Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 467
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Днес си взех това :
Скрит текст:
Скрит текст:
Отдавна му се точех, мирише много деликатно и свежо.

От къде е?
Ремедиум аптеки.

# 61
Понеже не споделих рутината ми за лице, сега ще ви поспамя:

вечер:
- почистване на лицето с памучен тампон напоен с мицеларна вода (в момента използвам мицеларната вода на Farmona, но фаворитът ми е двуфазната на Garnier)
- почистване на лицето с целулозна гъба и почистващ гел (гела на Himalaya)
- пръскам лицето си с вода, в която съм сложила етерично масло от чаено дърво
- пръскам лицето си с лавандулова вода
- нанасям серум (Avon Anew с витамин C, хидратиращия серум на INTRA или сините ампули на Balea)
- околоочен крем (Lumene)
- хидратиращ крем за лице (Lumene)
- серум за мигли (Eveline cosmetics)
- балсам за устни (Himalaya)

през деня:
- понякога нанасям хидратиращ крем (Lumene)
- CC крем (Lumene, SPF 25) или крем Avene Hydrance spf 30
- спирала (Miss Sporty)
- гланц/червило, най-често използвам балсамите на Catrice

# 62
Момичета, някой да е виждам ето този крем наличен в магазин на Lilly във Варна?
Отдавна искам да го пробвам, но все не го намирах наличен дори и онлайн. Сега обаче го виждам на сайта им и ми се искаше да го взема от физически магазин.

# 63
  • Бургас

Търся препоръки за богата, нощна грижа за лице. Нормална към суха кожа имам.

Не знам за ценови клас какви предпочитания имате.
На Юсерин,Виши и Авен има богати формули.
От дрогерийните кремове съм ползвала и винаги имам наличен Балеа мед с уреа и много харесвам богат маслен крем на Микса.Сега съм на Микса хиалурогел,но богатата формула,с 10% глицерин и на Виши Аквалия Термал,леката формула, защото в богатата има съставка,към която съм алергична.
Все още не е толкова студено,в студеното ми върши работа богатият маслен крем на Микса и ми вършеха работа и един богат компенсиращ крем на Авен,но го спряха,и на Ейвън един,но се беше вмирисал без да е стоял на топло,без да е бил отворен за дълго време...няма да го купувам повече.

# 64
  • Пловдив
Момичета , препоръчайте ми хубав крем за ръце , от студеното и постоянно миене на чинии , ръцете ми станаха груби .

Силно препоръчвам крема за ръце за суха кожа на Микса. Хубав мазен крем. Някой скоро писа, че вече не се намира концентрата за ръце на Балеа. Мога да кажа, че крема на Микса е много близък до липсващия концентрат на Балеа, много си приличат, като Микса е малко по-мазен, според мен е и по-добър. По-скъп е обаче, но си заслужава абсолютно.
На Микса има и още един крем за ръце, с 30% глицерин, купила съм си и него, но не съм започнала оше да го ползвам.

# 65
Момичета в pink panda са заредели пак палитрите на Catrice 5 in a box. Поръчах аз най-накрая тази със синия цвят. Поръчах и една база за сенки на Nyx, че се мъча с една на Oriflame.

Иначе палитрите са страшни!Много пигментирани, лесно се преливат, цветовете убиец. Много съм доволна, с нетърпение чакам и студената със синия цвят.

# 66
Моите все още пътуват от Германия, нямам търпение да ги изпробвам.

# 67
Моите все още пътуват от Германия, нямам търпение да ги изпробвам.

Дани, аз взех саво 010,020 и 030. На мейла днес ми излезе, че пак за заредили 040 и веднага я поръчах. Нея най-много харесах, защото е по-студена.

# 68
И аз си падам по по-студените, ама поръчах всичките, да има, че и тази винтидж взех, да видим как ще е. Чак ме е яд, че чак от Германия ги лашкам моите, но ценово като включа и доставката на пинк панда, пак ми излиза същото с комисионната от 3лв и доставката с еконт (4 и нещо е)

# 69
Момичета,някой който е ползвал и къшъна и бб крема на Миша,може ли да ми каже дали номерата и на двата съвпадат.23 ми е бб-то,дали 23 къшън е същия цвят?

# 70
Добрах се и аз до тези мини палитри. Отдавна не съм търсила така продукт, а днес съвсем случайно ги открих всички цветове в един забутан селски ДМ ( в Германия). Като ги разгледах на живо реших, че не ми трябват всички и взех 020 и 040. Сега явно ще гоня да видя на  живо принцесите и злодейките на Есенс и Катрис.
Скрит текст:

# 71
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Аз напоследък съм намалила продуктите за лице до гела с алое на Холика, на брадата слагам Терезиенойл, защото съм яко пъпчасала, може би от маските. Не знам с какво да се мацотя вече. Кожата ми е суха като цяло, но и склонна към акне. Ти не е и акне като акне, ами дебели, болящи подкожни. Дайте акъл, не държа да са дрогерийни. Не смея да взема продукти за акне, за да не ми пресушат още повече кожата.
За ръцете аз не мога нищо да препоръчам, нищо не работи при мен през зимата.

# 72
Гита ог , не е по темата, ама изследвала ли си хормони? Аз имах проблеми и пиех хормонални хапчета и ми се появиха много кофти пъпки, такива каквито описваш.
Аз съм със суха кожа и съм доволна от крема с урея на Балеа Мед.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 17:46 от Poppyflower

# 73
Гита,около цикъл ли ти излизат ?щом са подкожни с каквото и да мажеш няма да помогне трябва да се лекуват отвътре...

# 74
Много е възможно да е от маската, напоследък и аз съм така. Maskne са го кръстили хората. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт