Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Твърде рано е. На 3 дневен Е се прави едва на 14 ден пиклив тест.
Успех и търпение. 🍀🤞

# 556
При мен показа на 9-ти ден, но всеки организъм е различен.

# 557
При мен показа на 8.ден след трансфера на 3 дневно като денят на трасфера не го броих, но тестът тогава беше със чувствитеност 10, а не 25.
За мен тогава беше важно да знам дали изобщо имам имплантацияимплантация, затова започвам много рано със тестването.

# 558
Момичета, дали е нормално втори и трети ден след трансфер на 2 петдневни ембриончета да имам силни спазми в матката, все едно съм в болезнен цикъл постоянно. Пия но шпа 3х2, но не спират. Лежа нон стоп и само да се надигна и пак почват. Освен това имам ужасен рефлукс връщам храна и се оригвам постоянно. Едва хапвам.
Матката ми се опитва да ги изхвърли или не е притеснително?

# 559
И аз съм така. И предния път бях така. Особено на 4-5 ден си бяха точно менструални. Вчера и предния ден излизах, днес съм гузна, че ме домързя. Но утре ще се разходя задължително. Особено тези с тромбофилиите въобще не е ОК да се залежаваме. И матката трябва да се кръвоснабдява (така знам).

# 560
Освен ако не е абсолютно противопоказно, за нас с тромбофилиите дори е задължително движението. Хич не е добре да се залежаваме. Лятото така направих и изобщо не се чувствах добре. Разходките са даже много полезни.

# 561
Да, точно затова съм гузна. Утре поне час-два навън.

# 562
  • София/Севлиево
Аз пък не излизам.Първо заради супер мръсния въздух навън(а уж живея до Борисовата),второ защото сега след вливката за НК имунитета ми е понижен,не вземам нищо да ги поддържам и трябва да се пазя от настинки и короната.Но пък в къщи се движа по 10-15 минути всеки час.

# 563
Аз правих моето инвитро в Истанбул. Казаха ми че първите 4 дни са ми много важни. Общо взето повече да лежа и да съм много плавна в движенията си. Така и направих, към днешна дата гледам да правя поне по 5000 крачки на вън, но аз живея в село близо да града и имам две кучетата. Ходя с тях на разходка из баорите и е много приятно. Само че тези дни имам много сърцебиене. Чакам с нетърпение първият си преглед, за да видя дали всичко ще е наред.

# 564
Момичета, и друг път съм писала: не се притеснявайте от ПМС болките. Те бяха единственият ми симптом и продължават и до днес. От сърце ви желая и при вас да е добър знак 🤗

# 565
Понеже имам богат опит вече с трансфери с имплантации и без. Еми никакво значение няма дали съм лежала или съм се разхождала. Всичко съм пробвала. Лежане - отрицателен тест, движение по 1 час поне на ден - отрицателен. При първата имплантация тичах всеки ден преди трансфер и след трансфер вървях по 1 час поне на ден - имплантация и биохимична. Този месец никакви тренировки (бяха ми забранени, за да кача сланинка за стимулацията), движение само из вкъщи преди и след трансфер, защото не се чувствах ок заради стимулацията, но никакво излизане навън - пак имплантация и биохимична. Смятам вече, че ние много трудно бихме повлияли негативно или положително на трансферите, ако си водим нормалния начин на живот: за едни той е с движение, за други на компютъра по цял ден, май е все едно.

# 566
Аз не се притеснявам (излишно) за ПМС болките, защото знам, че са нормални и имах бременност. Дали и сега ще имам, Божа работа. За движението всеки си решава според казаното от лекарите. Въобще не съм искала да изместя коментарите в тази посока.

# 567
Напротив, добре е да си обсъждаме такива неща, на мен ми беше полезно, всичко, което написахте Simple Smile

# 568
Уви, наистина движението няма кой знае какво значение за имплантацията, като не е хубаво и пълно залежаване особено при тромбофилиите, но имплантацията е обусловена от страшно много фактори и най-вече читав ембрион без генетични дефекти... За съжаление и докторите не са все още напълно наясно как може да се подпомогне и това...

# 569
Да, и на мен ми беше полезно. Не мисля, че има излишна или неполезна тема. Всяка от нас чака знак, думичка, симптом за да се хване и да поддържа надеждата.Purple Heart
Напротив, добре е да си обсъждаме такива неща, на мен ми беше полезно, всичко, което написахте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт