Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,10ден на един тридневен чгх3.87този опит да го отписвам ли ?

Доста е нисичко- може да е остатък от тригер, ако си имала такъв, но все пак бих го повторила след 2 дена. Дай Боже да се е увеличил драстично.

# 451
Хореомон 10000 имаше на 11.11до днес не се ли е изчистил?

# 452
Здравейте, момичета! Тъй като скоро ми предстои трансфер в Надежда, някоя дали е била в последните дни и дали се прави PCR тест? Благодаря предварително! Simple Smile

# 453
За ЗЕТ ми казаха само вирусология, без ковид.

# 454
Хореомон 10000 имаше на 11.11до днес не се ли е изчистил?

За съжаление може и остатък от него да, че е бил доста висока доза, но дори и да е от него, не се отчайвай- аз минах през 5 трасфера, докато видя положителен резултат, така че продължавай напред.

# 455
  • София
Здравейте, момичета! Тъй като скоро ми предстои трансфер в Надежда, някоя дали е била в последните дни и дали се прави PCR тест? Благодаря предварително! Simple Smile

Аз бях скоро.Не се изисква
PSR.

# 456
Здравейте и от мен аз съм 11 ден след трансфер,  на 2 ледчета достигнали бластоцист на 5 ти ден. В началото имах неразположения даже на или 4 ден леко зацапах, но спря беше бледо кафяво. След това имах болки нискокато мц. гърба също мн ме болеше и от 10 не усещам никакви силни болки. Тоест намаляха и досега се чудя какво се случва в корема ми. Притеснявам се малко, защото искам положителен резултат и в същото време съм спокойна, защото няма да ми е първия трансфер. Но все пак и нямам никакви болки в гърсите преди имах, когато имах един положителен резултат.

# 457
Здравейте и от мен аз съм 11 ден след трансфер,  на 2 ледчета достигнали бластоцист на 5 ти ден. В началото имах неразположения даже на или 4 ден леко зацапах, но спря беше бледо кафяво. След това имах болки нискокато мц. гърба също мн ме болеше и от 10 не усещам никакви силни болки. Тоест намаляха и досега се чудя какво се случва в корема ми. Притеснявам се малко, защото искам положителен резултат и в същото време съм спокойна, защото няма да ми е първия трансфер. Но все пак и нямам никакви болки в гърдитете преди имах, когато имах един положителен резултат.

# 458
Здравейте и от мен аз съм 11 ден след трансфер,  на 2 ледчета достигнали бластоцист на 5 ти ден. В началото имах неразположения даже на или 4 ден леко зацапах, но спря беше бледо кафяво. След това имах болки нискокато мц. гърба също мн ме болеше и от 10 не усещам никакви силни болки. Тоест намаляха и досега се чудя какво се случва в корема ми. Притеснявам се малко, защото искам положителен резултат и в същото време съм спокойна, защото няма да ми е първия трансфер. Но все пак и нямам никакви болки в гърсите преди имах, когато имах един положителен резултат.
Според мен и уринарен тест ще покаже Б. Успех Heart

# 459
  • София
Miroslava Yonkova, а защо не правиш тест, минали са достатъчно много дни от трансфера?

И аз от вчера отново съм в редиците на чакащите. След неуспешния ЗЕТ предния месец /биохимична бременност/, този месец дозите на лекарствата след трансфера са ми бая завишени, дано това помогне да се случи трайно бременност.

# 460
Според мен и уринарен тест ще покаже Б. Успех Heart
Да обаче на тези тестове им нямам вяра. В петък съм на чхг. Дано видя това което искам.

# 461
Miroslava Yonkova, а защо не правиш тест, минали са достатъчно много дни от трансфера?

И аз от вчера отново съм в редиците на чакащите. След неуспешния ЗЕТ предния месец /биохимична бременност/, този месец дозите на лекарствата след трансфера са ми бая завишени, дано това помогне да се случи трайно бременност.
Предпочитам кръвния и да не бързам с тези тестове.

# 462
Здравейте отново:)
Надявам се, че няма да прозвуча като емоционално нестабилна с моите въпроси Simple Smile
Та днес е 8ми ден след трансфер на 3дневен ембрион, след assisted hatching. Аз пак си направих уренарен тест, който изглежда положителен (доста повече от този, който правех преди 2 дни)
Знам, че трябва да направя кръвен, но инвитрото го правих в България, а живея в чужбина и тук ще чакам много за кръвен. Днес успях да запазя час за вторник, а резултата ще излезе в петък Dizzy Face
Редуват прегнил 100 и зарзио. Знаете ли дали прегнил 100 се отразява на тест за бременност от 25 mu.
Благодаря:)

# 463
Здравейте отново:)
Надявам се, че няма да прозвуча като емоционално нестабилна с моите въпроси Simple Smile
Та днес е 8ми ден след трансфер на 3дневен ембрион, след assisted hatching. Аз пак си направих уренарен тест, който изглежда положителен (доста повече от този, който правех преди 2 дни)
Знам, че трябва да направя кръвен, но инвитрото го правих в България, а живея в чужбина и тук ще чакам много за кръвен. Днес успях да запазя час за вторник, а резултата ще излезе в петък Dizzy Face
Редуват прегнил 100 и зарзио. Знаете ли дали прегнил 100 се отразява на тест за бременност от 25 mu.
Благодаря:)
Ако втората черта е по-наситена от преди 2 дни, според мен не е от прегнила. Blush

# 464
Ох, дано сте права:) Да, определено е по-наситена. Първият тест беше 10 mu, нарочно за  втори тест взех такъв с чувствителност 25 mu.

Общи условия

Активация на акаунт