Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Всичките кърпички за почистване на очила са ми еднакви. От всички съм доволна. Сигурно съм непретенциозна.

# 676
Ето този детски визирам :
https://remedium.bg/kloran-junior-shampoan-za-razresvane-praskova-500ml-056574/p

Допълвам поста, вижте какво взех за борба с/у сухи ръце, много е мазен, след седмица ще споделя резултата. Смятам да мажа вечер.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 23:25 от Pandora_sue

# 677
Всичките кърпички за почистване на очила са ми еднакви. От всички съм доволна. Сигурно съм непретенциозна.
Явно не са ви се замазвали очилата като моите .
Но сега съм с обикновени стъкла и като че ли няма такова замазване .
А инак кърпички за очила имам най - различни . И не знам кои са по - добри .
Поне 12 сигурно се търкалят навсякъде .
Има едни които личи че са по- евтини . Други като велурени .
Ще си потърся шише с пулверизатор и ще си направя спирт с вода .

# 678
  • София
Много благодаря, ще взема на Клоран.

# 679

Този крем за коса видях днес,лимитиран е.В коледния календар имаше и беше хубав,не знам защо не го купих днес.Ще мина тия дни.

# 680
бобчиза какво е този крем ..виждам че е за коса но какво му е предназначението?

# 681
бобчиза какво е този крем ..виждам че е за коса но какво му е предназначението?
За изтощена и стресирана от зимата коса,след измиване се нанася на влажна коса и се изсушаваш.Този който ползвах от коледния календар е същия предполагам,лесно се разресва сле него косата и стои гладка,не утежнява

# 682
Звучи супер, утре ще мина да взема.

# 683
  • София
В ДМ освен кърпички (които аз ползвам основно) има и спрей за очила.

# 684
Ракията,защо пречи на стъклото?
От една игра спечелих шампоан и балсам на Пантен.Ей такъв пърхот се появи,че сега не знам ,а как сърби.Бях си взела с бамбук и нямах такъв проблем.

# 685
А нещо за защита на кожата на лицето и ръцете през зимата да ми препоръчате ?

# 686
Момичета, за съжаление ще дам лош отзив за сайтът Notino.bg
Поръчката, за която писах тук (серумът на Vichy и СС крема на Lumene) пристигнаха днес. Серумът е запечатан, но уви СС кремът беше без предпазно фолио (виждала съм, че в Лили се продават с фолио) и беше даден ход на продукта. Очевидно веднага отива в кофата. Жалко...
Добрата новина е, че в Лили този месец са намалени и ще си взема от там.

# 687
  • Бургас
Аз от шампоаните на Пантен и балсамите съм много доволна.
От шампоаните и 3 минутната маска съм много доволна,а от серията hair biology си взех две маски и два шампоана и съответно теглих две карти и спечелих още два шампоана...и толкова добре ми се отразяват на перушината...че няма да ми оправят косопада,който е на хормонална основа,няма,но миришат хубаво,не ми дразнят скалпа,косата е мекичка...Друго какво да кажа,тя остана 1/3 от това,което беше,над челото скалпът прозира,но все ми е горещо и някак не мога да си представя и перука да сложа...

# 688
Момичета, за съжаление ще дам лош отзив за сайтът Notino.bg
Поръчката, за която писах тук (серумът на Vichy и СС крема на Lumene) пристигнаха днес. Серумът е запечатан, но уви СС кремът беше без предпазно фолио (виждала съм, че в Лили се продават с фолио) и беше даден ход на продукта. Очевидно веднага отива в кофата. Жалко...
Добрата новина е, че в Лили този месец са намалени и ще си взема от там.
Може да се върне продукт, но май изпращането е за сметка на клиента. Иначе ако им пишете се отзовават, аз често ги тормозя по имейл. За съжаление не всичко идва запечатано, продукти на Nyx са ми били запечатани, на The Balm в кутийки, но пък спирала е идвала без предпазно фолио, както и някои шампоани и маски за коса.

# 689
От Нотино винаги съм била доволна,сега си поръчах три парфюма,мъгла за лице и тоник.
Пиши им !
Мария,до кога е това със скреч картите на Пантен?Три минутната маска искам и аз да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт