RYANAIR - 18

• 44 825
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Здравейте, имам промяна на банковата сметка. Дали е възможно да ми възстановят сума на отложен полет по новата сметка? Старата не е активна вече.

# 76
Здравейте, имам промяна на банковата сметка. Дали е възможно да ми възстановят сума на отложен полет по новата сметка? Старата не е активна вече.

Свържете се с тях по чата или по мейл (аз бих се свързал по чата и като ме препратят към мейл, бих написал, че както вече сме обсъдили, изпращам данните...). Щом е същото име и фамилия, не би трябвало да има проблем.

# 77
  • дядовата ръкавичка
А във връзка с промяната на полета без такса, знаете ли дали може да се прави промяна на дестинация, както и двупосочен билет да бъде заменен с еднопосочен?

# 78
  • София
Питай в чата дали може.
Аз купувам само еднопосочни билети, за да възникват по-малко проблеми.

# 79
  • дядовата ръкавичка
Благодаря, но може ли линк към този чат. Аз откривам само чат с бот, от който не получавам коректен отговор.

# 80
  • на малък остров в океана
Отдавна не съм писала в чата им, но ако не се лъжа, пишеш там live chat и те свързват с оператор.

# 81
Здравейте! И аз имам изгърмели билети от 2020 и не им искам ваучера. Натиснах, че искам пари в брой и ме накара да попълвам refund application, обаче резервацията ми е за двупосочен полет, а ми излиза в полето само един номер на полет и дата, въпреки че съм натиснала, че е двупосочен. Някой да е имал сходен проблем?

# 82
  • sf
Аз получих мейл, че ми удължават някакъв ваучер. Нямам спомен. Можело да искам кеш. Какво трябва да попълня?

# 83
Аз получих мейл, че ми удължават някакъв ваучер. Нямам спомен. Можело да искам кеш. Какво трябва да попълня?
Същото и при мен. Давате мейл и номер на регистрация и пращате, че си искате парите. Само, че после ми изписа, че не съм пратила Refund application form, а така и не ми даде да я изпратя.

# 84
  • sf
Номер на каква резервация? На полета ли? То аз не знам даже от кой полет са ми хартисали

# 85
Номер на каква резервация? На полета ли? То аз не знам даже от кой полет са ми хартисали
На поръчката на билети. Проверете кои полети са ви отменени.

# 86
  • Razgrad
Здравейте и от мен.
Аз имам друго питане, не съм връщал назад, за да чета дали има подобен въпрос.
Та мисля да пътуваме с децата до Белгия, но таткото е на работа и няма да може да дойде с нас.
Имаме декларация, в която е упоменато, че децата могат да напускат държавата и е подписана и от двама ни.
Не е описано никъде с кого ще бъдат, нито до кога е валидна. Та дали тази декларация ще ми свърши работа?
Благодаря предварително благодаря ☺️

# 87
  • София
Въпроса не е към Райън, а към Гранична полиция. Те пускат или спират кандидат-пътниците. Според мене ще може да излезеш с общата декларация. Но за да си сигурна - звънни на телефона им, обясни точно какво пише и попитай дали е възможно.
https://www.mvr.bg/gdgp/%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0% … D0%B0%D0%BA%D1%82   

# 88
  • Razgrad
Нотариуската ми каза, че ще мога, но аз искам да съм сигурна, за да не стане така, че да си купим билети и да ни върнат. Simple Smile
Благодаря много.

# 89
Ако в декларацията няма ограничения (примерно дати, дестинации), значи важи без ограничения. Иначе според каквото пише.

Общи условия

Активация на акаунт