Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 967
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Жестока снимка!

# 76
  • Русе
Не е точно по темата,но някой с впечатления от
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Laudano-Nero-24684.html
,че пирамидата е много моя,но се чудя още...

# 77
харесвам подправкови аромати
не харесвам новата фрагрантика
отдавна не съм ходила да душа нещо ново в магазин
онова, което ми с мотае от известно време и не мога да определя дали харесвам или пък не, е една "писалка" на дали /мислех, че "писалките" са разни ментета и имитации/ - много е чаровна, има си устичка на дръжката - белоцветна, но недразнеща с белоцветност, леко цитрусова, чистичка

# 78
От подправковите парфюми-има ли канела или ванилия,нямам колебания,че съм фен.Като цяло ,обаче най-харесвам аромати с пушек,тютюн или ууд.А ако някоя от тази съставки е комбинация с ванилията или канелата-ох кеф Yum

Този пост сякаш аз съм го писала:)

# 79
Какво мислите за Aura Mugler?
Сестра ми иска да го поръчва на сляпо, влюби се в зеленото му шишенце Grinning ама много противоречиви коментари има Thinking
Един от най-любимите ми парфюми! Но наистина не е за на сляпо, нека първо го пробва, ако има възможност. Много интересен и траен, търпи развитие и минава през няколко различни фази. Малко трудно се преглъща началото, което е натрапчиво зелено, ако мога така да се изразя. После настава голяма красота.

# 80
  • Бургас
Престраших се да скоча на парфюм с уд и воала..... харесва ми, не виждам нищо страшно, а само прекрасно...Ето го и главният герой ☝
Скрит текст:
macadamia, би ли споделила една-две думи как го усещаш и откъде го купи? На един клик съм да го поръчам от parfumdreams.de, но още се чудя него или Seta (и двата абсолютно на сляпо).
По темата - обожавам ванилия в парфюмите, а този, който ми е отвявал главата е Casanova Tiziana Terenzi.

# 81
В преднта тема се обсъждаха много едт и едп на хипнотичната отрова, на мен ми е интересна тази версия  Christian Dior Hypnotic Eau Secrete , някой познава ли го?

# 82
  • София
Половината тема го купихме при едно намаление на Прити шоп преди години.
Най-нетрайния от линията, и най-скучния според мен. Аз моя размених в някакъв момент. Той май е спрян, но според мен нищо не си изпуснала, останала съм с впечатление, че харесваш доста по присъствени и трайни парфюми.

# 83
Престраших се да скоча на парфюм с уд и воала..... харесва ми, не виждам нищо страшно, а само прекрасно...Ето го и главният герой ☝
Скрит текст:
macadamia, би ли споделила една-две думи как го усещаш и откъде го купи? На един клик съм да го поръчам от parfumdreams.de, но още се чудя него или Seta (и двата абсолютно на сляпо).
По темата - обожавам ванилия в парфюмите, а този, който ми е отвявал главата е Casanova Tiziana Terenzi.
Много ми допада аромата, нежен и красив ориенталец, не ми създава никакъв дискомфорт.Мислех, че уда е нещо много страшно , но се оказа, че по-страшен за мен е муска в големи дози.Не мога да описвам аромати, но Денси го е описала чудесно в блога си.
В parfumdreams.de цената е много добра в момента с тези 20 %, а SETA не познавам и не знам какво да те посъветвам, но по мнения на съфорумки и seta-та ще се окаже нежна като queen-а.
Очаквах някакво чудовище, а си го нося доволно напръскана и не ме души, нито притеснява хората около мен.Снощи след душ си се полях и спах като къпана Simple Smile
Мисля, че на любителите на мощни атомни бомби, този аромат ще им изглежда като мъркащо котенце.....
Следващия аромат на марката , който искам някой ден да придобия е White Rose de Alix.....

Скрит текст:
и да ви се оплача-вчера изпратих на съфорумка парфюм, много добре опакован в бабъл фолио и днес от куриерската фирма ми се обадиха, че парфюма направо е обезглавен......ароматизирал е много пратки-беше пълен, как ги мятат тези пратки, идея нямам, но повече без кашон парфюм няма да изпращам....

Денси ни е обсебила всички тук ... и аз я сънувах, чаках я в хола й , щяхме да ходин до МОЛ-а да разучаваме нови аромати.....хехе.....събудих се в страхотно настроение, даже и счупения парфюм не успя да ми го развали....

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:44 от macadamia

# 84
В преднта тема се обсъждаха много едт и едп на хипнотичната отрова, на мен ми е интересна тази версия  Christian Dior Hypnotic Eau Secrete , някой познава ли го?
Да, имам го, какво те интересува за него?
Сега дочетох, че е скучен и нетраен... Simple Smile
Ами при мен не е нетраен. Не е такава мощна бомба като първообраза, но аз него не мога да нося по причина, че е толкова мощен, че ме души и ме притиска направо. Докато този е ефирна и нежна версия, която на мен ми дава най-хубавите нотки на първата Хипнотична отрова. За присъствие - просто ням как да остане незабелязан този и такъв парфюм. За трайност 6 часа са си една добра трайност за парфюм, мнението за който е, че е нетраен. За мен е прекрасен, бутилката също. Просто единствената Отрова, която съм харесала и съм си оставила до момента.

# 85
SOTD: Le Parfum in White...вече съм сигурна,че това ще е парфюмЪТ за Коледното парти (ако има) Bowtie

Ехх страхотна снимка! Предполагам и парфюм 💕.

# 86
..Ехх страхотна снимка! Предполагам и парфюм 💕.
Благодаря Simple Smile Учудващо за мен го харесвам,въпреки ,че е доста сладък ........ избива нещо свежо,сочно и вкусно ,което ми харесва в него. Satisfied

Атти Yellow Heart Purple Heart Green Heart

# 87
..Ехх страхотна снимка! Предполагам и парфюм 💕.
Благодаря Simple Smile Учудващо за мен го харесвам,въпреки ,че е доста сладък ........ избива нещо свежо,сочно и вкусно ,което ми харесва в него. Satisfied

Атти Yellow Heart Purple Heart Green Heart

Ооо аз съм по сладките 😁❤ Супер ❤

# 88
В преднта тема се обсъждаха много едт и едп на хипнотичната отрова, на мен ми е интересна тази версия  Christian Dior Hypnotic Eau Secrete , някой познава ли го?
Аз го имам също. За мен е хубав, със средно излъчване и добра трайност от 6-7 часа. Спрян парфюм с прекрасна бутилка и колекционерска стойност. За мен е подходящ и за млади хора, които харесват Червената отрова, но се задушават от толкова ванилия. Секси е яко и носи комплименти. Може да се носи и в топло време, а Едт на Отровата за мен, не.

По повод Удовата Краличка или Сета, те двата са напълно различни и няма как да се съпоставят за покупка, описание или каквото и да било. Аз бих купила и двата един след друг или когато има възможност.

Скрит текст:
macadamia, ей тук ще седнем на дивана, преди да отидем на обиколки за парфюми.❤

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 16:04 от densi

# 89
Денси, да го поръчвам ли ?😘

Общи условия

Активация на акаунт