Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 571
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Аз откакто си купих нещо като пемза от ДМ, нямам нужда от никакви по-специални грижи за ходилата, а са си ми проблемни.
"bims schwamm" се води.

# 481
  • Бургас
Много съм доволна,напазарих си снощи в 1:00 от онлайн магазина на Лили.
Сега нещо бъгва сайтът,а и май някои продукти ги няма вече...

# 482
Аз сложих 40 пюрета в кошницата и за мен ще добавя нещо.

# 483
  • Бургас
Аз сложих 40 пюрета в кошницата и за мен ще добавя нещо.
Simple Smile добави,как няма да добавиш Simple Smile

# 484
Много съм доволна от Лили на ФК Варна,влязох днес беше празно,взех си руж и балсам за устни на Карис,ампули Шабенс,пилинг за крака,серума за мигли на Евелин,някои неща за детето .Останалото онлайн.

# 485
Планирам и аз посещение до Лили, супер че не е само за днес намалението от 20%. И аз на Катрис имам няколко набелязани продукта 😊 От любопитсво, бебешките пюренца не са ли по-изгодни в бебеборсите? Приятелка ми е казвала, че например памперсите там са много по-изгодни от супермаркетите.

# 486
Намалението в Лили важи ли и за физическите магазини?

# 487
Пюретата са почти същите цени като в борсите,но с тия 20% е много изгодно.
И за физически магазини е,на ненамалените неща .Днес за 44лв бая си напазарувах,доволна съм.

# 488
Тази година май ще си купя само козметика от черния петък. Хвърлила съм око на продукти за лице на Apivita и маските им. Приятелка ми препоръча и един серум бустер на Vichy.
Забелязвам, че порите ми са се разширили значително и се пълнят със себум. След като свърших крема за лице на Lumene, реших да мина на един бюджетен крем, който си бях взела на Farmona Herbal Care. От тогава кожата ми не изглежда в особено добър вид и смятам да го заменя с по-висок клас козметика, пък да видим.

# 489
Момичета, препоръчайте ми нещо, което успокоява сърбеж по кожата докато се добера до кожен. От два дни ме сърби зверски цялото тяло, включително и ушите! Направо не се търпи. От кой гел алое бяхте доволни?

# 490
  • София
Ако сърбежа е от сухота има един стик на Ла Рош, крем Липобаза също помага, но това в случай че се е пресушила и раздразнила кожата.

# 491
Момичета, препоръчайте ми нещо, което успокоява сърбеж по кожата докато се добера до кожен. От два дни ме сърби зверски цялото тяло, включително и ушите! Направо не се търпи. От кой гел алое бяхте доволни?
Миналия месец бях така, но при мен се получи някаква алергична реакция и ментолов спирт ми помогна много за сърбежа. Отделно се мажа и с лосион с урея.

# 492
Дали е възможно да е от витамини това? Пия Бисептол също, но го пия вече 20 дни и ако беше от него си мисля, че би трябвало да се появи по-рано този сърбеж. Не съм сменяла козметика, нито орах за пране, само тези витамини са нови.

# 493
Стрина Калина, и при мен едното съмнение беше за едни витамини или едно рибено масло, спрях ги . Сега съм и на диета, пиех и противоалергично капки, но ментоловия спирт много ми помогна.
Да не съм спам, утре мисля да отида до Лили, мисля да пробвам техния серум с хиалурон, както и очния с хиалурон или q10. Някой да има мнение за очния крем?

# 494
  • София
Аз пък не съм впечатлена от този черен петък. 20% остъпка си е нищо.

Забързах няколко маски на Гарние от Notino. Отстъпката е 25%. Не че нямам, но ме изкуши, че получаваш подарък шампоан и маска на марката, ако поръчаш продукти за над 34 лв. Wink

Общи условия

Активация на акаунт