Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 783
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
[video][/video]Здарвейте момичета, продавам зарзио-1бр-100лв и още 1бр,който е само разпечатам го подарявам.И двата са със срок на годност 01/2022г.[/img]

За какво се използва този медикамент?

# 196
Здравейте момичета.Тотално съм объркана.Пункция на 16.10,трансфер на 18.10 на 5бр ембриона.На 19 ден от трансфер си пуснах чхг и резултата е:
Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
                  бета ЧХГ/HCG + b        <0.100               mIU/ml                        0 - 1                     ECLIA
Имам си кървене вече 5дни,обадих се на доктора след теста и той каза да спирам клексана и утрогестана,но да си отида на деня на теста да си пусна пак и да ме прегледа,което беше вчера.Пускам вчера чхг и резултата е:

Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
бета ЧХГ/HCG + b                          <2.00                   mIU/ml                   0 - 1                            ECLIA
Когато ме прегледа  по думите на доктора се виждат две захванати ембриончета и жълто тяло,като едното казва че не му се вижда ок и сигурно се разпада.Бях в шок,плача от дни че вече всичко е приключило,а той ми казва че има ембрион.Питам го не са ли много ниски тези стойности,а той ми казва че на 3 седмици е рано още и да отида след 10 дни пак ,тогава ще стане ясно .За кървенето ми каза да не се притеснявам.Нямам никаква представа какво се случва и какво да мисля.Това ми е 3 опит,на първия,на 21 ден от рансфер,чхг 1500,захванат 1 ембрион и в същия ден обилен кръвоизлив и до там,втория нищо не стана.

Има ли шанс изобщо сега да се развие

Станислава, кой е този лекар виждащ ембрион при ЧХГ под 2? Трябва стойностите да са 1,000+, за да се види нещо и пак не е сигурно. Не знам каква е целта, но според мен ви дават напразна надежда. Много съжалявам и виртуални прегръдки!
Доктор Минко Еврев Света София
Ако е вярно това, което написа, аз лично не бих правила следващ опит при него.
Съжалявам за отрицателния резултат и успех следващия път!

# 197
Здравейте момичета.Тотално съм объркана.Пункция на 16.10,трансфер на 18.10 на 5бр ембриона.На 19 ден от трансфер си пуснах чхг и резултата е:
Хормони
                  бета ЧХГ/HCG + b        <0.100               mIU/ml                        0 - 1                     ECLIA
Имам си кървене вече 5дни,обадих се на доктора след теста и той каза да спирам клексана и утрогестана,но да си отида на деня на теста да си пусна пак и да ме прегледа,което беше вчера.Пускам вчера чхг и резултата е:

Хормони
бета ЧХГ/HCG + b                          <2.00                   mIU/ml                   0 - 1                            ECLIA
Когато ме прегледа  по думите на доктора се виждат две захванати ембриончета и жълто тяло,като едното казва че не му се вижда ок и сигурно се разпада.Бях в шок,плача от дни че вече всичко е приключило,а той ми казва че има ембрион.Питам го не са ли много ниски тези стойности,а той ми казва че на 3 седмици е рано още и да отида след 10 дни пак ,тогава ще стане ясно .За кървенето ми каза да не се притеснявам.Нямам никаква представа какво се случва и какво да мисля.Това ми е 3 опит,на първия,на 21 ден от рансфер,чхг 1500,захванат 1 ембрион и в същия ден обилен кръвоизлив и до там,втория нищо не стана.

Станислава, кой е този лекар виждащ ембрион при ЧХГ под 2? Трябва стойностите да са 1,000+, за да се види нещо и пак не е сигурно. Не знам каква е целта, но според мен ви дават напразна надежда. Много съжалявам и виртуални прегръдки!
Доктор Минко Еврев Света София
Ако е вярно това, което написа, аз лично не бих правила следващ опит при него.
Съжалявам за отрицателния резултат и успех следващия път!

Разбира се че е вярно,много се колебаех и за този опит дали да е при него,ноооо.Незнам защо така се подиграва с мен

# 198
Здравейте, момичета, получих си епикризата след трансфера, никъде не пише обаче за качество на емброиончета, пише:
27 яйцеклетки, годни за оплождане 25, от тях нормално оплодени 19.
Ембриотрансфер на 02.10.2020 на 2 ембриона.
Замразени 8 на 02.10.2020
Замразени яйцеклетки 0
Унищожени яйцеклетки-2 поради лошо качество
Унищожени цитати/ ембриони 15поради неправилно развитие.
След това е назначената терапия, но никъде не пише с какво качество са емброиончета.
Изискайте си ембриологични данни..т.е.развитие на ембрионите по дни..там е описано подробно на кой ден,кой на колко клетки е разделен.какви методи са приложени и т.н

# 199
Момичета,а може ли да кажете при смяна на клиниката какъв е реда да си изискам цялата документация от опитите ми ,възможно ли е да не ми даде документите доктора ми

# 200
Момичета,а може ли да кажете при смяна на клиниката какъв е реда да си изискам цялата документация от опитите ми ,възможно ли е да не ми даде документите доктора ми
Не би трябвало да има проблем.
Избираш си клиника, и най вече лекар отиваш да те види като носиш всичко което имаш до тук, от тази клиника дължът отчет на ЦАР и им пращат кория от протоколи и епикризи + резултати от изследванията ти през стимулацията иначе няма да си вземат парите.
Аз помолих в моята клиника и ми дадоха копие на цялото ми досие, не че ще сменям клиниката и д-ра , но да имам аз, че нищо не се знае.

# 201
Остава и да не ти ги даде...Нямам думи просто за тоя лекар...
Но имай предвид, че при смяна на клиниката доста често се случва да поискат да ти направят някои изследвания наново. Аз за сега имам вече в актива 3 цветни снимки на тръбите и 3 лапароскопии...Пък за СПИН, мин, и прочее хепатити сме тествани по-често от полигамен хомосексуалист. Само за 1 година се наложи да се теставаме 5-6 пъти. Но ако е само това...с мед да го намажеш.

# 202
Момичета, здравейте
Днес ми е шести ден след трансфер на четири дневни ембриончета и от вчера имам странни усещания в матката, нещо като придърпвания от едната страна, после се местят от другата, спират и след време пак започват. Има ли сред вас някоя, която да има такива усещания, дали има шанс или просто се готви да дойде цикъла? Тест ми е назначен на десети ден и се надявам да удържа до тогава. Дали има шанс за хубав резултат?

# 203
Клоня към клиника Малинов и Явор Малинов.Има ли някой мнение

# 204
Клоня към клиника Малинов и Явор Малинов.Има ли някой мнение

Аз лично бих ви препоръчала някой по-утвърден ин витро специалист. Успеваемостта на клиника Малинов не е особено впечатляваща при ин витро процедурите: https://www.car-bg.org/documents/%D0%A3%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%B2% … 8%D0%BE%D0%B4.pdf

# 205
Статистиката от ЦАР е до 2018г. за клиниките.Хайде момичета кажете коя клиника и лекар са с най добри резултати

# 206
  • София/Севлиево
Аз когато реших да сменя доктор Владимиров гледах с ММ точно тази класация на клиниките по успеваемост.Най-висока бе в Афродита,но пък исках при доктор Станулов,който ми бе препоръчан.И по щастливо стечение на обстоятелствата сега той работи там.Проблема е,че и закъснява около 20 дни, тестовете за бременност са ми отрицателни,дори чувствам,че всеки момент ще ми дойде,ама няма никой.И съответно още не съм стартирала новата стимулация.Иначе и от Владимиров бях доволна,но твърде дълго се проточиха нещата...

# 207
Хормони

Хормони

А не ви ли показа на видиозона плодните сакчета? Предполагам, че ви е дадена и снимка. Ако има бременност означава, че кръвния тест е объркан. Може да повторите в друга лаборатория.

# 208
+1 за д-р Станулов и МЦ Афродита!
В момента съм в 23гс след първа и успешна икси процедура при него. Прекрасен човек!

# 209
То е ясно, че от всяка клиника има доволни и недовлни. Въпрос на проучване и личен избор, разбира се. Аз просто имам по-специално мнение за Малинов, което се подкрепя от цифри. Което не значи, че там няма успели.

Единственото, което искам да кажа е, че е важно човек добре да си напише домашното преди да избере клиника. След 6 години обикаляне на болници (включително и истанбулски) това заключение достигнах.

Успех на всички, независимо какъв избор направят за лечение!

Общи условия

Активация на акаунт