Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 740
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Най-мазният и натурален, с жесток аромат, който ползвам е Хъни миел, всяка вечер се мажа с него.
Може ли линк към него?

# 331
Саня, пробвай да третираш локално с масло от карите(ший/шеа). Има едни балсамчета в малки симпатични кутийки на Орифлейм, те са специално за много сухи локални участъци. Или мажи с мазен балсам за устни. Преди това ексфолирай и хидратирай добре и слагай маслата/балсамите на леко влажна кожа.
Мисля да си взема на Ривана масло и да мажа лющещите се участъци, но се чудя дали да е от Шеа, или кокосово. Сякаш имам някакви смътни спомени, че кокосовото е комедогенно.

# 332
Най-мазният и натурален, с жесток аромат, който ползвам е Хъни миел, всяка вечер се мажа с него.
Може ли линк към него?
https://remedium.bg/perlier-honey-miel-podhranvasht-balsam-za-us … ed-h5-ml-152957/p

# 333
Само ремедиум ли го предлагат? Нещо не го намирам по големите вериги аптеки.

# 334
Аз съм го купувала само от аптеки, дори съм виждала и в малки квартални.

# 335
Калина, да, като цяло кокосовото масло няма място на лицето, особено чисто. Предпочитам каритето. Много е добро. Особено за третиране локално. В тази връзка мисля, че и кокосовото няма да навреди, ако е за локално приложение.

# 336
Понеже съм в търсене на сух шампоан, който да си върши добре работата, но и да не оставя бели следи за страх по косата, взех този от дм и си направих експеримента пък той какво прави...
И той ще иде в боклука, нямам намерение облака прах да се лепи върху светлите ми дрехи и да ги съсипва. Защото дори и пръскан на главата, не пръскам до сами корена, той се разнася.

Има ли такова животно, да не оставя по косата бяло и кафяво на светли дрехи?

# 337
На мен Batiste не ми оставя бели следи, да не би да прекалявате с количеството?

# 338
+1 и от мен за Batiste

# 339
# 340
Саня, пробвай да третираш локално с масло от карите(ший/шеа). Има едни балсамчета в малки симпатични кутийки на Орифлейм, те са специално за много сухи локални участъци. Или мажи с мазен балсам за устни. Преди това ексфолирай и хидратирай добре и слагай маслата/балсамите на леко влажна кожа.
Мисля да си взема на Ривана масло и да мажа лющещите се участъци, но се чудя дали да е от Шеа, или кокосово. Сякаш имам някакви смътни спомени, че кокосовото е комедогенно.
Да , кокосовото е комедогенно  и не е препоръчително да се използва за лице , но е и малко индивидуално . Много хора го хвалят , но на мен лично хем ми изсушава повече кожата ( по природа мазна , но преизсушена от препарати в момента нормална към суха, но още предразположена към акне ) , хем спомага за появата на нови черни точки и пъпки.

# 341
Взех масло от Шеа, дано малко да пооправи положението. Отнесох и от хвалената синя ампула една за проба. Като серум под крема ли ги ползвате? Имам от меките капсулки на Балеа, лилавите, ми не се разбрахме хич с тях. Дано тази да ми е добре.

# 342
Използвам Батист , тропическия. Слагам количество, колкото да не седи косата на снопчета. Мия я през ден, така че не чакам положението да стане лошо и да очаквам чудеса с огромни количества сух ш. Една опаковка ми стига за минимум 2 месеца. .. Може би от другите им видове да опитам...?

# 343
Използвам Батист , тропическия. Слагам количество, колкото да не седи косата на снопчета. Мия я през ден, така че не чакам положението да стане лошо и да очаквам чудеса с огромни количества сух ш. Една опаковка ми стига за минимум 2 месеца. .. Може би от другите им видове да опитам...?
Аз съм доволна от Heavently volume. Не остава следи и дава доволно обем.

# 344
+1 за Heavenly volume на Батист, не оставам от години без него - не ми оставя бели следи (ползвала съм го и руса, и тъмнокестенява), и дава много приятен обем и прави жива косата, особено ако е смачкана отвсякъде след спане.

Общи условия

Активация на акаунт