Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 580
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз я ползвам за пръв път и се оказва доста добра.

# 466
Благодаря ви за инфото! В моят град няма нито ДМ, нито Лили, но често пазарувам от Варна и бих искала да знам, как стоят нещата.

Последните ми покупки от Лили:
- Garnier двуфазна мицеларна вода
- етерично масло от чаено дърво
- маска за коса Garnier Hair Food с банан

# 467
Благодаря ви за инфото! В моят град няма нито ДМ, нито Лили, но често пазарувам от Варна и бих искала да знам, как стоят нещата.

Мицеларната вода на Гарние е много добра, всичките и варианти, но най-вече тази с аргана.
Коментирали сте лосионите на Биотен, подкрепям с две ръце! Овлажняват, кожата е мека, подхранена и попива бързо. В момента ползвам крема им за тяло, от него също съм много доволна.

# 468
Чу ми се, че казаха, че дрогериите ще работят, а ДМ и Лили се водят дрогерии. Мисля, че ще работят, но и да не, запасите ми са изчерпаеми, но не и в близките няколко години, а и с моите темпове на изразходване... ще ми стигнат и за няколко години след това. Joy

# 469

Орхидейке, всичко ще работи, моловете също. Работя в мол и попитах. В Делтата ще си работи ДМ, Билла и дори оптиките. Извън мола също не спират работа. Не се притеснявай! Simple Smile)

# 470
Момичета, благодаря за информацията! 💜

Да дам инфо за ексфолиращите чорапи на Balea - 5 дни след като си ги сложих започна белене, което вече продължава няколко дни. Кожата на краката ми е много суха и изглеждат ужасно. Предполагам, че ще е така, докато падне всичко. Ще дам мнение и след това.

# 471
Аз на Виктория чорапите сложих,след три дни почна,сега взех едни корейски от Лили,ще ги видя другия месец как са.

# 472
Може ли снимка на Балейските чорапки.

# 473
Заповядай:

Може ли снимка на Балейските чорапки.

# 474
Пробвала съм различни марки от тези чорапи и категорично няма да повторя . 
Купете си крем с висока доза на уреа . Има такъв на Кератолан . Бих ви препоръчала и един идеален за пети .
Ако е по - груба - пила и после крем . Пилата- само една признавам . Но за жалост не се продава тук и трябва после да я поръчам от Амазон . Че и доставка до България няма.

# 475
  • Стара Загора

# 476
Олиото на Балея купих по препоръка от темата. Ползвам го сега зимата за тяло след баня, че ми е доста суха кожата. Много ми харесва. Понякога си слагам и на лицето вечер преди лягане. Грим не ползвам почти никога, но един път пробвах да си изчистя спиралата и бях приятно изненадана.
Опредено ще си заредя следващия път като отида до ДМ, че си спомням колко го търсих края на лятото.

# 477
Като казахте олио се сетих,момичетата от Варна ако търсят душ олиото специално,днес на Осми приморски имаше доста бройки.
Ще ходя утре в Лили за пюрета на детето,благодаря!

# 478
Попадна ми реклама на серум с лавандулово масло и хиалуронова киселина на български производител Alila. В момента е намален в Лили. Използвали ли сте го? Дали си заслужава цената?

# 479
Пробвала съм различни марки от тези чорапи и категорично няма да повторя . 
Купете си крем с висока доза на уреа . Има такъв на Кератолан . Бих ви препоръчала и един идеален за пети .
Ако е по - груба - пила и после крем . Пилата- само една признавам . Но за жалост не се продава тук и трябва после да я поръчам от Амазон . Че и доставка до България няма.

Коя е пилата, ще намеря как да я докарам до България Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт