Малки ембриончета растете, до АПРИЛ на бебчета се превърнете !

• 21 628
  • 263
  •   1
Отговори
# 105
Alabina за апетита-не знам дали мога да го нарека точно апетит, обаче като не съм яла няколко часа нищо и започва едно такова да ме яде отвътре, да ме гризе и знам, че трябва да хапна и то на всяка цена. Понякога имам чувството, че направо съм като див звяр и ако някой ми попречи-него мога да изям  #2gunfire #2gunfire А като цяло не ям много повече от преди и съвсем мъничко ми се е заоблило коремчето.
И аз сложих няколко снимки от нашата сватба в албума, само ме е страх, че може скоро да се разделем щото вчера ходих при една докторица за сърдечната дейност и тя ме увери, че всичко било наред, а пък вообще никаква сърдечна дейност не отчете-било рано. какво ти рано-забременяла съм преди 6 с и 4-5 дни и се водя в 8 г.с.
Каза, че не било кухо яйце или мисед, било си наред, обаче сърдечна дейност не можа да улови. А пък като взе да гледа с вагиналния-още по-лошо, вообще нищо не видя, може би защото ми се пишкаше доста. Не искам да се шашкам, може би тя не е таман или пък видеозона е кофти, ама все пак взех да си имам едно наум. На вас кога точно ви видяха сърчицето, мисля, че на повечето е дори по-рано, пък тя-да съм дойдела след 2 седмици.
Ще видим каква ще излезе от цялата работа, поздрави на всички

# 106
denisimo  това  с  "гризенето" вътре в корема и аз  го имам , и то много често Simple Smile Има  редки случаи в които почвам да треперам от  глад дори , ако съм се  отплеснала  и  съм си забравила  хапването  Laughing Но  макар и  рядкичко ... и истинското гадене  още  се обажда  Sick

Колкото до сърдечна  дейност - на мен ми я видяха още в  7 г.с. , преди  2 дни - пак .
Но ти не се  притеснявай и други ще ти кажат , че са се  притеснявали и малко по-късно  са се успокоили  като  са видели  туптенето  Embarassed Незнам точно на какво се  дължи  "невиждането" , може да е от апаратурата или  както ти казваш "тя да не е таман" , само не се  шашкай ! Ще  се  отчете скоро. Ако искаш отиди  и  при някой друг за успокоение , някой , който има  добра  техника ( разпитай ) .Само  не  се отчайвай , защото  бебо  ще те  усети , макар да  не са  му видели  тупкането , има го Wink Peace
Но не  разбирам ... защо заради  това  мъжът ти да те напусне ? Не  е ли  малко  тежичко да си го помислиш ? Нидей  ,  защото  не искам  после да се  чудем къде е  твоето  туптене  Naughty

Колкото  до коремче  Rolling Eyes аз  си  имам едничко ... сладурско ... амам не знам  дали не е от хапване , защото и преди  12 седмици си  го имах , макар и малко по- мъничко  Joy

# 107
denisimo мила, защо не отидеш и при друг доктор и то още днес-утре? Лично аз бих постъпила така, защото иначе ще се притеснявам много през следващите две седмици и кой знае как би ми подействало това притеснение. Дано всичко да е наред и просто ехографа да е старичък или докторката да не я бива много, много в работата с него. Иначе нашето сърчице го видяхме в 7 г.с. и ембриото беше 9 мм. Но да ти кажа честно доки веднага видя сърдечната дейност, но на мен ми трябваше много време за да го уловя това леко пулсиране - ако не беше доки въобще нищо нямаше да видя.

# 108
Мелодия , как така си уловила  пулсирането ? Аз  нищо не съм уловила  Confused

Момичета , носи ли ви  още на сън ? При мен като че  ли  започва малко по малко да поотминава  сънливата  вълна ..
Пу пу  Whistling, да не  е  на уроки

# 109
  • гр.Варна
Денисимо,
ако искаш иди и при моя док.
Аз съм по-пълничка,но в 8-ма седмица пак ми хванаха пулсациите на бебо.
ако имаш нужда от тел пиши ми на лични и си изтрий съобщенията в кутията,че не мога да ти пращам  лични:)

# 110
И аз сложих няколко снимки от нашата сватба в албума, само ме е страх, че може скоро да се разделем щото вчера ходих при една докторица за сърдечната дейност и тя ме увери, че всичко било наред, а пък вообще никаква сърдечна дейност не отчете-било рано. какво ти рано-забременяла съм преди 6 с и 4-5 дни и се водя в 8 г.с.
Но не  разбирам ... защо заради  това  мъжът ти да те напусне ? Не  е ли  малко  тежичко да си го помислиш ? Нидей  ,  защото  не искам  после да се  чудем къде е  твоето  туптене  Naughty
alabina мисля, че denisimo я тревожи евентуална раздяла с априлките - ако не греша аз де  Thinking То вече съвсем се удивлявам от реакциите и разбиранията си напоследък. Колегите все ме изненадват с разкази за разни мои реакции и изказвания, а аз явно в момента направо живея на друга планета Shocked
Мелодия , как така си уловила  пулсирането ? Аз  нищо не съм уловила  Confused
Ми на монитора едвам го улових движението - нямам предвид да съм го усетила. Аз само виждах нива на сивото и сякаш гледаш на кафе и знаех кое е ембриона и кое сакчето - емриона е по-светличкото, намиращо се в сакчето, което пък е черно (черното е течността изпълваща сакчето) и това цялото е на разни точки и чертички, които на монитора се местят, когато се местиш ти или накрайника на ехографа. Та затова трябваше много да се вгледам докато доловя и различа пулсирането на беби Laughing

# 111
Аз вече влизам в третия месец, и май намерих цаката на сутрешното повръщане - като се събудя, хуквам към тостера, пека филии, и едва след като ги изям пия вода. после полягвам отново за 10-15 минути и пия много разредено кафе. от там нататък вече съм живнала.
Искам да ви питам - на вас кога ви слушаха тоновете. На нас все още не са, а съм 11 гест. седмица?

# 112
Мелодия на мен нищо не ми показаха  и двамата док Sad
Но поне  знам , че  те са го видели

# 113
Здравейте, момичета !   bouquet
Вчера бях мнооооого зле...  Sick Повърнах сутринта, после като се пирбрах след работа и през нощта ставах пак  Sick Сутринта се обадих на шефката ми, че нямам сили да отида и си останах взъщи да лежа, от което не съм повръщала  Peace Вчера отидох до личния ми лекар за болничен, беше лудница при него, и каза да отида във вторник да ми даде за следващата седмица. Уфф, така се ядосвам  #Cussing out защото нито ми обърна внимание нито нищо, само каза - "Казвай бързо, че гледай каква лудница и колко хора има"  #2gunfire Егати доктора, никакво отношение, страшно се издразних, защото с мъжо бяхме чакали 1 час  #Cussing out Ама с моя късмет...  ooooh!
Добре дошли на новичките   bouquet Ще ви включа в списъка съвсем скоро...  Hug
denisimo , стискам палци, всичко да е на ред  Praynig А защо не отидеш при друг док за всеки случай да те види?  Thinking
За фолиевата киселина това, което знам е, че е водоразтворима и не се натупва в организма, т.е. не може да се предозира, ако си взимате всеки ден по 1 таблетка. Също така знам че се пие до трети месец включително.  Peace
Това е за сега, отивам да лежа  Hug Лек ден на всички
  bouquet

# 114
Аз съм нов потребител и нещо не мога да се ориентирам. Аз как да вляза в списъка, който излиза в началото на страничката? Моят термин е 10.04.2007г., а бебчо ще ми е първи

# 115
Аз съм нов потребител и нещо не мога да се ориентирам. Аз как да вляза в списъка, който излиза в началото на страничката? Моят термин е 10.04.2007г., а бебчо ще ми е първи

Страчи ще  те "пусне" в списъка  Wink  , тя го  оформя   Simple Smile

Добре  доШла  bouquet

# 116
  • Пловдив
denisimo, не се притеснявай! И аз минах прес този зор. В моя случай в 8-ма г.с. също не видяхме сърцето, само видяхме, че е пораснало от предния преглед. В 9 г.с. видяхме сърдечната дейност. В моя случай се събираха обърната назад матка (по-трудно се вижда) и явно по-късна овулация. И сега вече си знам - календара и лентичките показват едни г.с., а аз   си изваждам една Simple Smile

# 117
Ох, alabina мила вообще не ми е минавало през ума, че с мъжа ми може да се разделим някога, пък камо ли сега. Трудностите само могат още да ни сближат, ако е възможно повече!!
Май доста съм ви шашнала Sick Sick а, melodiya е права, имах предвид раздялята с вас, имайки предвид това, което вече се случи с някои от момичетата. Знам, че до третия месец такива неща честичко се случват, ама все пак....Опитах се вчера след работа да отида при един друг лекар, ама не успях, имаше ужасна опашка и отскочих до личната за направление за консултация и като се връщам след 30 мин.-приключили и си отишли, как го направиха тоя номер за 30 мин. не знам. Сега ще ходя пак в понеделник и вторник ще ви пиша. Благодаря на всички за съпричасността.  Hug Hug Hug
А пък Страчи и аз при моята лична вече два пъти чакам супер опашки и се убедих, че в нашата мила родина пенсионерите са с предимство дори пред бременните и ако успееш да се вредиш при лекаря си направо късметлия. Онзи ден отивам за болничен-болна и бременна и гледам позната картинка-5 баби и 6 дядовци пред кабинета и сестрата всички по име си ги знае щото те са там всеки ден и ги вкарва в кабинета, пък аз понеже отивам в годината веднъж винаги чакам като идиот и сега пак така.

Ох стига вече, аз по принцип падам мърморана ама сега направо не се трая.
Хрис ей сега ги изтривам тия съобщения, пиши ми за твоя лекар.

А пък относно яденето -ям само солено и киселичко-като видя сладко и почва да ми се повдига здравата, и без това мисля, че ще е момче, ами и това натам сочи.

Melodiya така като ми обяснявяш за твоя преглед и ми се струва, че и при нас беше така, само че просто лекарката не можа да забележи туптене, може би не е много опитна ли, знам ли.

# 118
Момичета, сега добавих новичките, но за всеки случай може да погледнете и ако съм пропуснала някой да ми кажете...   Hug
denisimo, аз още си ходя при педиатъра ми като малка, след промените нали може и той да ми остане и аз нали много разбирам си останах при него... Ама е голям некадърник... заради него за малко да влезна в болница преди година с бъбречна криза, защото след 2 дена с температура 38 градуса отивам при него и той ми изписва Еспумизам  Shocked и аспирин, че било настинка, никви изследвания, при положение, че Т не се смъкваше дори с лекарства. На 5-тия ден, когато вече не можех да се движа от повръщане и обезводняване и мъжа ми ме носеше отидохме в бърза помощ на Окръжна, където чакахме 30 мин. при което мъжа ми се ядоса и ме заката в Биочек, където ме приеха и за 2 дена лекарката ме вдихна на крака. Та това са БГ лекарите
  #2gunfire

# 119
Здравейте, момичета!  Hug
Макар и от близо седмица да съм се завърнала, лудницата ми беше толкова невероятна, че не можах да ви изчета по-рано и да ви пиша  Blush
Добре дошли на присъединилите се към нашия отбор момичета   bouquet
В същото време съжелявам, че трябваше да се разделим с някои  Cry

Честито на всички, които видяха сърчица последните седмици  Heart Eyes

Денисимо, заминавай при друг лекар направо - ако това ще ти осигури спокойствие, сега не са ти нужни и най-малки трвоги  Wink Може да е много стар апарата, може и лекарката да е - при положение, че имаме такъв избор сега, чуденката ти може да премине в становище много бързо. Пък и тя самата ти е казала, че няма за какво да се тревожиш  Peace

Сега да ви ъпдейтна малко и за мен...
Миналата седмица в сряда получих кървене - ярко червено, но като разредено и все едно по-отвън идваше. Беше късно вечерта - в Бг рано сутринта. Изкарах си акъла и се разстроих ужасно  Cry Бях сам сама в хотелската стая и се чувствах безпомощна. Звъннах на лекаря ми тук и той каза да не се шашкам и само ако се повтори да потърся спешна помош. Не продължи много, спря, но след малко премина в тъмнокафяво и все пак реших и потърсих спешна помощ. Направиха ми външен преглед (единственото възможно за 1ч през нощта) и казаха, че цервикса е затворен и кървене вече няма. Успокоих се, но на другия ден по обяд течението се повтори, поне този път не беше от яркото, а това тъмнокафявото. И т.к. в болницата ми бяха казали ако се повтори да се върна през деня за ултразвук, не се замислих и минута и наобяд тръгнах отново към спешната в болницата. След дълги процедури, стигнах до ултразвука - оказа се, че там имат само коремен и не е просто да се извика лекар, а се прави от специален техник, който прави снимки и ги показва след това на лкаря  Shocked. Както и да е, той също не видя нищо притеснително, и двечките бяха там високо, биеха сърчицата, дори ги чух  Heart Eyes. Предположи, че може да е от това, че сега се дооформя плацентата, където има много кръвоносни съдове и нещо се е пукнало.
Върнах се събота вечер и този понеделник веднага отидох при моя лекар. Прегледа ме обстойно и каза, че всичко е наред. И двете бебета си бяха добре, порастнали и мърдаха пъргаво  hahaha Каза, че най-вероятно е станало отлепване в резултат на повече движение, а аз наистина имах два дни, в които по цял ден трамбовах напред-назад  Embarassed Т.е. навредила съм си на бебоците  Sad. А никой не ми каза, че не е добре да ходя толкова много  #Cussing out Последната директива беше да спра Утрогестана и Фолиевата киселна, защото вече не са ми нужни, да пия Но Шпа 3х2 превантивно и да не се движа много, особено от тук нататък, защото бебетата вече се движат активно и скоро щели да почнат да се подритват, предизвиквайки контракции  Rolling Eyes
И накрая да се дохваля с двете мишки  Flutter - по над 4,5см са вече (над 4 в понеделник), мърдат много активно и двете, осбено лявото  Crazy - въртеше ръце, крака, глава и тяло през цялото време и затова фиксирайки му профила на снимката се вижда задната част на главата и гръбчето  Laughing Другото и то шаваше, но по-скромно и на него само ръчичките и крачетата са му размазани  Whistling На 25ти пак съм на преглед.

Другото ново от мен е, че вече съм с чашка Д, Ц вече грам не ме побира  Blush

Малко дълго стана, затова за сега спирам, ще пиша вече по-редовно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт