Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 948
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Беше целия минал месец това със скреч картите на Пантен...
Коя 3 минутна искаш да пробваш?Ако е тази в тубичката,има комплекти от шампоан+маска в едни холограмни несесери в Била и метро за по 15 лв в момента...
По-миналия месец също даваха скреч карта и подаряваха фиби...

# 691
Тубичката искам,мерси!

# 692
  • Бургас
Тубичката искам,мерси!
Моля!
И в Кауфланд ги имаше,аз оттам си взех.
На сметка е,шампоанът е 360 мл.И буквално количество колкото половин орех се разпенва разпенва супер и измива...

# 693
Нека все пак да кажа и нещо позитивно - поръчах си от сайтът на аптеки Субра продукти на Апивита - хидратиращ бустер, комплект от дневен хидратиращ крем и мицеларна вода + ненесер подарък и един измивен гел за мазна кожа. Като подарък ми изпратиха една опаковка от пяна за лице.
От първото използване на продуктите съм доволна. Почистиха лицето ми добре, а другите дават добра хидратация, но все пак е рано да се даде мнение при само 1 използване.

# 694
Пилинг кремчето за крака на Балеа поззвал ли е някой?На Велнеа е много добър ,бих пробвала и балейския.

# 695
Цяло лято ползвам хидратиращия крем на Апивита и много ми харесва. Със смесена кожа съм.

# 696
Ето този детски визирам :
https://remedium.bg/kloran-junior-shampoan-za-razresvane-praskova-500ml-056574/p

Допълвам поста, вижте какво взех за борба с/у сухи ръце, много е мазен, след седмица ще споделя резултата. Смятам да мажа вечер.
Скрит текст:
Скрит текст:
Къде се продава този крем? Никога не съм виждала такъв.

# 697
Апивита са супер, и аз ползвам.

# 698
Момичета, включвам се с отзив за Доори. Ползвам златната серия - шампоан, маска и спрей и съм много доволна. С изрусена тънка коса съм .
Да похваля и новата серия матови червила на Ревлон(черна гилза, 13.99). Купих си два цвята - страхотно ярко наситено розово и червено(според мен е керемидено, съжалявам, не ме бива в описанията), много са хубави - плътни цветове, меки върху устните, при мен не изсушават. Бих ги сравнила с червилата на Лореал.

# 699
На Ревлон има ли лакове и шампоан и т.н. И ако да в кои магазини или сайтове ?
Преди години имах страхотен лак на тази марка - и все не намирам същият цвят .
Боя за коса също съм ползвала - много добра .  Шампоан също

# 700
# 701
Тази имах предвид и аз

# 702
  • Пловдив
Ясно...дали е някъде в промо?

# 703
Ясно...дали е някъде в промо?
https://ttmarket.bg/product/balsam-maska-za-suha-i-uvredena-kosa … onditioner-150-ml  тук определено е на по- изгодна цена
Което пък ме клони на мисълта , че в стор бг явно продават с голяма надценка .

# 704
  • Пловдив
Мерси!
Ползвах сайта им само за илюстрация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт