Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 942
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Ако знаех, че сексито, което масово мъже и жени откриват в Crystal noir, е скрито в парфюмната версия, изобщо нямаше да чакам толкова години, за да си купя едп. Ама и вие не казвате! Знам, че Karen е писала, че е много любим за нея парфюм и като знам колко парфюма има тя в размените, представям си колко още има, които не разменя, а да намира един доста масов парфюм за най-секси и любим (не знам все още ли е така), пък аз нищо такова не забелязах в него, ама хич, много ми беше нечестно това Grinning А то... тайната била в едп, не в едт, който преди време се опитах да нося и не се получи. Това сега мирише на топлата чиста кожа на голото тяло на любим човек нощем... както се е притъмнило навън, ми се ще да мога да се сгуша в завивките и да посънувам! Relaxed

# 91
Денси, да го поръчвам ли ?😘
Не, мисля, че е слаб за теб. Ти не можеш ли да носиш Едп, Едт?

# 92
Ще ги тествам , този ми изкочи в сайт и ми прикова вниманието.🤗
Благодаря за помощта!💕

# 93
Цитат
По повод Удовата Краличка или Сета, те двата са напълно различни и няма как да се съпоставят за покупка, описание или каквото и да било. Аз бих купила и двата един след друг или когато има възможност.

Скрит текст:Покажи
"

ехааааа, Дени, мноооого си сладка Flowers Hibiscus , а и с тези красоти пред теб май няма да стигнем скоро до мола-хихи

# 94
  • Sofia
Азалия🌺, много ме развесели!
Аз имам едп от времето,  когато още не беше масов, и едт не съществуваше... Още го обичам . Другите аромати, с които се чувствам съблазнителка са Valentino Donna noir absolu,  Tom Ford Vanile fatale,  noir pour femme,  CH good girl , Armani code Elixir .

# 95
Азалия🌺, много ме развесели!
Аз имам едп от времето,  когато още не беше масов, и едт не съществуваше... Още го обичам . Другите аромати, с които се чувствам съблазнителка са Valentino Donna noir absolu,  Tom Ford Vanile fatale,  noir pour femme,  CH good girl , Armani code Elixir .
Ами... Relaxed
Струва ми се, че и аз ще го обичам дълго време!
Valentino Donna noir absolu и Vanille Fatale Tom Ford не познавам изобщо. CH good girl... нещо в него ме дразни. В Noir Pour Femme, също и го размених. Armani code Elixir е от този тип бели цветя, които не харесвам, твърде са ми натегнати и плътни, макар и парфюмът да е много мек. До тук съм. 1 от 6...
Трябва да помисля кои от моите парфюми намирам за секси и с кои се чувствам такава. Thinking Innocent

# 96
Аз се чувствам най-секси с noir tom ford и alien essence absolue.

# 97
Обичам подправки всякак - в парфюм, в ястие... Тайната е в доброто им съчетание, а не тип индийска манджа, където се хвърля с шепи всичко де що има налично.🤧
Канела обожавам, мога да се поръся от глава до пети с нея! 🤎
Кардамон също много обичам, създава ми горещо и пикантно усещане.
С черния пипер внимавам, защото ако е много, превръща ароматите в бръснарски и сапунени, на което не съм особен фен.
Почти нямам парфюм, в който да не е ръсната някоя подправка, но откровено такъв смятам само Alexander Mcqueen Kingdom.
Dez ме подсети колко много харесвам Ouarzazate, но никога не придобих, заради слабата трайност.

И последната ми придобивка от днес, Swiss Arabian Sehr al Sheila:

Доста време му се колебах, но след като поредната ми ваканция отиде по дяволите, заради тукашния lockdown, ми падна пердето.
Още не съм го разносила добре, но нещо подобно очаквах да е Roses Berberanza (не немощното нищо).
Като цяло, парфюмът е една огромна, тъмночервена, пищна, кадифена роза! От онези, в които като заровиш нос, не можеш да спреш да инхалираш с пълни дробове.
Скрит текст:

Започва влажна и шоколадена от пачулито, после става доооста сладка и сочна, подобно на ориенталски сладкиш с розова вода, някъде там се включват леки подправки, мек уд и амбър, които правят комбинацията приказна! ❤
Мощен, силен и изключително пищен аромат; изобщо не го виждам да се носи всеки ден.
Презентацията няма какво да я коментирам - кожена кутия, подплатена с черно кадифе...
Съжалявам, че толкова дълго отбягвах арабските аромати, поради някакви си мои предубеждения.
Сравняват го със Santal Royal и Rose d'Arabie, но аз блажено не познавам ни един от двата и не мога да се изкажа.

# 98
Roses on Ice By Kilian е интерпретацията на Килиан Хенеси за джин. В началото се усеща хубаво сочна краставица и хвойна, тръпчива и даваща острота на композицията. И този парфюм е алкохолен, точно като коктейл от джин с краставица и листенца от роза вътре. Леден и освежаващ. Прозрачен, като мараня над езеро.
Унисекс, без изразена посока или може би леко към мъжката страна, с ниско към средно излъчване и трайност от около 5-6 часа на кожата ми. Аз не харесвам такъв тип парфюм, освен в голяма горещина и то рядко, поради което не бих го купила за себе си.
 Розата се усеща, млада и росна, без никаква сладост и потопена в джина, който е разреден със сок от лайм и газирана вода. Хладен, прозрачен, акватичен, стерилен и чист аромат, без да мирише на пране, бебета, пудри и къпана кожа. Има муск, но той не е потен и не е в главна роля.
Този парфюм не е розов, нито закачлив или момичешки и е от типа на Gentle Fluidity Silver Maison Francis Kurkdjian, без двата парфюма да си приличат много. В Gentle Fluidity Silver Maison Francis Kurkdjian има метализирана нотка и е по-пикантен, а Roses on Ice By Kilian си е точно сух джин с лед и малко украса.
Красив стъклен масивен флакон и пластмасова капачка. Бих го подарила на мъж, почитател на джин за Коледа.

# 99
  • виртуално
Мончета

# 100
Аз поръчах Orchidee Vanille , не съм го тествала отдавна , но съм сигурна, че ще ми допадне по описание.
Нямам търпение да тествам новата Орхидея на Том Форд, не се харесвам много с първата, дано тази ме изненада приятно.
Почнах да си харесвам и Mancera Precious oud. 🤗

# 101

Много ми са любими ❤. Тези дни ще
си взема моят intense ❤

# 102
Ако знаех, че сексито, което масово мъже и жени откриват в Crystal noir, е скрито в парфюмната версия, изобщо нямаше да чакам толкова години, за да си купя едп. Ама и вие не казвате! Знам, че Karen е писала, че е много любим за нея парфюм и като знам колко парфюма има тя в размените, представям си колко още има, които не разменя, а да намира един доста масов парфюм за най-секси и любим (не знам все още ли е така), пък аз нищо такова не забелязах в него, ама хич, много ми беше нечестно това Grinning А то... тайната била в едп, не в едт, който преди време се опитах да нося и не се получи. Това сега мирише на топлата чиста кожа на голото тяло на любим човек нощем... както се е притъмнило навън, ми се ще да мога да се сгуша в завивките и да посънувам! Relaxed

След толкова колебания и четене на отзиви, мнооого противоречиви коментари, все пак останах с впечатление, че ЕДТ е по харесван и точно преди пет минути го поръчах.

А вчера получих хипнотик едт иии не съм очарована. Харесва ми, но не е това, което очаквах. Не ми е достатъчно сладък и не усещам ванилията. И мирише на пластмаса сякаш Thinking
Трайност 3 часа.

# 103
Хипнотик пойзън и аз предпочитам определено парфюмната вода. Върху мен тоалетната вода е просто сладък аромат без характер.

# 104
  • виртуално
Любимата ми червена отрова е Hypnotic Eau Secrete. Явно доста хора не го харесват или го намират скучен, но за мен се оказа право в десятката. В другите все нещо ми беше в повече...

Общи условия

Активация на акаунт