Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, имам нужда и мнение. Трансфер за един петдневен на 08ми ноември. Днес кр тест в Рамус на 12 ти ден 10.8 при реферетни стойности 0-1. Знам ниско е. Все пак ще пусна след 2 дни пак.  Първи опит с донорска яйцеклетка съм. Според вас има ли някаква надежда.
             Според мен не са добре нещата.

# 421
Здравейте, някой знае ли колко време преди трансфера се размразяват петдневните?

# 422
  • София/Севлиево
Няколко часа преди процедурата.В старата ми клиника ги размразяваха около 10 сутринта, трансферите бяха между 12 и 1 след обяд.Сега в новата не знам как ще е.Аз вървя към свеж трансфер тоя път,но се надявам да има и за замразяване(за всеки случай).

# 423
  • София
Размразяването отнема около час и половина - два часа, така че обичайно размразяват малко преди процедурата.

# 424
Моля за съвет: след ЗЕТ ми е изписано Но-шпа 3х2, а съм чела, че с PAI и MTHFR Но-шпа, особено в такива големи дози, е противопоказно. Вие с какво го заменяте? Някоя от вас питала ли е доц. Русев с какво може да се замени?
Благодаря ви!

# 425
Здравейте и от мен, да дам отчет - след трансфер на  2 бластоциста на 8 - ми.
 Чхг 10 ти ден - 21.08
 Чхг 13 ти ден - 37.93
Ниски стийности и бавно покачване. Утре мисля още един да пусна.
След първият резултат звънях на Док, каза най - важното е да нараства. Нищо не каза за ниската стойност 21. Да пускам втори след 48/ 72 часа.  Правих уринарни разбираемо с бледи черти ( при такова ЧХГ ).  А и аз все още нямам закъснение на цикъл, цикъла ми е 31/ 33 дневен, според вас това оказва ли влияние на нарастването на ЧХГ или няма никакво значение?

# 426
И аз се отчитам
На 7ми ден чхг 14 (може би с остатък от Овитрел)
На 9ти ден чхг 20
На 11ти ден чхг 25

Докторката ми каза да изчакам до 16 ден и тогава ще говорим и да се радвам, че нещо расте макар и не по книга.
Вчера вечерта ми зацапа и днес на 15ти ден от трансфер, ЧХГ е паднало и съм с Биохимична.
 за съжаление по моя горчив опит от днес има значение, че ЧХГ не расте. Рядкост са успешните бременностти тръгнали тегаво, но ги има. Докато расте, надежда има.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 14:53 от teri__90

# 427
Съжалявам Teri , и моите стойности са подобни на твоите. По това което изчетох и аз, май наистина са рядкост успелите с толкова ниски.

# 428
Здравейте:)
Днес ми е 5ти ден след трансфер. Направих тест току що и е положителен (бледа втора черта).
Тригър ми беше с Прегнил 5000 и беше преди 10 дни.
Дали все още се чистя от него или има някаква Надежда теста да е реален.
Благодаря и поздрави

# 429
Bubina, на колко дни бяха ембриончетата?
Качи ако искаш снимка на теста. Аз също съм днес на 5ти ден от трансфер, но ме е страх да направя нов тест.
Вчера правих, но беше негативен, после се появи сянка на 2 черта, но не във указаното време.
При мен камерата даже не лови чертичката. Трябва здраво да се пусне орлов поглед, че да се забележи.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 18:08 от Cinnamon Cookie

# 430
Само един, 3 дневен. Правихме assisted hatching също. Сега ще кача снимка

# 431
# 432
Виждам ясно втората черта аз.
Пожелавам ти да се насища! Това си е много хубава четра за 5. дни от трансфер на 3дневно.

# 433
Възможно ли е толкова рано да покаже ?

# 434
Виждам ясно втората черта аз.
Пожелавам ти да се насища! Това си е много хубава четра за 5. дни от трансфер на 3дневно.
Благодаря много! Късмит и за вас! Страх ме е да се зарадвам, защото първият ни опит завърши с биохимична.
Този път много неща са различни - протокол, проследяване,..

Общи условия

Активация на акаунт