Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
И аз се включвам Wink 3 ден след трансфер (за първи път ми е Simple Smile). Момичета, как се оправяте с констипацията? Наливам се с течности, ям сини сливи, сега от клиниката ми казаха да включа Дуфалак. Аз си имам лениви черва по принцип и използвам в редки случаи мини клизмичките МЕЛИЛАКС. Сега дори и това не помага както трябва. А и ме е страх да напъвам.
Сутрин на гладно първо изпий чаша топла вода с мед, а след това си направи за закуска кисело мляко с мюсли и чаена лъжичка спирулина, може и канела за аромат. Това помага много за раздвижване на метаболизма. Стискам палци и късмет!

# 391
И аз се включвам Wink 3 ден след трансфер (за първи път ми е Simple Smile). Момичета, как се оправяте с констипацията? Наливам се с течности, ям сини сливи, сега от клиниката ми казаха да включа Дуфалак. Аз си имам лениви черва по принцип и използвам в редки случаи мини клизмичките МЕЛИЛАКС. Сега дори и това не помага както трябва. А и ме е страх да напъвам.
Сутрин на гладно първо изпий чаша топла вода с мед, а след това си направи за закуска кисело мляко с мюсли и чаена лъжичка спирулина, може и канела за аромат. Това помага много за раздвижване на метаболизма. Стискам палци и късмет!
Благодаря. Успех на всички  Simple Smile Чашата с топла вода и мед я правих досега, но пак нищо. Правя и протеинови шейкове с мюсли, ще пробвам с киселото мляко също.

# 392
Овесени трици и киви!

# 393
аз ще добавя тиква с прясно мляко

# 394
И сок от кисело зеле. Вчера много ми помогна.

# 395
При мен много помагат домати и също сок от кисело зеле.
Днес сял ден ми се гади, тази стимулация ми видя сметката на хормоните. Добре ми става само като пия сок от буркан кисели краставички.

# 396
При мен много помагат домати и също сок от кисело зеле.
Днес сял ден ми се гади, тази стимулация ми видя сметката на хормоните. Добре ми става само като пия сок от буркан кисели краставички.
Може причината да е друга . Hands Pray

# 397
И при мен положението с вц е трагедия. Док ми изписа Лактулоза, две вечери вече я взимам и никакъв ефект. Днес ме снабдиха със зелева чорба.. Утре ще пробвам, то не се търпи вече.. Confused

# 398
Маце, ако беше след няколко дена и аз щях да си го помисля, но трансфера ми беше едва вчера.
Друга е причината. но няма представа каква.Hug

# 399
Аз тази вечер за първи път пих Дуфалак, кокто док ми предписа и... положението стана по-зле. Цялата се издух, започнаха едни болки, едно бълбукане, газове, но до същинска част не се стига все още. Въртя се на леглото в едната и другата посока. Май ще ми е първи и последен опит с Дуфалак. Се

# 400
Дуфалак ми казаха момичета, че създава газове и евентуално ефекта може и на трети ден чак. Като по-безопасно откъм контрахиране ми бяха препоръчали свещички Ева кю, не се стигна до това да ги ползвам, та не знам ефект има ли

# 401
Свещички папавирин също имат такова действие, пък и са против спазми. На мен ми действат по- добре от Ева кю

# 402
Пиете ли вода ? Дневно по 2-3л., помага. Сироп ЛАКТУЛОЗА също помага, но трябва някакво натрупване, 2-3 приема, той е като дуфалака.
Пробвайте 3-4 бр. сухи сини сливи накиснати в 100-150 мл вода и всичко прието 15-20 мин преди храненене, веднъж дневно.
Магнезий или магнезиев диаспорал изписван против контракции също помага.
Взимайте мерки, че в 6-7 м. положението се влошава Heart Eyes

# 403
Здравейте прекрасни! Аз вече май се побърквам и все още не мога да се зарадвам! На 12ти ден след трансфер ЧХГ 285, а на 14ти ден 700. Не нараства ли прекалено бързо Sad

# 404
  • София
Момичета,за пръв път при трансфер ми се появи розово зацапване.Не ми се е случвало досега и не знам да се притеснявам ли?

Общи условия

Активация на акаунт