Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 821
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Аз харесвам Burberry Her. Мисля, че покрива критериите за силен и сладък парфюм.

# 241
Не мога да кажа, че блести с трайност, но пък нямам и други очаквания - 4-5 часа, докато парфюмът се усеща и на другия ден, изключително траен е.

# 242
Не мога да кажа, че блести с трайност, но пък нямам и други очаквания - 4-5 часа, докато парфюмът се усеща и на другия ден, изключително траен е.

Благодаря ви Simple Smile за отзивите! ❤ Златни сте Simple Smile

# 243
Дами, за GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO Eau de Toilette  50 ml 50 лв. добра цена ли е?
Струва ми се не съм попадала на по-ниска.

# 244
Дами, за GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO Eau de Toilette  50 ml 50 лв. добра цена ли е?
Струва ми се не съм попадала на по-ниска.

Да според мен! И аз не съм
попадала.
Здравейтееее Simple Smile
Може ли да препоръчате силен, вечерен мъжки парфюм, подходящ за есен-зима Simple Smile
От мен това
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Interlude-Man-15294.html

А от мен това :
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-Homme-992.html

# 245
Задава се ново кубче, което изглежда... точно grace 🌸

# 246
  • София
Не сме малко, ама сме пръснати.
Пръснати сме с прекрасни парфюми! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ах, какви умилителни снимки от старите срещи! И аз имам в архива доста подобни, само че се виждат и лицата на хората и не смятам, че е подходящо да ги публикувам така.
Мисля, че са ни гонили от заведение даже по време на такива срещи...

Бел Sparkling Heart трябва да ми дадеш контакти на учителя ти по математика, искам и аз да се науча така да броя до 10!

# 247
  • The Evergreen State
Фрагрантика скриха сякаш статистиката кои други хора имат даден парфюм, кои са го имали или е сигничър и прочие. Това на мен ми беше интересно и съм разочарована. Тренда дето са го нарисували е безсмислен и заема твърде голямо място а за сметка на това мястото където искаш да отбележиш че имаш даден парфюм е сбутано под самата картинка и направо е трудно откриваемо, не съм очарована от сайта.

# 248
Момичета, четох, четох, не намерих...
Накой пробвал ли е Francis Kurkdjian Baccarat Rouge?

# 249
Сериозно ли не намери баш за тоя парфюм? 😆 Тя, верно, че търсачката на форума е малоумна, ама това сигурно е най-спряганото име от доста време насам...

# 250
Търсих, не намерих за Baccarat rouge...
Видях споменати cashmere, velvet

# 251
# 252
Леле...защо не се справих😥
Благодаря много , ще чета

# 253
Момичета, здравейте,
Някой пробвал ли е Davidoff Cool water wave мъжки? Търсих го (защото на ММ му е любимия парфюм за мен - само че женския) но в Дъглас го няма.искам да взема точно него, а и е на голяма промоция. в нотино. Оригинални да там нали?
Благодаря!

# 254
  • Бургас
Момичета, четох, четох, не намерих...
Накой пробвал ли е Francis Kurkdjian Baccarat Rouge?
Да и ми стои превъзходно, няма йод, болници, бинтове и всичко от което настръхвам.Екстракта ми е много любим, явно обичат кожата ми.Flushed Ммм, какви ягоди какво чудо е при мен, обожавам ги.

Общи условия

Активация на акаунт