Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква трябва да бъде целта за общия холестерол и триглицеридите?
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо и феритин?
Как мога да увелича приема на мазнини в диетата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква трябва да бъде целта за общия холестерол и триглицеридите?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо и феритин?
-
Как мога да увелича приема на мазнини в диетата си?
-
Какви са препоръчителните алтернативи на кафето без кофеин, които няма да повишат нивата на кръвната захар и инсулина?
-
Какви са препоръките за избягване на храни и добавки, които повишават нивата на кръвната захар?
Само да вметна, че често се размиват границите между кето, нвх, ВМ-НВХ...кой разбрал, кой недоразбрал
Определено съвет номер 1 който мога да дам е човек постоянно да чете и да се информира.
Бавничко, но славничко, както се казва...
Наскоро беше открила "гуруто" и неговите диетични съвети, в цялата им категоричност... То хем ме напушва на смях, хем ме хваща яд в такива моменти. От неговите последователи само такива мантри слушам - кетоза, кетоза, кетоза, фаст, никакъв морков и чесън, на лука само зеленото, кетоза, кетоза, в никакъв случай закуска, фаст... и наново същото. Че и някои са агресивни почти колкото учителя си, диалог трудно се провежда. Напоследък не се е чувало за него много много, дано му залезе звездата че сума народ изтормози.
Сигурна съм, че много хора тук разбират защо се радвам на всеки - половин/един трайно свален килограм все едно са няколко
И каква лекция ми изнесе, че прясно мляко не може- впоследствие махнах прясното мляко изцяло, но защото усетих, че вече съм готова. А познатата...ами, тя отдавна вече не спазва "онзи" режим и има в менюто си всякакви сладки и солени благинки и подсладени газирани...