Парфюмни размисли и страсти - 252

• 60 069
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Пръсках Journey тази пролет при приятелка с огромна колекция, имах и още неща по ръцете, че не се удържах. Тя каза, че не го харесва особено, бил и подарък,  а не обичала тютюн. Моят тест не беше сериозен, но ми се стори, че се разви хубаво - много красиви кайсийки усетих, тютюн, който и аз недолюбвам не усетих да ме мъчи. В началото имаше някаква странна, леко бензинова нотка, но за кратко.
Забелязала съм обаче, че при Amouage, няма гаранция, че ще се развиват всеки път еднакво, могат да те изненадат и след повече тестове, та отливка от поне 5 мл. е най - добре да се вземе преди решение за покупка.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:25 от silver pearl

# 541
Кечър, пробвай някои от златната серия на Дюпонт. Там, освен Пюр блуум, който е просто дъвка, всичките имат този ориенталско-тамянен вайб.
Ноар пур фем и Ноар Ектстрем на Том Форд за мен не са тамянени, а са сладко кулфи. Имам ги и двата и са многоо ммм, но не са тамян, нито тютюн.

# 542
Искам за Коледа да купя хубав парфюм за сина си. Покрай темата и покрай парфюмно вманичената си майка, обича силни присъствени трайни аромати. Спомена, че искал 1 милион. Но това е парфюм който е ползвал баща му и го отхвърлихме като идея. Горе долу проследих някои от мненията на Милен и съм набелязала Dupont Royal Amber, коментира се и Le Male Le Parfum JPG . Моля за препоръки.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 20:15 от sevgito

# 543
  • София
Благодаря, Дами. Simple Smile

Бсзилче, за съжаление от златната серия ми допада само Vanilla & Lether.

Сега се фъснах с Vanilla Fatale, който не знам защо съм пренебрегвала. На моята кожа стои много сходно с Tonka Imperiale, само че една идея по- женствен. Бях тръгнала за Jasmin Rouge, а този ме заби. И сега в студеното е егати красотата. Ще чакам черния петък и може би с него ще се зарадвам.

Най- сетне захаресвах Noir pour femme и го маркирам за покупка. Върху мен не е гурме, а леко фатален със сладникава нотка.

# 544
Вземи го Noir pour femme! Мисля, че много ще ти пасне. Много любим, единствената ми забележка – не ми е много излъчващ, искам да го усещам по-силно, на по-голямо разстояние и по-дълго. Ще пробвам да го засиля с неутрален крем за тяло и върху дрехи.

# 545
И аз го обожавам в студено. Утре ще го извадя.

# 546
  • Чукарландия
Noir Extreme TF или Meharees L'Erbolario пробвай. Или Valentina Myrrh Assoluto - много пипнат парфюм.

Ей така, като чуя "много пипнат парфюм" и лампичката ми светва. Трябва да го "пипна" и аз! 🤣
(моята работа като Шошана - лампичката ѝ светела, ама нея я нямало... 😂😂😂)
Ама може ли на такова красиво шУше, такъв умрял цвят да му сложат? Мишкин цвят. Сега трябва и да го издиря от някъде за тест.
Иначе първите два на ТФ и L'Erbolario ги познавам и са ми много любими, но сега нова муха (лампичка🤣) ми вкарваш, tuali, бива ли така? 🤗

# 547
  • София
На Валентино не го познавам, задължително ще го пробвам.

Да, Базила, ще го взема. Чакам да изпадне изгодно отнякъде като миналара година.

Всъщност, на вас Фаталната Ванилия прилича ли ви на кожената на Дюпон? Сега се душа и си търся едно кожено яке, с което бях като се пръсках с другата, да ги сравня.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 00:05 от The Catcher in the Rye

# 548
Не въобще.

# 549
Noir Extreme TF или Meharees L'Erbolario пробвай. Или Valentina Myrrh Assoluto - много пипнат парфюм.

Ей така, като чуя "много пипнат парфюм" и лампичката ми светва. Трябва да го "пипна" и аз! 🤣
(моята работа като Шошана - лампичката ѝ светела, ама нея я нямало... 😂😂😂)
Ама може ли на такова красиво шУше, такъв умрял цвят да му сложат? Мишкин цвят. Сега трябва и да го издиря от някъде за тест.
Иначе първите два на ТФ и L'Erbolario ги познавам и са ми много любими, но сега нова муха (лампичка🤣) ми вкарваш, tuali, бива ли така? 🤗

Да, малко му е умрял цвета на бутилката, черно повече щеше да му отива, но то пък е заето от Valentina Oud Assoluto. Който отдавна ме изкушава, но така и не съм пробвала.. 🤔

# 550
Здравейте, бих искала да помоля за мнението Ви, кой зимен парфюм да избера. Спряла съм се на YSL-Black opium иTom Ford - Black Orchid. Бих се радвала, ако ми предложите и други шлейфови зимни парфюми. Благодаря предварително.

# 551
Здравейте, бих искала да помоля за мнението Ви, кой зимен парфюм да избера. Спряла съм се на YSL-Black opium иTom Ford - Black Orchid. Бих се радвала, ако ми предложите и други шлейфови зимни парфюми. Благодаря предварително.

Първия е сладникав, вторият -не. Зависи какво предпочитате. Аз съм фен на TF BO. За мен е по-шлейфов, присъствен, загадъчен и по-секси.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 12:51 от chery_k

# 552
  • Седмото небе
Oт двата аз харесвам повече Черната орхидея. За мен е по-траен, забележителен и интересен.
Има обаче и много противници. Като за всичко друго-въпрос на вкус...

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 16:43 от * SUPERGIRL *

# 553
Най-важното е да Ви харесва, иначе шлейфови много. Girl of Now и той е шлейфов, както и  Трезора на Ланком. 😀Черната орхидея и Опиума нямат много общо, защо точно тези два? Velvet Orchid също е шлейфов, че и доста по-носим (за мен лично) от Черната орхидея.

# 554
  • София
Ако избора е между тези двата и се търси шлейф - Черната орхидея. Черния опиум при мен нито е траен, нито шлейфов.

Общи условия

Активация на акаунт