Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Много рано правите тестове, момичета. Прегнил 5000 се чисти от кръвта за 14 дена, а от урината дори по-бавно. Дано не съм права, но много бързате, ЧХГ не е започнало да навлиза в кръвта в общия случай на 5 ден. Устискайте още няколко дена и успех

# 436
  • София/Севлиево
Съгласна съм с Тери.Най-добре след 9-10 ден тест при тридневни.
Аз сега си бих Овитрел,ако имам свеж ще е в събота или неделя и колкото и да искам няма да си направя тест на ден 7,както досега, ще изчакам повече,за да съм сигурна ,че Овитрела е изчистен.

# 437
Благодаря ви момичета! И аз мисля, че беше много рано вчера късно вечерта, просто ме обзе някакво безумие.
Във 3 и половина през нощта будих ММ да види дали само аз виждам сенчицата или и ток я вижда:joy:

# 438
Елислава, моята докторка казва, че дори 10 дена след трансфер Овитрел дава положителен резултат (което е 14-15 дена след бит Овитрел). Тя казва, че наблюдава, че на 12 ден след трансфер тръгва да пада вече стойността към отрицателен тест за бременност. Нищо, че пишат в листовката 10 дена. И друга репродуктивна лекарка знам, че е казала същото. Явно имат наблюдения от тестове.

# 439
  • София
Имах свеж трансфер след тригер с овитрел цял. Трансфер на 3ти ден. 7ми ден след трансфера имах чхг 0.

Накараха ме да направя още един след 2 дни. Пак си беше 0.

Не е вярно това за бавното чистене на овитрел.

Просто се презастраховат и искат по-късно тестове.

# 440
Предният път през юни имах положителен тест на 8. ден от трансфер на 3 дневно. Тогава го дискутирахме тук същото нещо, обадих се във клиниката тогава и ми казаха, че във никакъв случай не е от Овитрела след толкова време.  Казаха ми, че Овитрел се чисти само за няколко дни.
Може би понякога хващаме боихимични със това много ранно тестване.

# 441
Момичета как се чувствате при първия цикъл след  неуспешен трансфер? Аз имам чувството че съм още в  стимулация.  Предърпвания,  болки в гърдите,  чудо е... Е при Вас ли е така

# 442

Здравейте.След ЗЕТ на 1 размразен на 3ти ден и отгледан до 5ти ден.Радвам се,но със свито сърце.Няма да имам кръвен тест,а преглед чак на 14ти Дек.
Вярвайте и не се отказвайте,щастието идва при всеки🤗

# 443
Честито и до финал!🍀🍀🍀

Първият тест 16. 11 на кой ден след трансфера е правен?

Редактиам се: Видях, че на 6 ти ден.Blush

# 444
Честито Стела!
Много се радвам за вас. 😇
Дай Боже всичко да е наред до края. 🍀

# 445
Чудничко Коледно подаръче!Честито!

# 446
Здравейте момичета, имам малко притеснение относно симптомите след трансфер. Искам да попитам тези от вас ,които са имали повече от един трансфер дали са им изписвали същите лекартсва след трансфер и ако да,дали са имали същите странични ефекти? Cold Sweat Питам ,защото на мен това ми е втори трансфер и имам ужасни болки в кръста ,не мога да стоя права дълго време и когато лежа усещам кръста си схванат. Това предишния път не съм го усещала Disappointed Relieved

# 447
Да, имала съм болки в кръста. Ако ме питаш дали тогава ми е бил + теста - не помня, имам много трансфери и ми се прелива всичко.
Може да пиеш 3*2т. но-шпа и си лежи повече.

# 448
Здравейте,10ден на един тридневен чгх3.87този опит да го отписвам ли ?

# 449
Здравейте,10ден на един тридневен чгх3.87този опит да го отписвам ли ?
Според мен ,да..колкото и да не ни се иска

Общи условия

Активация на акаунт