Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 6

• 68 620
  • 821
  •   1
Отговори
# 300
Дени,как мина операцията?

# 301
Дени,как мина операцията?
Разбрах от доктора,че е минала успешно. 🤗 Още не съм я виждала,но като се чухме каза, че и се надул корема. За такива операции знам,че е нормално и докато не се освободят газовете от червата не трябва да се яде. След операцията каза,че е нямала силни болки понеже са и дали и болкоуспокояващо. След това каза,че я боли при движение. Охх,много се надявам да се възстанови напълно. Ако не забравя,ще пиша как е. Все пак на 81 години си е геройство да изтърпиш такова нещо.

# 302
Здравейте, след като ми махнаха матката, ми оставиха яйчниците.
Имате ли идея сега като няма цикъл, къде отиват узрелите яйцеклетки за да не се образуват кисти...🤔🙄

# 303
Резорбират се от организма.

# 304
Резорбират се от организма.

Благодаря ви 🤗

# 305
Дени, моята баба я оперираха в един и същи ден с мен. Тя беше на 85 години, а операцията беше коремна. Като видях после как са я срязали, ми прилоша ужасно. Тя се възстанови от самата операция, но за съжаление беше неуспешна, защото не са изчистили всичко, а тя отказа химиотерапия. Но реално след операцията се вдигна на крака за около седмица и се чувстваше добре предвид възрастта си.

# 306
Здравейте,момичета!
Искам да ви попитам, някоя от вас сложила ли си е ваксина. И ако имате мнение от лекар, дали е удачно, ние оперираните с хистерекомия, да слагаме или не , моля да споделите.

# 307
Здравейте,момичета!
Искам да ви попитам, някоя от вас сложила ли си е ваксина. И ако имате мнение от лекар, дали е удачно, ние оперираните с хистерекомия, да слагаме или не , моля да споделите.

Аз смятам да се васкинирам. Моят лекува лекар ми препоръча да се васкинирам.

# 308
Здравейте,момичета!
Здравейте! Аз ще се ваксинирам. Говорих с наблюдаващия ме лекар, няма нищо противопоказно. Скоро изкарах ковид. Ще се тествам колко са ми антителата и ако са много, трябва да изчакам да спаднат и тогава ще си сложа ваксина.

# 309
Здравейте,момичета!

Daisy83 може ли да попитам лекуващия лекар?Благодаря

# 310
Здравейте,момичета!

Аз попитах моя лекуващ лекар и той ми каза, че е добре да се ваксинирам по възможност с Модерна.

# 311
Момичета,има ли някоя от вас опит,знание или информация относно херния(ингвиналня)след хистеректомия?
Имам дискомфорт след натоварване,което се състои в тежест и придърпване в дясно ниско,посетих гинеколог даже три ,които ме гледаха с вагинален ехо,понеже имам запазени яйчници и казаха,че гинекологично всичко си е ок,посетих коремен ехограф,казват че органите са си ок,направиха ми коремен обикновен рентген и там ок(пише наличие на газове и изпражнения)но в нормалното,направих кръвни изследвания + СРП всички в норма и урина и стерилна урина,всичко е ок,но вече 3 седмици продължава дискомфорта,възможно ли е да е херния?вътрешна?

# 312
Аз все още от време на време усещам бодежи и придърпване тук ...там, а минаха почти две години от моята операция.

# 313
Дени, моята баба я оперираха в един и същи ден с мен. Тя беше на 85 години, а операцията беше коремна. Като видях после как са я срязали, ми прилоша ужасно. Тя се възстанови от самата операция, но за съжаление беше неуспешна, защото не са изчистили всичко, а тя отказа химиотерапия. Но реално след операцията се вдигна на крака за около седмица и се чувстваше добре предвид възрастта си.
Съжалявам за баба ти. В кой стадий беше? Моята е в стадий 2А. Надявам се да са я изчистили добре и да няма разсейки 😔 Иначе операцията беше при доц.Чавдар Цветков в Плевен. Чувала съм, че е добър и ми вдъхна доверие.

# 314
Здравейте,момичета!

Аз попитах моя лекуващ лекар и той ми каза, че е добре да се ваксинирам по възможност с Модерна.
Не мисилта ми беше как се казва🙂

Общи условия

Активация на акаунт