Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 249
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Възможно ли е Линтерди Интенз да е с по-малка трайност от Линтерди ? Линтерди-то си го усещах с часове, а някъде прочетох за скандално малка трайност на Интенз варианта.Може ли някой да ме насочи, че едно отлежава от вчера в коша на хубавата цена и се двоумя да го цъкам ли.....

# 676
Не му е скандално малка трайността, прилична е, но при мен е доста по-приглушен като излъчване целия парфюм. Първообразът просто искри и се заявява без срам, този по-скоро се стеле тихо и подмолно. 😀

# 677
  • Варна
Възможно ли е Линтерди Интенз да е с по-малка трайност от Линтерди ? Линтерди-то си го усещах с часове, а някъде прочетох за скандално малка трайност на Интенз варианта.Може ли някой да ме насочи, че едно отлежава от вчера в коша на хубавата цена и се двоумя да го цъкам ли.....
Имам Лидентри,а вчера за втори път пробвах  Интез,защото се чудя трябва ли ми? След около час ще станат 24 часа и китката ми още мирише не като да не съм си мила ръцете над 100 пъти и т.н и като го гледам май ми трябва Simple Smile

# 678
Няма проблем с трайността и при мен. ЕДП е невероятен парфюм, остър е и затова изъчва по-силон, но и този е добре. Познаваш ли го? Ако не, не те съветвам да го поръчваш, не мисля, че е твой.

# 679
  • Бургас
Добра е трайността на Линтерди Интенз при мен.Блузката ми още ухае невероятно, за мен обаче има съществени разлики с едп чисто като аромати.Интенз ме кефи в пъти повече.

# 680
#densi , само на блотер го пробвах ..., но щом казваш,че не е моят-няма да го поръчвам / изкушавам се от цената Simple Smile /.... и за SETA ми каза, че може да ми е прекалено тиха, ами с прискърбие си признвам, че позна-то бива тихо, но чак пък толкова тихо......Снощи на изкъпана коса се напръсках , сутринта нямаше помен....Днес се напръсках порядъчно, нищо няма около мен, завирам си носа в китката, за да му се насладя, защото наистина е голяма красота, ама такава тиха красота.....май ще отива по направление в другата тема.....

# 681
  • Бургас
Лоша работа, върху мен Сета е много мощна, ама много и то на кожа.

# 682
  • The Evergreen State
Ето информация как се произнасят няколко известни френски марки, за мен беше полезно и споделям за който има интерес  https://www.youtube.com/watch?v=CHdZjHTbau4

П.С. Може да превъртите напред рекламата за изучаването на френски в началото която е доста досадна..

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 14:24 от Athena

# 683
  • Варна/Лондон
Преди няколко страници питах за мнение за Creed Royal Princess Oud, и реших да го взема на сляпо. Оказа се приятна, много интересна изненада. Преди няколко седмици беше по меко времето, и тогава на първо четене усешах предимно подправки, жасмина най-вече. А днес ме изненада, все едно съм в Ориента, първи нотки са този опушен Wood, който много харесвам в парфюмите, усещам сандала, абе направо ми стана коледно. 😊Не съжалявам, че се разделих с Himalaya Creed,  и без това вторият моя много не го харесваше, не си пада много по цитруси.
Съжалявам за дървеняшкото описани, но толкова си мога.

# 684
  • София
Burberry the Beat за тийнейджърката според мен. Simple Smile

Аз се влюбих от пръв поглед в Sensuous на Ести. Винаги съм ги подценявала, пък взех, че се сетих туберозната гардения каква красота беше и се пръснах случайно. И така ми хареса, после видях пирамидата и разбрах защо. Аз обожавам бели цветя с пипер и сандалово дърво. И ми стоят много хубаво.
Още днес ще ходя да си го взема Heart Eyes

# 685
  • Варна/Лондон
Дайте идея за лек и свеж парфюм за тинейджърка , моля .
Дъщеря ми е на 14 г и ползва моите, но най много и допадат на Jo Malone  свежите с цитруси, плодове. Нямат кой знае каква трайност, аз затова и спрях да подновявам.

# 686
Дайте идея за лек и свеж парфюм за тинейджърка , моля .
Съветвам ви по-обстойно да проучите вкуса на младата дама. Голяма част от момичетата в тази възрастова група са омагьосани от парфюмите на ARIANA GRANDE , ще видите коментарите, но за други са твърде сладки.
https://douglas.bg/marki/ariana-grande?gclid=EAIaIQobChMIt_jEmKW … AYASAAEgIFZvD_BwE
 Като майка на тийнейджърка наистина не знам какво да ви посъветвам.

# 687
  • виртуално
Факт е, че дъщерята като тийн не е харесвала леки и свежи аромати.
Дори в повечето случаи носи по-тежка артилерия и от мен.

иначе, може би Cheap & Chic I Love Love Moschino , Eclat d’Arpège Lanvin , Boucheron Quatre , Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche John Galliano , Burberry Her Blossom

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:26 от Рапунцел.

# 688
Като майка на тинейджърка наистина не знам какво да ви посъветвам.

+1
и двете ми тинейджърки носят парфюми, които затрудняват зрели жени /шипри, алдехиди, уудове/, унисекс, едната дори и откровено мъжки /авентус, хуберта и т. н./
https://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/Parlez-Moi-d-A … raiche-14649.html - приличен, бюджетен и свежо-зелен
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-29443.html - приятен, актуален и свежо-плодов с цветна нишка

# 689
Не е минало чак толкова много време откакто бях тийн и тогава любими ми бяха : Dior Hypnotic Poison EDT, Chanel Coco Mademoiselle EDP,  Versace Crystal Noir, Chanel Chance EDP, Versace Vanitas EDP
Така че наистина много зависи какво харесва Simple Smile
Друх, който мк харесваше много беше CK Euphoria, първообразът, не е чак толкова тежък, но беше забелязван.

Общи условия

Активация на акаунт