RYANAIR - 18

• 44 794
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Отдавна не сме водили с нас детето, вече на 12г е... мястото на детето вече не е ли безплатно??? Исках и аз да взема днес 2 билета на цената на 1, ама като купя местата иии все същата.

над 12 г вече е в категория възрастен.

# 736
# 737
  • HH
Да, в рамките на 48 часа след пристигане. Теста трябва да се направи там и се стои под карантина, докато не излезе резултатът.

# 738
На 3 декември пътуваме за Италия и на 5 се връщаме.
Имаме сертификати след втора ваксинация и питането ми е дали ни е нужен пср тест?
В мейла от Раян не са писали ,че е нужен,но попълвахме разни протоколи къде ще спим и къде ще обикаляме.
Полета е ранен и поне 2часа и30 минути ни искат на Т2.
Благодаря.

# 739
  • СОФИЯ
https://www.bg-mamma.com/?topic=1377277.msg43878420#msg43878420 в тази тема потребител писа за нови мерки, които още ги няма на сайта на МВНР, но щели да са от 06.12. Виж последните постове, от № 183. За ваксинирани не трябва тест, поне към момента. Според потребителя няма да трябва и след промяна на мерките. Както и в други държави обаче 9 месеца от последната поставена доза ваксина.

# 740
  • Milano
Мерките за влизане в Италия понастоящем важат до 15.12.2021 и не се изисква тест за ваксинирани. Това го има, като информация навсякъде.

Мама Сання, потребителят съм аз. Не виждам връзка с това което се пита и поста ми към който препращаш.

Едно е влизане в страната, друго е мерки вътре в нея по отношение на ресторанти, музеи и т.н., освен че дамата ще влиза в Италия преди започването им.

И потребителят (аз) е прочел декрета и гледа новини.
Информацията я има  на сайта на италианското правителство:

https://www.governo.it/it/articolo/comunicato-stampa-del-consigl … nistri-n-48/18639

Че не е излезла на български не е мой проблем.

# 741
  • СОФИЯ
Пита дали трябва ПСР тест. Отговорих каквото знам. Не виждам проблем с препращането към поста. Други четящи темата със сигурност ще пътуват след въвеждане на новите мерки. Добре е че сега даваш и линк. Аз напр. ще прочета.

# 742
  • Milano
Мама Сання, пита за ВЛИЗАНЕ в Италия, не за ресторанти.

Казала съм, че ваксинирани ще могат да сядат в ресторанти на закрито и след новите вътрешни мерки.
Не съм твърдяла, че след 15.12.2021 Италия няма да въведе нови по-строги мерки за влизане в страната.
Моля да не ми се приписват неща, които не съм казала.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1377277.msg43878420#msg43878420 в тази тема потребител писа за нови мерки, които още ги няма на сайта на МВНР, но щели да са от 06.12. Виж последните постове, от № 183. За ваксинирани не трябва тест, поне към момента. Според потребителя няма да трябва и след промяна на мерките.

# 743
  • СОФИЯ
Големи нерви Simple Smile , никъде не коментирам ресторанти. Ако ти е проблем препращането ще изтрия поста си. И без това въпросът не е свързан с Райън ер, а в първия пост от тази тема има молба отделните държави да не се коментират тук.

# 744
  • Milano
На 3 декември пътуваме за Италия и на 5 се връщаме.
Имаме сертификати след втора ваксинация и питането ми е дали ни е нужен пср тест?

Не, не е нужен е отговорът и стоп, мама Сання. Не "потребителката твърди, че няма да е нужен впоследствие."

Да, нервирам се като се говорят небивалици.

Брадли, нова тема?😘

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 14:40 от regina di cuori

# 745
Моля за съдействие.
Не успявам да намеря в сайта RyanAir инфо за лекарства.
Детето е с алергия и трябва с нас да вземем лекарствата в ръчния багаж. По спомени от преди пандемията трябва да ги сложим, заедно с рецептата в отделен плик .
Така ли е все още.
Благодаря предварително за помощта.

# 746
Моля за съдействие.
Не успявам да намеря в сайта RyanAir инфо за лекарства.
Детето е с алергия и трябва с нас да вземем лекарствата в ръчния багаж. По спомени от преди пандемията трябва да ги сложим, заедно с рецептата в отделен плик .
Така ли е все още.
Благодаря предварително за помощта.

Течностите (не лекарствата конкретно) и преди и сега се поставят в шишенца под 100 мл, всичко в прозрачен плик до 1л. (на човек).
Ако случайно са ви необходими по-голямо количество, носете и рецепта, освен лекарствата.

# 747
  • София
Ако не са течни лекарствата  - няма никакви изисквания.
Пътувала съм с много, различни в чантата или салонния багаж.

# 748
  • СОФИЯ
https://help.ryanair.com/hc/bg/articles/360017683457-%D0%A0%D0%B … D1%80%D0%B4%D0%B0 има иф и на сайта на Райън

Течни лекарства

Позволено е да носите течните лекарства, които се изискват за Вашия полет. Лекарството не е необходимо да се поставя в прозрачната опаковка, но трябва да го подготвите за инспекция от летищните служби по сигурността.

т.е. опаковката/шишето на лекарството не е необходимо да е прозрачна.

# 749
Мерси на всички за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт