Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Не е само около цикъл от известно време, може би 2 месеца, тамън да завехне и излезне нова. Мислех си го и яз за хормоните, но точно сега не ми се обикаля по лекари (надявам се да е от маските). Не мисля, че е спешно, а и друго, освен пъпките, нямам като оплакване. Единствено от около 2-3 седмици взех да пия масло от вечерна иглика, но разлика няма.
Моята кожа хем суха (опъва), хем от кремове за суха кожа ми става едно тежко, лъщящо и пъпчиво. Странно е. Например - бях си взела слънцезащита на А-Дерма за суха кожа. Точно 2 пъти я мазах и зарязах.

# 76
Влизам да похваля тази маска на Балеа. Страхотна е, след нея кожата остава много мека и хидратирана.

Искам да попитам виждали ли сте в София този крем за лице на Алверде с авокадо? Влезнах в няколко дм-а и не я намирам.

# 77
Момичета, аз искам да похваля червилата на Ревлон. Днес за първи път си купих и качеството е супер. За съжаление отново не съм уцелила цвета, но съм впечатлена откъм пигмент и трайност. За 8 лева е супер!
Знам че имат тези червила почитателки тук и аз вече съм една от тях Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 19:56 от Lale_Lili

# 78
Кое е червилото на Ревлон?
Календара на Балеа си взех,отворих го и извадих всичко ,няма да чакам я.Лентата за глава е много сладурска,скоро почвам да се мажа .

# 79
Здравейте,
Аз напоследък съм намалила продуктите за лице до гела с алое на Холика, на брадата слагам Терезиенойл, защото съм яко пъпчасала, може би от маските. Не знам с какво да се мацотя вече. Кожата ми е суха като цяло, но и склонна към акне. Ти не е и акне като акне, ами дебели, болящи подкожни. Дайте акъл, не държа да са дрогерийни. Не смея да взема продукти за акне, за да не ми пресушат още повече кожата.
За ръцете аз не мога нищо да препоръчам, нищо не работи при мен през зимата.
Ела в темата за акнето. Ще прочетеш доста полезна информация. https://www.bg-mamma.com/?topic=1248602

Момичета, препоръчайте ми някакъв шампоан за тънка и мазна коса. Иска ми се да придава и някакъв обем, че е много сплескана.

# 80
Уейв препоръчвам ти серията на Doori Златен еликсир.

Момичета, ако искате можете да използвате кода PROMO10 в сайтът  moiatakozmetika. Падна ми се като бонус, след като отговорих на един въпрос. Случи се няколко пъти и видях, че може да се използва и без да го спечеля.

# 81
А някой ползвал ли е зеления шампоан на Доори?
Златния много ми хареса как се итразява на косата, но ми раздразни скалпа, та се чудя дали да не пробвам този за пърхот.

# 82
Аз си взех днес от тези червила с лустро финиш:
https://shop.lillydrogerie.bg/conf-revlon-0028
Намалени са на 7.99 този месец.
Имам и на Лореал, но върху мен Ревлон издържа повече и цвета не се променя. Докато на Лореал са много приятни при нанасяне, но след половин час изсъхват, цвета се размива и изчезва от самосебе си.

# 83
Тъкмо се изкъпах със зелената серия Smiley
Харесва ми да я използвам през лятото, защото в състава има чаено дърво и мента, които охлаждат скалпа и ми е идеално за лятото. Не съм имала проблеми с раздразнен скалп до този момент с нито един продукт от Doori, а съм използвала почти всички техни серии. Според мен зеленият прави косата една идея по-обемна.

# 84
Lale,ще ги видя утре,тъкмо видях дъното на едно червило днес,време е за ново.
Аз не разбрах,в Нотино до кога е намалението?

# 85
  • Deutschland
Марголота, в сайта на ДМ под всеки продукт има опция да видиш в кои филиали е наличен. Обичайно в близките ми няма лимитките ( на Реал и Маркткауф) и ги вземам от друго място

# 86
На мен от златния на Доори ми се появи пърхот също.

# 87
Има съставка, която е евтин пенител и е опасна за чувствителен скалп. Предизвиква дразнене и пърхот.  За златния на Доори става въпрос. Не си струва за цената му да използват евтини и некачествени съставки.

# 88
Имам приятелка, която получи раздразнения от него, а също и влогърката Деситолкс беше казала, че макар да прави косата й страхотна й е довело сърбеж и пърхот.
Аз споделям моето мнение и моят опит с продуктите. Имам всички серии, които се предлагат на българския пазар с изключение на Кралска камелия и енергизиращата. Не съм имала пърход, дискомфорт, сърбеж или каквото и да е. Естествено, че на всеки скалпа и косата са различни.

# 89
Не се коментират много-много лаковете, но аз като нефен на гела постоянно експериментирам Grinning
Миналата седмица бях тръгнала за Catrice Iconail, но в последния момент ми се досвидяха 5лв. Грабнах нещо за She, за което съжалих и на друхия ден вече взех един на Catrice. Много хубава текструра и четка, много лесно се нанася, а най-хубавото и важно за мен-съхне феноменално бързо. Ще  си заредя още цветове.
https://catrice.eu/bg/nokti/lak-za-nokti/detaili/catrice-cosmeti … l-lacquer-84.html

Общи условия

Активация на акаунт