Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 790
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
На щанда за парти аксесоари, свещи, ароматизатори за дома и тем подобни. За големите градове не зная дали във всички ги има, аз съм от провинцията и тук има само 1 дм.
А цена ?
На мен ми е малко далечко ДМ и като ида правя списък и гледам да купя максимално всичко . Последно се прибрах натоварена като за последно / но купувах едни специални превръзки за съседката ,а те са обемни / . Та бях забравила любимият ми душ гел / сензитив или както се води / и пликове за кошче - едни с дръжки / много ми харесват/ .

# 196
В порядъка на 8 лева.

# 197
Кои ексфолиращи чорапи препоръчвахте?И много време ли се лющи кожата?
Скрит текст:
Миналата седмица използвах на Purederm, все още не се е обелила сухата кожа напълно. Целодневно, че и нощем съм с чорапи. Доволна съм и от тези на Victoria Beauty, сходни са ми с Purederm. Обаче най-много от Parasoftin, обаче нещо не ги намирам онлайн вече, дано не са ги спрели, при тях доста по-бързо започваше беленето на кожата.

# 198
  • варна
На щанда за парти аксесоари, свещи, ароматизатори за дома и тем подобни. За големите градове не зная дали във всички ги има, аз съм от провинцията и тук има само 1 дм.
А цена ?
На мен ми е малко далечко ДМ и като ида правя списък и гледам да купя максимално всичко . Последно се прибрах натоварена като за последно / но купувах едни специални превръзки за съседката ,а те са обемни / . Та бях забравила любимият ми душ гел / сензитив или както се води / и пликове за кошче - едни с дръжки / много ми харесват/ .
Ароматизирани ли са и колко са големи? Къде стоят?

# 199
Вкъщи се мъдрят едни на Balea, но не съм ги използвала все още и нямам идея как се справят, ето тези доста ги хвалят, но са и скъпи:
https://kocos.bg/bg/Eksfolirashti-Chorapi-Pack-age-Monthly-New-Feet-25-gr.p2139
Влогърката Галя Симеонова има код JustGalia за отстъпка, май 10%
Не съм ги използвала, но една колежка и една приятелка казаха, че са си взели. Според тях са по-добри от медицински педикюр и си заслужават парите.
Аз имам доста твърди пети и кожата на краката ми хич не е мека и свежа. Обикновено си купам солите за крака на Алверде с ревен, една най-обикновена пемза за крака и си правя 1-2 пъти в седмицата ваничка на краката със солите (една опаковка соли ми стига за 2 ванички). После минавам с пемзата и мажа с крема за крака на Balea.
Не знам дали има и други дами като мен, но аз си лакирам ноктите на краката и през зимата. Маникюр и педикюр правя само в домашни условия, без UV лампа.
Миналата седмица си взех този лак на trend it up, а след като похвалихте и вие Catrice gold (покрай Коледа ми много ми допадат цветове с брокат) ще си купя и от тях утре, както и балсамите за нокти на Alverde:

Цветът на този лак е 050.
П.с. Във Варна успявам да намеря солите на Алверде единствено в ДМ в Грандмол.

Кои ексфолиращи чорапи препоръчвахте?И много време ли се лющи кожата?

# 200
А цена ?
Ароматизирани ли са и колко са големи? Къде стоят?
Не ,едни бели и малки . Не знам колко литра се водят . Малък размер и бели непрозрачни. На руло . Лев и нещо бяха май . При нас са преди касите - там където са разни храни за кучета - торбички за боклук и преди тях препарати за баня и т.н.

# 201
Моите пети също са много сухи, през 2-3 дни трябва да ги минавам с пила, после задължително крем. Аз също ползвам на Балеа, този с урея 10% и другия за пети, май е 25% урея. Взимам пак на Балеа соли за вана, които са в малки пакетчета, не са специално за крака, но ми харесват.
Тези чорапи от Кокос.бг бих ги пробвала, ако ги има в някой магазин, иначе не ми се плаща доставка Sweat Smile

# 202
Не знам дали ги предлагат някъде, водят се корейски.

Моите пети също са много сухи, през 2-3 дни трябва да ги минавам с пила, после задължително крем. Аз също ползвам на Балеа, този с урея 10% и другия за пети, май е 25% урея. Взимам пак на Балеа соли за вана, които са в малки пакетчета, не са специално за крака, но ми харесват.
Тези чорапи от Кокос.бг бих ги пробвала, ако ги има в някой магазин, иначе не ми се плаща доставка Sweat Smile

# 203
Вчера си направих пилинга за крака от коледния календар,разкош е.Днес ще си направя вана на краката със солите ,но чорап не съм пробвала.Фрау и Джаста коментираха преди време от ДМ чорапи ,но не знам кои са.

# 204
  • Плевен
Момичета, виждали ли сте някъде апликатор гъбичка за нанасяне на сенки? Преди в Лили имаше опаковка с такива на Екотулс, обаче скоро не съм попадала. Много по-хубаво ми седят сенките нанесени с тях, отколкото с четка. Ако някой е виждал и има добри впечатления от такива апликатори, моля да сподели. Не държа 100 процента да са на Екотулс.

# 205
Ето тези на Балеа предполагам, но не съм ги ползвала:
https://www.dm.de/balea-hornhaut-entferner-socken-feel-well-1-pa … 058172242953.html

# 206
За моите пети ползвам една пила електрическа . Но не е на Шол.
Единствената дето оцеля . За жалост не мога да я купя в България и няма доставка за България през амазон . Но е великолепна.
 И един крем https://apteka.framar.bg/30087508/%D1%84%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81 … 2%D0%B8-56-%D0%B3  / преди беше на Максидерма - после му смениха състава и вида . Сега е точно този .

# 207
  • Deutschland
Ексфолиращи чорапи си вземете от Али експрес. Струват жълти стотинки, а беленето почва до два дена.
Аз ползвам на Балеа, чакам по седмица да почнат да се белят

# 208
Саня Богомилова пробвахте ли да ги намерите през другите Амазон?
С посредник доставката е много прилична като цена.

# 209
Саня Богомилова пробвахте ли да ги намерите през другите Амазон?
С посредник доставката е много прилична като цена.
Не .
Аз тази я открих случайно в базар бг или олх. И като си мислех , че продавачът има количества . За жалост не беше така.  И цената беше направо смешно ниска - в амазон си е двойна .

Общи условия

Активация на акаунт