Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 518
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Тези на Катрис са ми любими. Както и тези от gold серията, които са още по-скъпи: 7лв.

# 91
  • Пловдив
А някой ползвал ли е зеления шампоан на Доори?
Златния много ми хареса как се итразява на косата, но ми раздразни скалпа, та се чудя дали да не пробвам този за пърхот.
пробвах...ни на мм помогна, ни на сина.Даже повече пърхут им се появи след няколко измивания.
Златният еликсир...ми и там не съм уау!

# 92
  • Стара Загора
В Instagram ми излезе, че се завръща топ лакът на Essence       

# 93
Пиша за поръчката си от makeup.bg, получих мейл, че е изпратена, съответно си чакам. От 5.11 до сега не е изпратена. Звънях в Спиди, няма пратка. Мейкъп, твърдят, че е изпратена. Явно ще бъде последната ми поръчка от там. Не е нещо спешно, което ми е нужно, но не е приятно. Ще се включа, когато я доставят, ако изобщо я. Имайте едно на ум, ако ви трябва нещо спешно.

# 94
От мейкъп поръчките винаги идват за 4-5 дни,защото и те като Парфимо са със складове в чужбина.

# 95
  • Пловдив
От шампоаните на Лореал има ли доволни...? Този напр. https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serie-expert-pure-res … sa-i-mazen-skalp/

# 96
  • Deutschland
Аз съм доволна от Нутрифер и Абсолют рипеър. За суха коса са страхотни, в комбинация с маската де

# 97
  • София
...... и на друхия ден вече взех един на Catrice. Много хубава текструра и четка, много лесно се нанася, а най-хубавото и важно за мен-съхне феноменално бързо. Ще  си заредя още цветове.
https://catrice.eu/bg/nokti/lak-za-nokti/detaili/catrice-cosmeti … l-lacquer-84.html
Как е като издръжливост този лак?

Да се включа относно шампоаните на Доори, купих един от червената серия. Косата ставаше много хубава от него и забележимо по-малко косми оставаха на четката. За съжаление, допълнително раздразни и без друго чувствителния ми скалп. Надявах се да се разберем с този продукт, 4-5 пъти си мих косата с него. В крайна сметка се отказах и сега ми стои едно почти пълно шише...

# 98
Това с раздразнението на скалпа е много неприятно. Аз получих такова от продукти на Филип Кингсли, като единия шампоан беше точно за раздразнен скалп. Еми започнах да се мия с евтини шампоани и ми мина. Не знам каква е логиката.
Сега имам косопад и каквото и да правя не спира. Вече започвам да се притеснявам, а тази "к-криза" как да ходя по доктори. Sad

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 17:52 от Lale_Lili

# 99
Това с раздразнението на скалпа е много неприятно. Аз получих такова от продукти на Филип Кингсли, като единия шампоан беше точно за раздразнен скалп. Еми започнах да се мия с евтини шампоани и ми мина. Не знам каква е логиката.
Сега имам косопад и каквото и да правя не спира. Вече започвам да се притеснявам, а тази "к-криза" как да ходя по доктори. Sad
А аз мислех да поръчвам на тази марка, но за мазен скалп

# 100

Ш и Б на ФК за мазни корени и сухи краища са ужасни. Добре, че не ги купих. Бяха ми дали тестери от Златна рибка и не бих повторила. Косата ми беше изпръхнала и заплетена и се омазни по-бързо от обичайното.

# 101

Това е най-добрият шампоан евър!!!
Нищо че всички, които пробвах след него не струваха до един. Аз съм с две ръце за него. За мазен скалп и сухи крайща( бяло/зелен). Него купих първо и ми правеше косата страхотна, блестяща и подредена. Така се излъгах да пробвам всички други техни шампоани и понеже съм "умна" се запасих с малки опаковки от всеки за година напред, та веднъж като си се прецакал няма мърдане. Както и да е, няма да сбъркаш с него. Аз поне съм страшно доволна!
Едит: Ето как с Aivito92 сме на диаметрално различни мнения. Извода е че трябва да се пробва. Сега Филип Кингсли имат 30 % отстъпка в Рибката и малкия шампоан е 10 и нещо лева. Точно като за проба. А количеството стига за дълго, не е за 3-4 измивания само.

# 102
Г-жа Шантал, аз съм голяма почитателка на маникюра и педикюра в домашни условия Kiss , но тук почти не съм видяла да се коментират такива продукти, затова повече пиша в серията за лакове.
От she имам доста добри попадения, а на Catrice се каня отдавна, но все не взимам. Сега ми се вижда подходящ момент за gold серията им, с която малко да разнообразя с брокат за празниците.
Най-добрият топ лак за мен е на Avon, купувам го от години и винаги вкъщи имам 2-3 опаковки. За основа използвам калциевият балсам на Victoria beauty.
Харесват ми лаковете на trend it up, а като по-бюджетни купувам доста от GR и Flormar.
При последното ми посещение в DM видях, че имаше намалени балсами за нокти на Alverde. Не си взех, не съм и пробвала до сега, но мисля тази седмица да си купя.

# 103
Здрвейте,може ли за мнение относно два вида фдт.
L'Oreal Paris Infallible 24H Matte Cover Foundation
Maybelline Fit Me! Matte+Poreless
Кой е по-подходящ за смесена към мазна кожа?

# 104
Момичета,докато се начудя на лилавата спирала Вивиен Сабо и тя взела ,че свършила ,че и от производство била спряна.Днес в Лили на ФК я търсих,някой ако е я виждал из Варна да сподели.
Чакам от намалението на Нотино бб и къшън Миша,къшънът видях че е два вида-хидратиращ и дълготраен,втория поръчах,ще кажа после как е.ВВ крема е абсолютно мой,за него няма какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт