Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 254
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Мая мисля че ще има нужда от помоща на Снежа на малко по късен етап. Снежа усети, че не им е розово положението на двамата....

# 676
Охх този епизод направо ме разстрои 😭 моите любимци Калин и Мая ги съсипаха, а те не знаят какво да направят, защото  живота, който са градили се оказва лъжа. 😭
Защо така става с добрите хора ... А отсреща може ли да няма грам разбиране...
Мая колкото и да се старае той изобщо няма подобно намерение, сериозно ли всичко е заради Снежа ??? Нещо като лудостта на братята с Лора. А точно те двете най-безличните.
А Калин.... И него ли пияница ще го правят
 Sad не стига че не я изрита, ами даже я изчака да се изкъпе и после се надяваше тя да каже някакво оправдание, дори да го излъже... 😭

# 677
Мая мисля че ще има нужда от помоща на Снежа на малко по късен етап. Снежа усети, че не им е розово положението на двамата....
Смятам същото. Снежа може да е всякаква, но не търпи насилие и ще помогне някак на Мая да се осъзнае и да не допуска да бъде жертва. Само че това изключва Велин от уравнението и може да бъде рабрано погрешно от Мая.

# 678
  • София
Аз се радвам, че не замеси Лора. Смятам, че бебето е от Борис, но ще има драма и тук.

# 679
  • sf
Борис как си дръпна ръката от Лора! Знае, че ще е цяло чудо ако той е бащата!
Егати сапунката с тая бременност!
Калин ще прости, хем защото обича нея, хем защото обича сина си.

# 680
  • Другата България
Аз се радвам, че не замеси Лора. Смятам, че бебето е от Борис, но ще има драма и тук.
Убедена съм аз.

# 681
Струва ми се,че точно Снежа ще забележи ,че Мая се държи като малтретирана жена.Р
Тази вечер как си придърпа роклята над ожуленото коляно, независимо,че беше под масата кракът и.Толкова гордост и спокойствие излъчва тази жена,просто ми е жал да я гледам в ролята на уплашена и подценяваща се.
А Денис нещо губи почва под краката си...

# 682
  • Велико Търново
Ох... накрая като дават кадри от следващия епизод... Калин и Ива в колата и тя пита нещо от рода на как щяла да каже на леля си, трябвало да ѝ се обади да я предупреди. И изведнъж се появява жена с игуменски дрехи и започва на висок тон да говори, че имала пистолет и щяла да стреля... Викам си - каква е пък тая бойната леля сега. Но се показва надписът "Ничия земя" и се разбира, че това всъщност е игуменката Серафима, и т.н... Joy Joy Joy

Борис колко беше щастлив от новината, която му съобщи докторът. И колко кратко му трая щастието...

# 683
Ох... накрая като дават кадри от следващия епизод... Калин и Ива в колата и тя пита нещо от рода на как щяла да каже на леля си, трябвало да ѝ се обади да я предупреди. И изведнъж се появява жена с игуменски дрехи и започва на висок тон да говори, че имала пистолет и щяла да стреля... Викам си - каква е пък тая бойната леля сега. Но се показва надписът "Ничия земя" и се разбира, че това всъщност е игуменката Серафима, и т.н... Joy Joy Joy
😂😂😂уби ме...

# 684
  • Велико Търново
При това промото на "Ничия земя" вече го бяха дали по-рано вечерта и го бях видяла, не беше нещо, което за първи път гледам. Но този път така го сляха със серията, че чак изтръпнах Joy

# 685
  • София
🤣 И аз я взех за лелята в първия момент 😂

Мисля, че Снежа разбра и затова покани Мая при нея.

Бебето е на Драго. Това с ЧУДОТО е друг сериал. 😉 А Борис дали ще си признае за резултатите, за които излъга или ще си страда тихо?

Калин като описваше Вики 😉, дори Симо попита “За мама ли ...” 😉

# 686
  • Велико Търново
almadji, направо ме успокои - не съм само аз, дето е "вкарала" сестра Серафима в сериала. Joy Ама те всъщност Нова го направиха, де...

# 687
  • София
😂 Представяте ли си Ива да влезе в манастир? 🤣🤣🤣 Между другото, на Лора отива повече 😉

# 688
  • Велико Търново
Joy И сестра Серафима да я посрещне. С пистолет. Joy Joy Joy

# 689
  • Другата България
Тя Лора не знае на кого е бебето, ще знаем ние......
Това, че е било И в друг сериал, не значи, че няма да е и в този.
Дано да видим, и да е до края на този сезон.
Но вече се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт