Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 424
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • Франция
Miyako, откъде поръчваш пробички?
Поръчвам пробички откъде ли не, конкретно тази партида дойде от Sens Unique, които съм споменавала и преди.
Les Indemodables може да се поръчат и от официалния им сайт, но на мен ми струваше два месеца чакане и два телефонни разговора, за да ми изпълнят последната поръчка. Не са злонамерени, просто са много малък бранд и много рядко, изглежда, някой им поръчва нещо през сайта.

# 391
Може ли някой да ме насочи какво още до пробвам? Харесах МНОГО  Alien Mirage и Flora futura. Познавате ли други аромати, които носят същия вайб? Оригиналното извънземно не харесвам, а тези ме зашеметиха.

Пробвай и Kenzo Wold Power, драйдауна му е точно като Мираж.
Flora Futura за мен има някои допирни точки и с някои от телата на JPG, Pinup и Airlines, подозирам и че с други от Classique линията, но не съм тествала всички, за да потвърдя.

# 392
Дами, необходима ми е помощ! Grinning
Много се влюбих в BR extrait de parfum, но днес се напръсках с виалче на Le Couvent des Minimes Parfums Remarquables Tinhare, което имах като подаръче и на кожата ми е изключително близък.
Тъй като в момента нямам възможност за BR, вероятно за следващата Коледа ще е, може ли да ми помогнете да намеря 10мл от Tinhare или 50мл на по-прилична цена?
Търсих досега в официалния сайт е изчерпано, както и в още няколко европейски Simple Smile

# 393
Препоръка за парфюм с шоколад ? Без монтали 😃
На мен Tom Ford Noir Pour Femme ми мирише на шоколад. По-точно на този, конкретен шоколад, в който съм влюбена🤤:
Скрит текст:

SOTD: TF Soleil Blanc 🤍💛
Чистота, свежест, глътка въздух... какво облекчение за сетивата ми!

# 394
  • Франция
Днес разнасям Superlady на Pierre Guillaume.
Много е хубав, много е плодов, много е модерен, много е мадамски, изобщо не ми понася и след малко ще ида да го изкъпя.
Ковачева е писала много пъти и с много точни впечатления за този парфюм, предполагам излизат в търсачката. Лично за мен е в стилистиката на Néa на Jul et Mad и горещо препоръчвам на почитателките му да го тестват. Обективно погледнато, е много красива и балансирана композиция.
Мечтая си за един по-добър свят, в който не съществуват калориите и в който жените ще могат най-невъздържано да ядат сладкиши, вместо да се маскират като такива.

# 395
Най- добрият шоколад е в Dolce Passion, но е нишов и скъп. Изключително добре направен шоколадов парфюм, без грам изкуствени нотки, които характерни за шоколадите по принцип и особено при Монтал.

# 396
  • Чукарландия
Най-после! Дойде си сърце на място... Моята разкошна Сета пристигна. (Тук се чуват гърмежи от фойерверки 🎉🎉🎉). Само дето клип не снимах, как от радост се хвърлям на врата на куриера... 🤣
Поболях се докато я получа. Истина! И си мислех, че от толкова чакане и жадуване, в крайна сметка, ще съм мъничко поне разочарована, но НЕ - толкова е прекрасен, нищо излишно, нищо липсващо. Тамън ми е! 😘
В началото усещам мнооого фин тамян, а не откривам в пирамидата, може би смирната носи това усещане?!? А как уляга? Ммм, приказка! Носи едно такова вълшебно, празнично настроение. Уют, топлина, обич! И излъчва много добре! Каквото и да кажа - малко е! А и не мога да го опиша... Различен и уникален. Напълно си заслужи чакането, парите и притесненията. Моята Seta! ❤️

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 13:41 от BBeLLa

# 397
  • Бургас
Най- накрая е в ръчичките ти, честита Seta, Бел.Revolving Hearts

# 398
  • София
Честит, BBeLLa! Flowers Cherry Blossom Отдъхнах си най-накрая и аз. Simple Smile Много се радвам, че ти е харесал и на теб. С удоволствие да си го ползваш. Kissing Heart

# 399
Бел, сигурна бях, че ще припаднеш, честит!
Трябва да си запазя един, че ще се изкупи тази красива Сета.

# 400
  • Чукарландия
Най- накрая е в ръчичките ти, честита Seta, Бел.Revolving Hearts

Благодаря, Момичета! 🌹
Сега остава да се спъна както го нося и да го потроша... 😂
Е, тогава вече ще си направя ритуално харакири в 19.00 часа в централната новинарска емисия... 🤣🤣🤣

Скрит текст:
Божкеее, съвсем изтрещях... 😁😜🙄

# 401
Е, Бела, честито! Успя да дочакаш! Flowers Hibiscus
По питането за Берберанца - имам я, за мен е изключително неприятна на хлад. Началните нотки се задържат дълго, цялата композиция е някак небалансирана и остра. През лятото рядко ми се носят толкова присъствени парфюми, но поне при мен високите температури разкриват съвсем различен, жив, ярък и приятен аромат.

# 402
Колкото по-студено става, толкова повече ми харесва Берберанца Ланком и много си я нося. Заедно с Тубероуз Кастан са ми абсолютни фаворити от месец и половина.

# 403
  • София
Дами, необходима ми е помощ! Grinning
Много се влюбих в BR extrait de parfum, но днес се напръсках с виалче на Le Couvent des Minimes Parfums Remarquables Tinhare, което имах като подаръче и на кожата ми е изключително близък.
Тъй като в момента нямам възможност за BR, вероятно за следващата Коледа ще е, може ли да ми помогнете да намеря 10мл от Tinhare или 50мл на по-прилична цена?
Търсих досега в официалния сайт е изчерпано, както и в още няколко европейски Simple Smile
Има го в parfumdreams.de, съвсем ок ми се струва цената за 50 мл, има и кодчета за отстъпка в момента, които могат да покрият доставката изцяло (ако е до немски адрес на превозвач) или частично (директна доставка до Бг за 7 евро за поръчки под 70 евро). Бела, честита Seta! Много е хубаво, когато чакането се увенчае с толкова голяма радост. Simple Smile

# 404
  • Плевен
Мили момичета, влизам с молба за съвет. Препоръчайте ми мъжки парфюм, за мъж на около 35 г., до 150 лева.
Това, което знам със сигурност е, че един от любимите му парфюми е The one на D&G. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт