Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 658
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Използвам Батист , тропическия. Слагам количество, колкото да не седи косата на снопчета. Мия я през ден, така че не чакам положението да стане лошо и да очаквам чудеса с огромни количества сух ш. Една опаковка ми стига за минимум 2 месеца. .. Може би от другите им видове да опитам...?
Извинявай за може би тъпия въпрос, но ако я миеш през ден, защо и сух шампоан?
Ако ти се омазнява много бързо, пробвай да оправиш проблема с подходящите шампоани. Аз сега се мия с един на Балеа и имам чувството, че косата ми може да не се омазни и 5 дни, а в същото време не ми я пресушава.

# 346
Взех масло от Шеа, дано малко да пооправи положението. Отнесох и от хвалената синя ампула една за проба. Като серум под крема ли ги ползвате? Имам от меките капсулки на Балеа, лилавите, ми не се разбрахме хич с тях. Дано тази да ми е добре.
Аз слагам ампулата, изчаквам малко да попие и си слагам крема.

# 347
Ако ти се омазнява много бързо, пробвай да оправиш проблема с подходящите шампоани. Аз сега се мия с един на Балеа и имам чувството, че косата ми може да не се омазни и 5 дни, а в същото време не ми я пресушава.

Може ли снимка на този шампоан на Балеа?

Да попитам доволни ли сте от течните сапуни на Velnea?

# 348
Тая манделова киселина не е ли всъщност бадемова? Мисля, че в Елитис съм виждала серум на Делиа с бадемова киселина.

Аз днес купих пилинга на Дева от серията с вит. С:
Скрит текст:
Да видим как ще е.
Да, манделовата киселина се извлича от бадеми и е по-нежна от др.АНА кисел. Благодаря за информацията.

# 349

Може ли снимка на този шампоан на Балеа?

Заповядай!
Скрит текст:
Само аз ли имам проблем с изстискването на шампоаните на Балеа? Голяма борба пада в банята. 😂

# 350
Искам да си поръчам този CC крем на Lumene от сайтът моятакозметика.
Отидох днес в Lilly във Варнамол, за да пробвам от тестерите им, тъй като се чудя дали съм за medium или за fair като цвят. Пробвах и двата на китката ми един до друг, но нямаха абсолютно никаква разлика...
Не знам дали е грешка в тестерите или просто няма особена разлика в самите цветове. Май ще заложа на medium.

# 351
  • Deutschland
Ако заредят маските с витамин С на Балеа в България и си купите, внимавайте в областта около очите. Пари и щипе яко

# 352
Fair цвят е с много жълт подтон! Имай го предвид Simple Smile)

# 353
Мерси за инфото! Насочвам се смело към medium.

Fair цвят е с много жълт подтон! Имай го предвид Simple Smile)

# 354
Масло от  карите / шеа има ли в ДМ
 Благодаря на всички за съветите . Ще пробвам всичко

# 355
Аз бях много доволна от Батист за брюнетки, беше с кафяв цвят. Но от известно време не го намирам в Лили. Сигурно са го спрели и много страдам за него. При мен другите Батист ми оставят бели следи, с почти черна коса съм

# 356
Масло от  карите / шеа има ли в ДМ
 Благодаря на всички за съветите . Ще пробвам всичко
Днес бях и в Лили, и в ДМ, имаше само Шеа. Не знам карите по принцип зареждат ли. Около 2.50 е от Шеа. Загледах доста и шипковото, но нямам идея как да го ползвам и като цяло нямам идея как се ползват маслата върху лице - вместо серум ли, вместо крем ли, самостоятелно?
Иначе взех балсам на Блистекс с трите масла. Ще дам отзиви след 2-3 дни.

# 357
Калина, карите и шеа/ший са имена на едно и също масло.
Аз маслата ги ползвам над серум и под крем. Маслото запечатва влагата. Някои момичета пък ползват маслото над крема, като последна стъпка. Масла се ползват и за маслено почистване. По принцип самостоятелно нямат голям ефект и могат да изсушат кожата, но всичко е до кожа и нужди.

# 358
Бретона ми се омазнява, най-вече след спане, на челото ми пада , няма как да не ползвам сух ш. И косата около врата и ушите.. Ползвала съм шампоани и за суха и за мазна коса , и за нормална и няма оправия с честото миене.. Не мога да я гледам на клечки, косъма ми е тънък и нежен, няма естествен обем и се залепя за главата. За това я мия през ден. Ще го преслушам този батист, само да ми попадне някъде. Беше в лилав флакон или се лъжа ?

# 359
  • Пловдив

Да попитам доволни ли сте от течните сапуни на Velnea?

И аз се интересувам от течните сапуни на Велена. Днес ги гледах в Лили и исках да си взема, но се отказах. Едно, че нямаше с маслина,а мисля, че имаха такъв. Но пък имаше други интересин аромати. Обаче цената ми се стори съмнително ниска - 2,19 лв. за цял литър и се разколебах. Взех течен сапун с маслина на Палмолив В тези пандемични времена не ми се рискува с недобър сапун, но пък ми е интересно да ги пробвам тези на Велнеа. Надявам се някой да ги похвали и ще си купя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт