Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Sil Paradise много съжалявам мила 😔
Аз съм следващата.  Току що дадох кръв . Не очаквам повече от 0 така че съм подготвена.
Зацапването си продължава, така че пуснах и прогестерон,че се съмнявам , че не го усвоявам добре . Резултатите ще ми излезнат след около 4 часа.
Аз нямах никакво зацапване. Незнам вече, мисля да смен1 и болницата така като това ми е 4то неуспешно при Стаменов

# 91
Момичета, съжелявам.
Не знам какво да ви кажа. Освен да не падате духом и да не се отказвате от борбата.
Знам, че е трудно. Аз самата съм с първи опит и ме е страх от резултата, но каквото и да стане не трявба да губим надежда.
Успех!!!

# 92
Аз съм следващата.  Току що дадох кръв . Не очаквам повече от 0 така че съм подготвена.
Зацапването си продължава, така че пуснах и прогестерон,че се съмнявам , че не го усвоявам добре . Резултатите ще ми излезнат след около 4 часа.
Аз нямах никакво зацапване. Незнам вече, мисля да смен1 и болницата така като това ми е 4то неуспешно при Стаменов
Променяхте ли нещо през тези 4 опита ?
Какво беше качеството на ембрионите  ?

# 93
Аз съм следващата.  Току що дадох кръв . Не очаквам повече от 0 така че съм подготвена.
Променяхте ли нещо през тези 4 опита ?
Какво беше качеството на ембрионите  ?
Ами правихме много изследвания с лепило без лепило, биопсии, хистероскопия различни лекарства и пак

# 94
  • София/Севлиево
Сил,много съжалявам А ЕРА направихте ли(за определяне на имплантационен прозорец)?Нали уж Стаменов е най-добрият,би трябвало дори като първо изследване да сте го направили...

# 95
Момичета, днеска ми е менструалният ден , тъкмо сам  11 ден от трансфера , до сега не сам направила никакъв тест бях много обнадеждена, че ще се случи  положително нещата  от вчера почнах  понякога болки да усещам ..... Sad((

# 96
Сил,много съжалявам А ЕРА направихте ли(за определяне на имплантационен прозорец)?Нали уж Стаменов е най-добрият,би трябвало дори като първо изследване да сте го направили...
Ели да правихме и пак нищо. Предния месец за да е уж всичко наред, но пак същата работа... Незнам на къде да се насоча

# 97
Момичета, днеска ми е менструалният ден , тъкмо сам  11 ден от трансфера , до сега не сам направила никакъв тест бях много обнадеждена, че ще се случи  положително нещата  от вчера почнах  понякога болки да усещам ..... Sad((
ПМС болки около датата на МЦ са си съвсем нормални.

# 98
Sil, съжалявам много Sad
При мен основно симптомите са болка в гърдите. Като камъни ги чувствам.

# 99
Момичета, днеска ми е менструалният ден , тъкмо сам  11 ден от трансфера , до сега не сам направила никакъв тест бях много обнадеждена, че ще се случи  положително нещата  от вчера почнах  понякога болки да усещам ..... Sad((
ПМС болки около датата на МЦ са си съвсем нормални.
   Всичко ще се вижда утре , стискам си палците , ако е отрицателно теста , трябва да се върна пак на- началото ,намям замразени ... Sad

# 100
Ели да правихме и пак нищо. Предния месец за да е уж всичко наред, но пак същата работа... Незнам на къде да се насоча
Sil Paradise,момичета,вижте, не е в клиниката проблема,особенно пък когато лекарят ви е д-р Стаменов,просто това са възможностите на АРТ към този момент.Всеки опит имаме около 30%шанс за успех (на моята възраст 10%),затова колкото и да ни боли трябва да сме реалисти,няма друг начин за успех освен да повтаряме опит след опит и така до успех или докато имаме финансови възможности,а и психически и физически сили да се подлагаме на тези съвсем небезобидни процедури.Аз затова бях писала преди време,че за себе си съм решила,че докато имам качествени яйцеклетки за вадене няма да се откажа,като между процедурите не пропускам и месец без да се тествам за овулация и да пробваме естествено с ММ.Купете си овулационни тестове(Clearblu са най-добрите,засичат едновременно покачването на Естрадиол и LH, и двете ми естествени бременности са постигнати след засичане на о с тези тестове.Е ,1вият път беше missed abortion, но  втория път се появи моята малка принцеса.)От всичко,което съм изчела,след като разбрахме,че 2рото дете няма да стане по лесния начин,ясно е едно - специалистите по асистирана репродукция  НЕ ЗНАЯТ какво точно се обърква и защо не се получават понякога нещата.Повечето от щастливите истории,които съм прочела са се случили след многобройни неуспехи,много сълзи и страдание.Да,понякога има и щастливки,които успяват от 1ви или 2ри опит,уви животът не е справедлив към всички.
Не се отказвайте и не унивайте,колкото и да не ви се вярва точно в този момент, щастието ще кацне и на вашето рамо един ден.Сигурна съм в това,както вярвам че и аз въпреки моите 42г.  ще успея да стана отново майка,но за да се случи това трябва да не се отказвате,днес е ден за болка и сълзи,от утре почвате всичко отначало.Пращам ви много положителна енергия и скоро пак да започнете дългото чакане след трансфер.

# 101
Момичета, аз съм минала през Стаменов и Лачев /Св. Лазар/- и за двамата нямам положително мнение. Стаменов ми направи 3 стимулирани безсмислени инсеминации с тежък мъжки фактор и без никакви изследвания, освен цветна снимка, която аз бях правила другаде. След това ми траснферира изоставащ ембрион на 3 ден, като ме убеждаваше, че бил много хубав, което категорично беше лъжа. Някак парите са му станали приоритет пред това наистина да помага, според мен много се е променил в годините. За Лачев- категорично не ходете там, 2 траснфера без ехограф.... Така че ако трябва сменете клиниката, търсете причините дали са само лошо качество на яйдеклетката/ сперматозоида или има и други причини... консултирайте се със Сигридов или Калчев или който друг се сетите и не се отказвайте. Все повече си мисля, че е Божа работа от кой път и къде ще стане.

# 102
И аз да се включа към отбора на тези минали къде ли не (включително и през Истанбул). Факторите за успех са много, някои от тях извън ръцете на лекарите и ембриолозите. Понякога и точния момент трябва да бъде нацелен, читаво ембрионче трябва да се развие....

Което ме води към следващото, което искам да споделя. Ето как се развива ЧХГ при мен:

На 02.11: 89
На 06.11: 507

Мисля, че нещата изглеждат добре, макар че все още не мога да повярвам какво ми се случва. След толкова много нули през последните години тези цифри са направо необясними за мен...

# 103
Phoenix,браво!
Сил,съжалявам!

# 104
И аз да се включа към отбора на тези минали къде ли не (включително и през Истанбул). Факторите за успех са много, някои от тях извън ръцете на лекарите и ембриолозите. Понякога и точния момент трябва да бъде нацелен, читаво ембрионче трябва да се развие....

Което ме води към следващото, което искам да споделя. Ето как се развива ЧХГ при мен:

На 02.11: 89
На 06.11: 507

Мисля, че нещата изглеждат добре, макар че все още не мога да повярвам какво ми се случва. След толкова много нули през последните години тези цифри са направо необясними за мен...

Удвоява се чудесно Simple Smile Стискам палци след 10-на дни на прегледа да видите точица. Разбирам как се чувства, защото и аз съм виждала десетки нули и като видях + не можех да повярвам, че това е моят резултат- най- силната емоция до момента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт