Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 839
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Рапунцел, помниш навремето като се съберяхме на "голяма парфюмна среща".. а сега си представи тази вакханалия 24/7 Yum

# 211
  • Чукарландия
Представяте ли си каква ударна аромотерапия ще бъде, ако всичси си съберем парфюмите на едно място ...

За мен ще е Раят! 😘❤️🤣

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 13:27 от BBeLLa

# 212
  • виртуално
Рапунцел, помниш навремето като се съберяхме на "голяма парфюмна среща".. а сега си представи тази вакханалия 24/7 Yum

ако знаеш как ми е домъчняло и ми се иска да ви видя всичките отново , дори и без парфюми
ето едно споменче от среща

# 213
# 214
И аз съм идвала на няколко Bowtie Беше страхотно,защото можех да пробвам много рядки и трудни за намиране неща. Там се запознах и с Cruel Gardenia Guerlain благодарение на Натали Никол (която от години не пише вече)..................преди 100 години Satisfied

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 14:00 от Ре

# 215
Здравейте, може ли мнение за Amber musk Montale? Някак много тих ми се струва.

# 216
  • Чукарландия
Cruel Gardenia Guerlain ми е в списъка точно след ревюто на Натали Никол. Липсва. 😉

# 217
Получих Perfect tobacco Dupont и ми се иска да ви разцелувам за ревюто и  че го споменахте отново в темата. За мен е най-добрият от серията, познавам ги, а и съм изпръскала две 100ци. Много мой се оказа още от първо пръскане.

# 218
Момичета, чета ви и се смея с глас!
Ако ни пуснат да си вземем парфюмите в клиниката, то направо санаториум ще стане - пълен релакс и кеф!
Иначе по питането - ни 500, ни 1000 ми вършат работа! Любими си имам предостатъчно, освен да си поръчам мостри в несметно количество, поне да се забавлявам.
Flowers Rose Денси, страхотен жест!

# 219
Днес не стъпвам на земята от радост. Пристигна ми кутийката с мостри на Floraïku, с най-новия им Volcanic Flowers https://www.floraiku.com/collections/perfumes/products/volcanic-flowers

Преодолях ексклузивната доставка и сега тъна в разкош. Само минавам да ви кажа Simple Smile, а ще пиша за най-харесвания по-късно.
       Благодаря за темата, Денси Heart Ако ми бяхте казали преди време подправка в парфюм, щях да ви отговоря, че това е мн амбициозно и не е за мен. Сега един от най-любимите ми парфюми Secrets du Paradis Rouge е с карамфилче. Идея нямам за какво се използва тази подправка. Но парфюмът нямаше да е същия без нея. Харесвам да го нося през студените дни на есента и зимата.
Парфюмът от пръв поглед е конфитюр от вишни върху черна порцеланова чиния. Естествено отново Аризона е причината. Вече съм готова за черния петък, ако има.
Аз за 500 лв. ще имам две Принцески и един травъл на Бакара 540 ЕДП HeartHeartHeart

# 220
Супер интересно ще ми е да напишеш за Floraiku, страшно са им красиви бутилките и имат много поетични имена!

# 221
  • София
Ralitsa_, честито сетче - спор няма, много са красиви като естетическо поднасяне и концепция Floraiku, чакам с интерес да споделиш кой парфюм ти е харесал най-много. Simple Smile Моят личен фаворит е One Umbrella for Two - мъфин/маслена бисквитка с боровинково сладко е при мен, страшно вкусен и уютен. Още някои са ми симпатични, но не знам дали някога ще стигна до покупка на нещо друго от линията. Тези, които харесах, са почти всички май от чаената подкатегория, много фини и спокойни композиции. Simple Smile

Tuali, по-назад мернах питане за Shunkoin - не успях да разбера какво липсва при теб, тази пластика, която прилича на кредитна/дебитна карта ли? А в кутията има ли процеп за такава карта? При мен е на задната стена на кутията:
Скрит текст:

# 222
Имената им са цели поеми. Klodilia HeartHeartHeart много им разбира на Floraïku.
Скрит текст:

# 223
Klodilia, да, точно такава картичка няма. А процепа чак сега го видях като го показа, такъв има, да. Не че ще се пръскам с картичката, просто се чудех.

А две думи за 500 years и Spice must flow and Etat Libre...някой дали може да обади?

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 18:31 от tuali

# 224
  • София
Tuali, ясно... При моите бутилки (едната е от физически бутик, другата от сайт) имаше такива пластики, но така или иначе не ги ползвах. Доколкото четох, идеята е била на всяка такава карта да има код, който може да се регистрира в сайта на Xerjoff с идеята да се "документираш" като виртуален член на съответния "клуб" (ergo, Join the Club), който е вдъхновил създаването на дадения парфюм.
Скрит текст:
Да, погледнах и във Фрагрантика току-що: "Join the Club Collection includes ten perfumes representing ten different kinds of virtual clubs. Fatal Charme is about elegance, glamour and fashion; Ivory Route is an adventure and travelling club; Marquee represents a theater club; Kind of Blue is all about jazz; 40 knots is a yachts club; Ascot Moon is a horse club; Birdie is for golf lovers; Comandante is for fine cigar lovers; Shunkoin is for meditation, and More than Words captures the world of writers and poets.
The ingredients of these fragrances are to be kept a secret. However, each fragrance will have its identification card with a number which one could use to join the real club of the owners of these perfumes. That’s how the concept goes from virtual clubs to forming a real one."
Когато се сдобих с моите бутилки, тази инициатива явно вече беше изтекла, защото не успях да регистрирам кодовете - нямам ясен спомен, но или я нямаше секцията в сайта, или беше неактивна вече. Чудя се дали не са пуснали кутии без такива карти поради тази причина, някой по-късен бач, преди смяната на бутилките... Разсъждавам си просто в случая, нямам информация, но ако нещо сериозно те гложди, може да се порови за детайли, макар че аз, честно казано, не бих имала съмнения в Нотино. Simple Smile Нямам идея например в новите кутии дали има такива карти, не съм се интересувала, но сега погледнах в сайта на Xerjoff и не виждам секция за регистрация на кодове.
Раличка - HugHugHug. Чакаме готини описания. Wink

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 18:32 от Klodilia

Общи условия

Активация на акаунт