Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 740
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета. Днес ми е 10ти ден след трансфера и съм с хиперстимулация. От 3 дни съм в болница и ми правят вливки. Въпроса ми е това за колко време отминава и колко е опасно при една потенциална бременност?

# 301
Здравейте момичета. Днес ми е 10ти ден след трансфера и съм с хиперстимулация. От 3 дни съм в болница и ми правят вливки. Въпроса ми е това за колко време отминава и колко е опасно при една потенциална бременност?
Мисля,.че.е строго индивидуално при всеки.
Нека някой преминал през това да каже.

# 302
  • София
Аз минавам само да се отчета. Опит номер 6 приключи и отново без успех. Резултата от ЧХГ е кръгла 0. Много съм разочарована. Успях да се видя с моя лекар и перспективите пред мен не са особено приятни. Още съм в шок от разговора. Беше ми препоръчано да опитаме в Турция или с донарска яйцеклетка тук. Не знам в коя посока ще поема. Имам още 1 опит по фонд но не знам каква ще реша да правя.

# 303
Здравейте момичета. Днес ми е 10-ти ден след трансфера и съм с хиперстимулация. От 3 дни съм в болница и ми правят вливки. Въпроса ми е това за колко време отминава и колко е опасно при една потенциална бременност?

При хиперстимулация се отлага трансфера за следващ МЦ, то опасността е за вас, а не за бремеността, която към момента на пункцията не е настъпила. Приемайте повече протеини вкл.извара. Веднага след пункция се прави вливка и след няколко дни пак - това знаем от приятелка, тя беше с лека.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:54 от -INA-73

# 304
Ами на мен нищо ми нямаше и хиперстимулацията започна на 4ти ден след трансфера.

# 305
най-вероятно си бременна и затова се е “отключила“хиперстимулацията.

# 306
Ох момичета, днес ми е 5 ден след трансфер на 2 5 дневни. Имах зацапване вечерта след трансфера, но го отдавам на това,че вероятно са ми наранили шийката при трансфера, тъй като М е силно огъната и много често е голяма мъка приникването... Та се сменяха катетри,ръчкане,болка, докато най-накрая успяха да влязат където трябва. От следващия ден обаче имам ПМС болки от време на време ме прерязва,все едно ми идва. Гърдите ми от два дни леко наболват и леко ми се гади обичайно вечер,днес малко и сутринта. По принцип така реагирам на прогестероновите препарати,но ПМС болки са нещо ново, на какво може да се дължи? Пия 3х2 но- шпа. Извадихме 16 я, и доста кървях след пункцията,възможно ли е болките да са от това, или пак се опитвам да отхвърля ембрионите с контракции? Ще пускам кръвен в пон на 7 ден, днес правих уринарен, въпреки,че е рано за него и е отр. Отделно имам изписано кръворазреждащо от типа на аспирин по 1 т вечер и така ми се е разредила кръвта,че захапвам парче кашкавал и венците ми започват да кървят...Бях на дълъг протокол.

# 307
Ами още не знаем, защото в понеделник бих ЧХГ 1500. Кръвния тест в сряда беше 105, но казаха, че може да се влияе от инжекцията в понеделник. Четвъртък беше 94 т. Е спада ама мн малко. Днес пак правих ама още нямам резултати.

# 308
Аз бях с хиперстимулация, бях в болница 8 дни, а резултата е вече на 2г. и 4мес.
Стискам палци всичко да мине добре.

# 309
Здравейте,колко часа разлика трябва при поставяне  вагинално на естрофем и кринон ?

# 310
Аз си ги поставях по едно и също време.

# 311
Слагам естрофем и след 30 минути кринона Simple Smile

# 312
Здравейте и от мен! Успех на всички за положителен тест и сбъдване на мечтата ни!
Споделям:
След 2 год неуспех, в Надежда установиха сериозен мъжки фактор.
Хапчета за ММ и след 2 месеца нещата се подобриха.
Почнахме стимулация по къс протокол, пункция на 4 Я. Чрез IMSI селекция и Icsi оплождане имахме върнати 3 бластоциста на 5 ден. На 12 ден - кръвен тест, на 14тия ден отново. Спряха ми лекарствата и утрогестана. Очаквам М, но вече 4 дни закъснява.
Кога мога да направя 2ри опит, колко време се изчаква?
Да опитваме ли по старомодния начин или да се ограничим в секса?
Успех и вярвайте по Коледа стават чудеса! Heart Eyes

# 313
Здравейте,някой с терапия клексан от деня на трансфера има ли ?

# 314
Здравейте и от мен! Успех на всички за положителен тест и сбъдване на мечтата ни!
Споделям:
След 2 год неуспех, в Надежда установиха сериозен мъжки фактор.
Хапчета за ММ и след 2 месеца нещата се подобриха.
Почнахме стимулация по къс протокол, пункция на 4 Я. Чрез IMSI селекция и Icsi оплождане имахме върнати 3 бластоциста на 5 ден. На 12 ден - кръвен тест, на 14тия ден отново. Спряха ми лекарствата и утрогестана. Очаквам М, но вече 4 дни закъснява.
Кога мога да направя 2ри опит, колко време се изчаква?
Да опитваме ли по старомодния начин или да се ограничим в секса?
Успех и вярвайте по Коледа стават чудеса! Heart Eyes
Аз изчаквах месец и половина и пак започвах..за 8 месеца имам 3 опита със стимулации

Общи условия

Активация на акаунт