Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 264
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Ми кво да реши като знае, че няма как да е от него.

# 706
Е как да няма как? Винаги може да стане, даже и при уж тотална невъзможност.

# 707
Ами тя явно е В първия месец, доктора и каза че ще е така още два. А тя едва онзи ден прави нещо с Денис

# 708
Много тъпо беше Борис да си дръпна ръката от нейната. За пореден път се показа като несигурен в себе си егоист, на който все Лора му е виновна.
Вместо да си помисли, че е станало чудо, той я 'обвинява' в изневяра.

И аз му се зачудих на Борис. Откъде пък реши веднага, че тя е кръшнала? На Лора трябваше да акцентират как се стяга и започва да бушува гузността.
Сериозно ? От къде.... Все едно му е била вярна, а той мръсникът се съмнява. 😂
Дори не е първият път, който му изневерява.
Предпочитам жени като Ива, поне е по-ясно какви са, а Лора се прави на невинна.

# 709
Ами тя явно е В първия месец, доктора и каза че ще е така още два. А тя едва онзи ден прави нещо с Денис

За нас преди дни, за Денис - преди цяла вечност.🤣

Да допълня - ние жените не харесваме мекушави мъже. Един мъж трябва да си тежи на мястото. Сори, ама Боби не е за мен мъжа - мечта.

# 710
Аа тя и Лорчето не е жена-мечта. Като пчеличка от единия брат на другия. 😆

# 711
Отстрани погледнато най-големите кучки или по-оправните жени винаги са с мекушави мъже, защото другите им идват много властни.
Лора определено е супер гнусна като поведение...горкото й дете, кой е баща кой чичо...
И Борис не се усъмни заради това, че има проблем, а защото знае колко струва жена му

# 712
Ще правят днк тест. Сега Драго ще настоява, че детето е негово и ще го иска.

# 713
Хич не обвинявам Лора, че спа с Денис. Трябваше да го направи, за да може да реши какво прави занапред, а не да се чуди какво е можело да бъде.
Не бих я нарекла с никакъв епитет, че е изневерила ВЕДНЪЖ на тоя емоционален вампир Борис.
Ива е обаче е кучка в чист вид.

# 714
Ама тя не е изневерила веднъж 😁

# 715
За мен пък е обратното...Лора е кучка в чист вид, а Ива... имаше нужда да види, че това, което е мислила за по-доброто, аристократично и богато ...е едно нищо , дори е унизително за нея. И така оцени по-добре, това което имаше у дома. Не я оправдавам, но при нея не беше емоционална връзка, нито дори връзка, а моментно залитане.
Не искам Калин да й прощава, не мисля че го заслужава, но ако ги сравня двете с Лора... е това.

# 716
  • София
Леле, какви сте правоверни! 😱
Всеки има право на своите грешки и съответните последици.
Тук направо ги качихме на кладата 😉

# 717
Леле, какви сте правоверни! 😱
Всеки има право на своите грешки и съответните последици.
Тук направо ги качихме на кладата 😉
Естествено, че има, в живота не винаги е справедливо обаче. Иначе си коментираме сериала, какъв е проблемът...
Оставам с впечатлението обаче, че Борис беше осъден за изневяра с Лина, а дори не беше спал с нея. Докато Лора, явно защото е жена ... е просто объркана и има право. Е , 20 години как пък не реши..

Става въпрос за някаква чистота в отношенията все пак... ако за вас изневярата е нещо нормално, това е друг въпрос.

# 718
Хората, които са си верни 15+ години не са чак толкова много, за да ги гледаме в сериали. Не подкрепям изневярата по принцип и не я смятам за нещо нормално, но не мога да отрека, че е житейски факт, който се случва много често.
И нека не забравяме, че Лора отиде при Драго след като видя записа с Лина и след като Борис потвърди версията му, че не е казал в управлението за Лина и не го разследват. Борис лъже и крие страшно много неща. Включително от Лора.

# 719
То и Борис отиде при Лина след като видя Лора и Драго в ресторанта, не е това начинът просто.

Общи условия

Активация на акаунт