Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 698
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Момичета,за пръв път при трансфер ми се появи розово зацапване.Не ми се е случвало досега и не знам да се притеснявам ли?

На кой ден и на колко дневен емвр. ?

# 406
Супер!! Това е прекрасно, всичко как то трябва,аз мисля)
Поздрави и прекрасна бременност!🤗🥳

[/i]
Здравейте прекрасни! Аз вече май се побърквам и все още не мога да се зарадвам! На 12ти ден след трансфер ЧХГ 285, а на 14ти ден 700. Не нараства ли прекалено бързо Sad

# 407
  • София
Момичета,за пръв път при трансфер ми се появи розово зацапване.Не ми се е случвало досега и не знам да се притеснявам ли?

Днес ми беше трансферът.

# 408
Здравейте прекрасни! Аз вече май се побърквам и все още не мога да се зарадвам! На 12ти ден след трансфер ЧХГ 285, а на 14ти ден 700. Не нараства ли прекалено бързо Sad
Момичета харесвате запитването ми, но не разбирам какво искате да кажете????

# 409
  • Стара Загора
Не не е прекалено бързо, съвсем нормални стойности са си - няма как да е точно двойно - важното е че расте и то добре - до седмица можеш да си запазиш час и да видите сакчето/тата Simple Smile

# 410
Всичко се развива повече от прекрасно, можеш да запишеш час, за да видите в матката ли е. Не се тревожи. Тревожно е когато ЧХГ е нисък.

# 411
При мен бяха даже двойно по-високи стойности ,12ти ден 560,14ти 1560 .Не съм мислила колко са високи,а само че са просто високи.Супер ти е ЧХГ,успех и лека бременност!

# 412
Благодаря ви. Наистина ме успокоихте. Ще си чакам прегледа и да видим ❤️🙏❤️

# 413

Днес ми беше трансферът.

Не е моментът да се притесняваш, а да си спокойна. Може да има леко нараняване с катетъра. Имаш ли АП и/или клексан/фракси ?
Опитай се да не го мислиш.
Ако ти беше 5-6 ден на 5дн.Е. щях да ти кажа, че е от имплантацията, но същия ден е раничко.

# 414
Здравейте момичета, днес ми е втори ден след трансфер на 5 дневен ембрион, по принцип е много рано за симптоми на имплатация, нищо ми няма дори гърдите не ме болят. Дали е нормално?

# 415
Силвия, ако прочетеш темата назад, ще видиш, че многократно сме обсъждали, че всички симптоми се дължат само и единствено на лекарствата. При успешния ми опит нямах никакви симптоми, вкл. и гърдите не ме боляха. Започнаха едва след положителния тест и до ден днешен нямам почти никакви симптоми- не търсете такива, а изчакайте спокойно датата на теста. Минала съм 5 пъти през това и го казвам от опит- когато най- малко очакваш, се случва чудото Simple Smile

# 416
Здравейте момичета имам нужда от помощ след ин витро  съм в 8 седмица но трябва да направя аборт но съм извън България .Моля спешно някой скоро е направил  медикаментозен аборт да ми пише много ви моля .

# 417
Момичета след неуспешен трансфер съм и днес ми дойде цикъла,но е адски болки! При тези които са имали отрицателен резултата при ЗЕТ и цикъл след него така ли ви болеше? Даже забелязвам,че с идването на цикъла се чисти и кринон пърчета 🥺Много силни болки и много обилно кървене,нормални ли са? Няма как да го коментиран с лекаря си,защото вече не работи в клиниката! И отговор защо не е станало,и как кво,що,няма на кого да задам. Ако е удобно да попитам и препоръки за доктор. Мисля да сменям клиниката,към коя да се насоча? Знам че всичко в съвкупност,но трябва да сменя клиниката и се чудя на къде? С намален резерв съм и мъжки фактор. Благодаря

# 418
Момичета, имам нужда и мнение. Трансфер за един петдневен на 08ми ноември. Днес кр тест в Рамус на 12 ти ден 10.8 при реферетни стойности 0-1. Знам ниско е. Все пак ще пусна след 2 дни пак.  Първи опит с донорска яйцеклетка съм. Според вас има ли някаква надежда.

# 419
Валя, надежда винаги има щом не е 0. Ще стискам палци да започне да се удвоява и всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт