Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 48 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От седмица устните ми са зверски подути и нацепени. След като пробвах наличните ми Нивеа, Балеа, ЕОС и резултата беше 0, реших да заложа на сигурното за мен и поръчах Блистекс на мъжа ми. Взел е нов вид някакъв, но с две мазания ефекта е налице. Бях доволна от класическия иначе, добър е той, въпреки че пари на устните в началото и то доста

Може да пробвате и този:
https://vnosnipreparati.com/product/leocrema-bianco-balsam-za-us … ojoba-i-vitami-ae

Страхотен е и от години само него използвам. Може да го намерите в Лили.

# 121
Не бих си причинила твърд шампоан на косата. Какво му е предназначението, освен травел идеята ?

Идеята ми е да редуцирам пластмасата поне от шампоана. А и да пробвам нещо ново .

Абсолютно, аз не ползвам душ гелове, ползвам си сапунчета, шампоана също е твърд, но всеки както го усеща. Гости сме на планетата и ако ползваме такива пластмасови неща, рециклирането е добър вариант. За да не е спам, ще кажа, че от “Спиди”, изгубиха пратката ми от makeup.bg, чакам да я открият, поне не съм плащала нищо за нея..

# 122
Gallateya, също споделям лошо мнение за услугите на Спиди!

Твърд шампоан бях загледала на Balea с ванилия, но заподозрях, че няма да е моето нещо, затова така и не пробвах.

Тук се спомена професионалната серия на L'oreal Paris. Купих си тази серия от makeup.bg, но все още не съм я използвала:

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 23:45 от orchid.xx

# 123
На мен тези сухи шампоани ми приличат на чист сапун. Все си мисля, че ще ми правят косата, твърда, суха, без блясък, заплетена и прочие красоти. Мила съм си косата със сапун, хич не беше готино.

# 124
  • Стара Загора
Кой точно,мисля че имаше два вида ?И каква е твоята коса?
Изразходих шампоана с ванилия и започнах този с роза, но от известно време не го използвам. Косата ми е чуплива/къдрава и е със сухи краища, не съм забелязала да ми е била по-суха с твърдия шампоан. Мих си косата няколко пъти с твърдия шампоан на Шаума, който беше хвален доста във форума, но сякаш не ми хареса, ще го пробвам пак след време.

# 125
Добра идея за всички, които искат да живеят в мир със себе си, вярвайки, че помагат на природата. Аз също не консумирам месо поради същата причина.
Някой да е пробвал новите коледни и захарни скрабове на Балеа (дали не бяха Алверде...), днес ги мернах в ДМ ?

# 126
От седмица устните ми са зверски подути и нацепени. След като пробвах наличните ми Нивеа, Балеа, ЕОС и резултата беше 0, реших да заложа на сигурното за мен и поръчах Блистекс на мъжа ми. Взел е нов вид някакъв, но с две мазания ефекта е налице. Бях доволна от класическия иначе, добър е той, въпреки че пари на устните в началото и то доста

Може да пробвате и този:
https://vnosnipreparati.com/product/leocrema-bianco-balsam-za-us … ojoba-i-vitami-ae

Страхотен е и от години само него използвам. Може да го намерите в Лили.
За нацепени устни / преди години като бях на зъболекар и ми се сцепиха устните от изпъването . Зъболекарката ме намаза с меден вазелин на Биле и подейства моментално .

# 127
  • Чукарландия
И този балсам е точно за много сухи и напукани устни, споменавала съм го неведнъж и има защо. Страхотна грижа!

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 09:40 от bubanka

# 128
  • Сливен
Пробвах сухия шампоан на Натур бокс с бадемово масло,добре се пени,но имам чувството че не ми измива добре косата,по-бързо се омазни

# 129
  • Deutschland
Кои са тези коледни, захарни скрабове? Явно съм пропуснала

# 130
Момичета, сигурно съм последната, която го разбира, но все пак да похваля:
Матовите червила от сериите Golden Rose - Matte Lip Ink и Catrice - Matt Pro Ink.
Безкрайно комфортни, наистина не се усещат на устните, достатъчно издръжливи, изтриват се равномерно, не оставят петна в сухо състояние, просто... чудесни, не мога да повярвам!
Съвсем случайно ги открих, влязох в Лили с надеждата за по-бюджетни есенни нюанси. Търси и други такива - в ружове и  моливи за очи (достатъчно мек, за да се размазва с четчица).

Търся също червило цвят мъртвец Grinning Grinning моля за помощ. Предпочитам да е с кафяв подтон, може и с лек лилав, в никакъв случай студенорозов.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 10:27 от bambinnah

# 131
  • София
Търся също червило цвят мъртвец Grinning Grinning моля за помощ. Предпочитам да е с кафяв подтон, може и с лек лилав, в никакъв случай студенорозов.
Погледни Catrice demi matt 100 – Nude crush. Подарих го точно защото ми стои с цвят мъртвец Grinning

# 132
На мен никак не ми отиват кафеникави, бежово и светло розови нюанси. А ми харесват. Отиват ми керемидени, по - топло розово и червено..
Харесвам течните матови на флормар силк мейт. Сега гледам има нова серия Чери.. Поне аз не съм я виждала преди, може да е на няколко месеца. За тях отзиви?

# 133
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aktualen-dm-journal-121134 ДМ каталог
веднъж да го качат предварително.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
  • Стара Загора
Вече като няма промоции не е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт