Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 368
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • в Кошера
Ковачева, ето за тази роза Rose d'Isparta Boucheron чакам да разкажеш, много е хубава май? 🤗❤️😘

И аз, и аз!
Разносвам го на проби 2 пъти, но още не мога да кажа 'дали-или'.
Обаче си имам друго човъркане от няколко дни, в последните 2 особено изявено - Jimmy Choo Seduction Collection I WANT OUD. Май ще сезирам дядо Коледа. Bowtie

# 646
На мен снощи ми пристигна тази пратка:

My Burberry black  и Boucheron Quatre. На сляпо, исках да бъда изненадана. Много доволна.

# 647
В полезрението ми попадна Raghba на Lattafa и сега се чудя дали си заслужава покупката, или по-скоро не. Вие как мислите?
Да, ако харесваш плътни и сладки парфюми и уд.  На мен така и не ми омръзнаха до последната капка, много харесвам и двете версии.

# 648
  • Бургас
Пристигна ми Présence d'une femme Montblanc. Спомените ми са верни. Мъжки, та мъжки. Има мъжки парфюми, които нося с удоволствие, но този си е дамски за мъже. Не, че е лош. Хубав е, ама за мачо. След като отмина час обаче, базата му е приказка. Кристобал хора!!! Моят любим Кристобал на Баленсиага.

# 649
  • Deutschland
Реших малко да разнообразя монотонното си ежедневие( от месеци поръчам предимно онлайн)
и след работа си самоподарих тези два леко скучни парфюма, но класни и подходящи в определени ситуации.

Търпелива съм и не бързам да разопаковам парфюми и дрехи. Виж, аксесоари за дома 😍 веднага!
Може ли някой да се включи с мнение за Amouage Journey Woman

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:53 от cielo

# 650
Момичета, Channel Coco Madmoiselle- на какво наподобява? Имала съм следните парфюми и мини парфюми: Dior Pure Poison, YSL black Opium, YSL Mon Paris, Lancome: Tresor, Tresor Noir, Indole, La vie est belle, Miracle. Просто толкова пари на сляпо вече не ми се иска, можете ли да кажете на какво наподобява? И също ако от някъде мога да си купя мостра...

# 651
Днес ходих в бутика на Ести Л. на "Витоша' да тествам новата златна черна орхидея. Много ми хареса! Ама, разбира се, защото тя същата като първообраза, когото обожавам!
Мириша си сега виалчето, базата е същата. Може би само в началото има леко омекотяване, заглаждане, после си идва същия трюфел и пачули, тази влажна землистост, която при мен е пристрастяваща, защото аз обичам мириса на почва, земя.
Даже имаше 20% намаление и 50-тичката излизаше супер изгодно 192 лв. или нещо подобно. Обърнах няколко пъти очи, подуших, помислих, па се усмихнах и казах, че ще изчакам още малко. А жената беше толкова мила и любезна, че ми идеше да купя само заради нея. Simple Smile
Бе ще го купя и него, че ми е тръпка, но в интерес на истината разлики съществени няма за моя нос!

# 652
  • Sofia
Момичета, Channel Coco Madmoiselle- на какво наподобява? Имала съм следните парфюми и мини парфюми: Dior Pure Poison, YSL black Opium, YSL Mon Paris, Lancome: Tresor, Tresor Noir, Indole, La vie est belle, Miracle. Просто толкова пари на сляпо вече не ми се иска, можете ли да кажете на какво наподобява? И също ако от някъде мога да си купя мостра...
Нито едно от изброените май. За мен става за покупка на сляпо, универсален, траен, свеж аромат Simple Smile

# 653
Channel Coco Madmoiselle се опасявам, че не е нито универсален, нито свеж. Не купувайте нито 1 Шанел на сляпо! Много личен вкус изисква, особено за тази цена!

# 654

Убедена съм, че си го усещала на други хора милион пъти. Веднага ще го познаеш и не може да се сбърка. Но аз не мога да го опиша. Освен, че пачулито в него е върховно и според мен, прави магията за този точно парфюм.

# 655
Преди много години имах Гучи черен дори не помня кой и едно  Гучи irresistable, нещо на тях?

# 656
  • Пловдив
И за мен Шанелите не са за на сляпо, аз имам Коко Мадмоазел и съм я пуснала в размените, до като Интенз версията е единствената, която ми е допадала от Шанел😊

# 657
Преди много години имах Гучи черен дори не помня кой и едно  Гучи irresistable, нещо на тях?

Това старото Irresistible, ако е Givenchy, старото го имах и аз и не, не прилича на нея (Мадмоазел) . Той беше страшно сиропиран и драматичен аромат 😀

# 658
  • Sofia
Уточнявам, че като казвам универсален имам предвид, че е най-продавания аромат сигурно на всички времена , а аз като съм с него винаги някой ще отбележи, че съм с хубав парфюм. Иначе и при мен не беше харесване от първа проба, затова и купих 35 мл и сега вече знам, че ще го използвам целия Simple Smile

# 659
Реших малко да разнообразя монотонното си ежедневие( от месеци поръчам предимно онлайн)
и след работа си самоподарих тези два леко скучни парфюма, но класни и подходящи в определени ситуации.

Търпелива съм и не бързам да разопаковам парфюми и дрехи. Виж, аксесоари за дома 😍 веднага!
Може ли някой да се включи с мнение за Amouage Journey Woman
Описвахме го наскоро, а и преди, виж с търсачката.
Честити парфюми!

Общи условия

Активация на акаунт