Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 251
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Deutschland
О, явно съм пропуснала. ☺ Благодаря, densi.
Четох някъде мнения за един Amouage,  че много прилича на Sunshine. Не мога да се сетя кой точно. Никакви идеи.

# 661
Точно този изобщо не прилича на Sunshine.Труден парфюм с малко ретро уклон-определено не е моето....Преди седмица прехвърлих почти всички Амуажи, но като Слънчевото бутилче втори няма,трудни са ми и ме товарят....

# 662
А не, никой не прилича на него.

# 663
  • Deutschland
Точно този изобщо не прилича на Sunshine.Труден парфюм с малко ретро уклон-определено не е моето....
Да, да зная. Става въпрос за друг Amouage, имаше доста мнения в чужд форум, но сега не намирам къде съм го прочела и се терзая.
Всички Amouage са трудни за носене, но аз имам слабост към тях и много от тях си ги нося с удоволствие.
А Sunshine ми е любимец. 😍

# 664
Вероятно е някой от последните два-тях не ги познавам....

# 665
  • Deutschland
macadamia, не е от новите, защото щях да запомня.
Трябва да го открия на всяка цена. 😃😇

# 666
Защо?
Аз познавам всички Амуажи без новите 4. Няма приличащ на Съншайн. Няма и логика да има марката точно тази марка, два близки парфюма.

# 667
  • Deutschland
Да, така е, но имаше няколко мнения, че много наподобява на Sunshine. Прочетох го в движение, после ме завъртя работата и  едва днес се сетих.

# 668
  • Пловдив
Да, така е, но имаше няколко мнения, че много наподобява на Sunshine. Прочетох го в движение, после ме завъртя работата и  едва днес се сетих.
Пиши ако се сетиш, защото дъщеря ми нещо му е хвърлила око😊

# 669
  • София
Момичета, Channel Coco Madmoiselle- на какво наподобява?
Тук можете да прочетете https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Coco-Mademoiselle-611.html

# 670
Момичета, какво ще кажете за Montale Chocolate Greedy? Мисля да го поръчам от Нотино?

# 671
Момичета, какво ще кажете за Montale Chocolate Greedy? Мисля да го поръчам от Нотино?
Нищо добро. Химичен и кофти. Насляпо не.

# 672
Нищо добро. Химичен и кофти. Насляпо не.
Такъв е случаят. Simple Smile) А нещо подобно на Van Cleef & Arpels Orchidee Vanille?

# 673
Дайте идея за лек и свеж парфюм за тинейджърка , моля .

# 674
Дайте идея за лек и свеж парфюм за тинейджърка , моля .
Tous Touch https://makeup.bg/product/19192/

White tea Elizabeth Arden,
Idole Lancome

Общи условия

Активация на акаунт