Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 33

• 36 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
То не е само до това дали е паркет, всяка твърда повърхност става, но трабва да е нивелиран също. Ако има малко наклон или потъва в килим си дава разлика, затова като го премести човек и показва различно.

# 646
Да, Елора, толкова е този, който имам вкъщи, не помня от къде купуван. Grinning Може би тези, които гледаш са по-добри.
Аз си мисля, че принципът обаче ще е същия - как точно ще се наклониш. Не знам, предполагам само.

Този, който ползвам сега е от Лидл - Silvеrcrest, дигитален. Мисля, че мери вярно. (Според кантара в Еконт, моят у дома дава 1-2 кг по-малко, но пък там се теглих с обувки и дрехи - блуза и панталон, без яке; в къщи се тегля по бельо) Joy

# 647
  • Paris, France
Елора, я го занеси в мазето да си почине този кантар и си остани със сантиметъра до края на януари!

Имам най-обикновен кантар. В момента е в мазето. Веднъж седмично се меря със сантиметър и това е. Даже вече меря само талия. Качвам кантара 2 пъти годишно да се претеглим.

# 648
Хора, а моят кантар на едно и също място показва вече с отклонение около 10кг, направо му разказах играта....BlushJoy ... Незнам кое чудо ще издържи по 200 пъти около вече 86-7кг отгоре....

# 649
Моят пък не дава отклонения, все едно и също, ако се кача няколко пъти един след друг... ще ме накарате да го разнасям утре из къщи. Електронен е.

# 650
Моят пък не дава отклонения, все едно и също, ако се кача няколко пъти един след друг... ще ме накарате да го разнасям утре из къщи. Електронен е.
И моите. Innofit или Innoliving е марката. Blush

# 651
Момичета, някои излязоха.

Скрит текст:

При кръвните някои неща са ниски, други високи. Там не ги разбирам.

Желязото е супер ниско.

# 652
И аз съм с такива триглицериди и се чудя това добре или зле е?!

# 653
И гликирания излезе и съм втрещена

Преди операцията все ми е бил висок. А не съм се излагала много.
А сега предвид глюкозата по време на операцията. Храната в болницата, принцесите, които ядох, сладкото през двата цикъла и гликирания е 4. Което е добре. Ама ми е мега странно.
Увеличавам малтофера на 2 както лекарката каза преди 6 месеца.

# 654
Е, то все пак мина време от глюкозата и принцесите.

# 655
Гликирания показва три месеца назад.
Ама и след операцията съм имала изцепки. Като ме изписаха ми дойде си похапвах.

# 656
Гликирания може да ти е толкова нисък, защото общия ти е доста нисък.

# 657
Незнам, обаче само аз ли попадам на такива лекари, за които да пуснат изследвания е мъка. Миналата седмица ходих на ендокринолог, заради това треперене..заключи, че е "психимоторно" (или нещо такова), не се дължи на захарта, обаче не ми назначи изследване за други показатели.... Сега трябва да седна да се образовам до толкова, че да си пусна сама изследване или в противен случай да се изръся една торба пари, за да разбера какво ми е, къде ми е проблема и така....разсъждавам си, просто

# 658
Елора, супер са ти резултатите.Аз не мога и да мечтая за такива.Като правите яйчен фаст, ядете ли толкова масло, както пише-по супена лъжица към яйце🙄.Яйца по панагюрски може ли или к.мляко не ок?

# 659
Миоки, не те разбрах,  кой общи ми  е нисък?

Незнам, обаче само аз ли попадам на такива лекари, за които да пуснат изследвания е мъка. Миналата седмица ходих на ендокринолог, заради това треперене..заключи, че е "психимоторно" (или нещо такова), не се дължи на захарта, обаче не ми назначи изследване за други показатели.... Сега трябва да седна да се образовам до толкова, че да си пусна сама изследване или в противен случай да се изръся една торба пари, за да разбера какво ми е, къде ми е проблема и така....разсъждавам си, просто
Възможно е. Ако действаш с държавните лекари.
Този път си използвах картата за допълнително здравно.
Ти какви показатели искаш да изследваш?

Общи условия

Активация на акаунт