Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 377
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте! Кой е най-добрия сладък, тежък Мансера според вас? Спряла съм се на choko violet и vanilla exclusive, но не мога да реша кой от двата да избера.. Имате ли и други предложения?

Roses Vanille хем е тежък, хем сладък. Според мен повече натяга от виолетовия, койти е просто сладък. Simple Smile

Аз искам тъмен секси аромат, но май повечето ги имам и съм ги пробвала. Предложения?

# 616
Момичета моля за препоръки! Ще купувам подарък на приятелка, която харесва Кашарел Ноа и Evidence на Ив роше. Какво друго може да се хареса? Харесва чисти парфюми, може и цветни.
Ето този съм го подарявала на жена, която харесва същите парфюми изброени от теб:
Givenchy Dahlia Divin Nude
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Dahlia-Divin-Nude-E … Parfum-45498.html
Много му са зарадва, харесва си го и го носи с кеф.

# 617
Момичета моля за препоръки! Ще купувам подарък на приятелка, която харесва Кашарел Ноа и Evidence на Ив роше. Какво друго може да се хареса? Харесва чисти парфюми, може и цветни.
Ето този съм го подарявала на жена, която харесва същите парфюми изброени от теб:
Givenchy Dahlia Divin Nude
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Dahlia-Divin-Nude-E … Parfum-45498.html
Много му са зарадва, харесва си го и го носи с кеф.
От мен Cartier Carat - цветен ,но кристално някак.

# 618
  • при морето
Изкушавам се да споделя-от вчера съм щастлива собственичка на Либре интенс и Интерди интенс и...още не съм ги отворила.А не съм ги тествала дори, нито един от двата.Проверявам дали и колко всъщност мога да издържа.Сигурно е мазохизъм.Има ли други като мен,да се мотивирам за още дни...Smiley

# 619
Категорично не! Винаги отварям в колата, не изчаквам дори до вкъщи... не мога да си причиня чак такова самомъчение, а по принцип съм царица в това😃😁

# 620
Честити!
И аз получих днес L'Interdit Intense, поръчан насляпо и веднага го тествах... Нещо май се обърках тоя път 😂
Оригиналната версия ми харесва доста повече. Дано е само грешно първо впечатление, иначе ще се разделяме

# 621
Smiley Аз си признавам, че никога не мога да издържа да държа запечатан парфюм повече от примерно времето, докато седна някъде (ако съм навън) или се прибера (ако съм го взела от магазин/офис). Не знам как издържате и не го разбирам. Simple Smile Дори и да познавам парфюма, вълнението да подържа в ръце желаното прекрасно бутилче, е неудържимо.

# 622
Ооо,разпечатвам целофана веднага🤣....даже ми треперят ръцете и действам светкавично:),в колата имам малък нож точно за пратки,че някои кашони ме побъркват как са запечатани с тиксо и ги разфасовам🤣🤣

# 623
В началото и аз бях нетърпелива веднага да отворя нов парфюм. Но понеже искам да се науча на търпение (във всяко отношение), започнах сама да се тренирам. Трудно издържам, но все пак някак успявам да чакам и до няколко дни, след като съм го купила.

# 624
  • при морето
На мен ми е за първи път точно.Сигурно искам да тествам волята си,не че не знам как се удържам:smiley:

# 625
Волята си я тествам в жизненоважни ситуации. За такива хедонизми като парфюми, дрехи, храна – мнеее! Аз съм си така и така камък.

Да не съм офтопик. Ходих да пробвам в мола неща на Килиън и не си харесах нищо. Е, харесх си, но не и за тези цени. Ужасно надценени са за мен. Може и да греша. Пак ще дам шанс и ще ида. Но не бих дала над 300 лв. за нещо, което ми напомня друго нещо за 100 лв.

# 626
Някой знае ли как се ползва ваучерът от 5 лв в Дългас? Не пише да има минимална стойност, ако примерно си купя нещо малко за 8 лв  мога ли да го приложа?

# 627
  • София
Помните ли Jesus del Pozo in Black?
Имаше една много boozy плътност и лакриц на сладка подложка, много готин беше. Търся си нещо подобно (знам, че се намира тук- там, но не искам да взимам спрени неща). Идеи?

# 628
  • София
Според вас кое да избера Girls can DO или Girls can SAY, при положение че харесвам This is Her повече от Just Rock и This is LOVE /той ми беше сякаш прекалено джинджърно-газиран/. Пробвала съм ги, но не помня кой ми беше харесал повече. Четох ревю, че DO наподобил на някой LVEB и изтръКнах /както казваше дъщеря ми 🤣/, че хич не съм му фенка. Но от всичко прочетено май към него ме влече повече.  Според вас кое от Можещите момичета 🙃 да прибера?

# 629
не ти и трябва баш той /Jesus del Pozo in Black/
хубав е, но доскучава след третото носене
много не харесвам такива парфюми, които са красиви, но монотонни, протяжени, досадни с красотата си
предпочитам ръбовати, които не харесвам, но има динамика и енергия в тях
като хората всъщност
бутилката винаги ми е била жестоко красива - от онези парфюми, които искаш да притежаваш дори и само заради нея
да де, имах го преди време Grinning
не съм съгласна с нито една от приликите му във Ф.

Общи условия

Активация на акаунт