Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 276
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Аз съм в Щатите и го гледам през сайта на нова,от раздел "Запис".
Което си е точно Nova play.

naomi79, следи темата - известно време след края на епизода Mari_Mar качва директни линкове за гледане. Предполагам, че може да се гледа и от чужбина.

# 661
Благодаря

# 662
Много приятно съм впечатлена от Стойо Мирков. Прави страхотен образ. Ролята му ляга като ръкавица.

# 663
Мая се преструва 100%.

# 664
И аз така мисля.
И умишлено покани Снежа на вечеря, според мен има нещо предвид.

# 665
Смисъл?
Велин е ужасен  вече всичко го дразни у Мая...Изобщо обичал ли я е някога или винаги за Снежа е мислил.

И какво... мислих че Калин ще я изгони по хавлия навън, а то .... да оправя??? Тя пита мога ли да оправя някак...Все едно е пресолила яденето.

# 666
Мая се преструва, че иска да си оправи отношенията с Велин.

# 667
Мая се преструва, че иска да си оправи отношенията с Велин.
Но защо?  Ох много се натъжих за Мая  Sad как може да се случва това...
Велин кретен ли е ... как може да говори със Снежа все едно той самият не я е прибивал и сега унижава Мая?? Просто не разбирам какво става???? Трябва да има обяснение...
Според мен не се преструва  Sad Иначе защо да плаче сама в банята....изглежда ми ужасно тъжна и според мен го обича и иска да са като преди..Но не е възможно   Sad
А за вечерята Велин натресе Снежа

# 668
Харесва ми Борис какъв е спокоен,леко му е на душата,жалко,че ще е за малко сигурно. В същото време на Драго му запари под опашката. 😆
И аз мисля,че Мая има някакъв план. Не вярвам да е толкова глупава,че да се хване на Велин и да повярва,че тя е виновната. Дано!
Калин,уфф много гадно,ама що я остави?! Как мисли,че ще живеят така...

# 669
Оф, този Калин много мек Simple Smile . Какво ѝ стори-нищо,или пък предстои. Как каза"ще те пречукам.." Поне си призна не започна пак с нейните игрички и лъжи, и достойно не намеси Лора.
Велин каква е невестулка Simple Smile, той ще я брани от чуждите мъже, нея-чуждата  (бивша)жена, а собствената ще налага и унижава! Мая защо се преструва не знам, та не го изгони, има такива жени "заради децата, да не разберат децата"и търпят.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 23:01 от *Амбър*

# 670
Ех, колко предсказуемо.
Бебето от Драго е факт.

# 671
Не мисля, че Мая се преструва. Баш я е страх от Велин и гледа да го омилостиви по някакъв начин и той отново да бъде благоразположен към нея.

# 672
Не му е леко на Калин и не го виня, че не изрита Ива. Заради Симката го прави. Много ми стана тъжно, когато му каза, че тя  е страхотна.

Борето и Лора пребледняха при благата вест.

За Мая не знам дали се преструва, май по-скоро не.
Но ако наистина започне да работи във фондацията на Снежа, се надявам да събере кураж. Снежа хич не ми е приятна, но в този случай мисля, че точно тя ще подаде ръка на Мая.

# 673
Жестока игра на Калин, имам чувството, че ми предаде болката си, когато беше хем разярен, хем разплакан пред Ива!!! Сякаш му идваше да я удуши, едва се удържа... Усети се нечовешка болка, как е възможно да го изиграе така истинско?!? Изтръпнах направо от мъката му...

# 674
Мая се занимава с изотерика и не смятам, че може да крои нещо и да има задни планове. Желае мир и любов и е готова да отстъпи за да се върне всичко по старому. Разбирам я напълно, но мисля, че вече нищо няма да е както е било.
Калин... не искам да съм на неговото място. Срина му се живота. Не видяхме обаче обратната страна на луната както някои очакваха. Можеше да бъде много по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт