RYANAIR - 18

• 45 045
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не би трябвало да отменят полетите до Виена заради изискванията.
Все пак на самолета може да се качат и хора, които ги покриват. А и австрийци може да се прибират в родината си.
marat, пита смело - никой не  се е родил научен.
На първо четене се сещам, че за там трябва да имаш задгр. паспорт.

# 691
Да, паспорт имам наличен, имам сертификат за ваксина. Отивам на гише с бордна карта(за всеки случай), после проверки. Терминалът е 2. Трябва да подготвя и PLF. Питането, което сега ми изникна е дали приятелка може да чака с мен (за да не ми е скучно, а сме в ....пандемия и е с по- сторги мерки)?

# 692
Питането, което сега ми изникна е дали приятелка може да чака с мен (за да не ми е скучно, а сме в ....пандемия и е с по- сторги мерки)?

Не, не може. Още на входа на летището искат да покажеш бордна карта и пускат вътре само притежателите на такава.

# 693
Ами разпечати й една, мога да ти дам😄, ако не искаш, да е като твоята.

# 694
Благодаря.

# 695
Австрийците обявиха общ локдаун от понеделник за поне 10 дни. Пътуването ни до Виена очевидно пропада, но това означава ли, че ще спрат и полетите, за да знам дали да очаквам някакъв refund от Раян.
Ако има полет и вие не се качите на самолета, няма как да има refund.

# 696
Питането, което сега ми изникна е дали приятелка може да чака с мен (за да не ми е скучно, а сме в ....пандемия и е с по- сторги мерки)?

Не, не може. Още на входа на летището искат да покажеш бордна карта и пускат вътре само притежателите на такава.

На Т2 в София ли? До септември се влизаше б з никакви проверки, да не говорим, че и бая народ без маски имаше.

# 697
Да, за там, но полетът ще е чак другия месец. Най- добре е тогава пак да питам, за да е по- актуална информацията.

# 698

На Т2 в София ли? До септември се влизаше б з никакви проверки, да не говорим, че и бая народ без маски имаше.

Да точно там, летях последно средата на октомври.
Проверяваха още на входа бордна карта.

# 699
  • София
Официално не се допускат изпращачи на летището и го потвърдиха официално като отговор на мое питане.
Преди 6 дни изпращах леля ми, която е на 79 години и пътува сама. Обясних ситуацията на входа и ме пуснаха без никакви въпроси, уговорки, проверки на сертификат и т.н.
Тоест при основателна причина, проявяват нужното разбиране и не го играят по светци от папата.
Вътре имаше патрулиращи служители, които правеха забележка на всички с неправилно поставени маски.

# 700
  • СОФИЯ
Пуснаха ниски цени и за януари. Датите които ме интересуват за този месец обаче са с високи. Има ли вариант да намалят и за тях по-нататък?

# 701
Всичко е възможно по принцип -цените винаги могат да паднат дори и без официално обявено намаление (но разбира се не е сигурно). Сега извън намаленията ли са, или просто дори с намалението са високи?

# 702
  • СОФИЯ
Просто днес видях че пак са пуснали промоция 5-10 евро, но за датите които гледам не са такива. Не бързам, ще изчакам.

# 703
Пуснаха ниски цени и за януари. Датите които ме интересуват за този месец обаче са с високи. Има ли вариант да намалят и за тях по-нататък?
За коя държава?
Тепърва идва т.нар. Black Week на Раянеър, правят я всяка година в края на ноември. Така че изчакай намаленията.
Иначе за празничните дни между 23 и 27 дек ... около Нова година и после за православната Нова година (6-7 януари, но грубо казано от 5 до 8 ян.) цените ще си останат високи.

# 704
Просто днес видях че пак са пуснали промоция 5-10 евро, но за датите които гледам не са такива. Не бързам, ще изчакам.

Е, те намаляват по 5-10 тези полети, които не им се продават добре, няма как всички цени да са такива.

Общи условия

Активация на акаунт