Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 640
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Моята коса също я мия през ден,на третия ден ден като я среша сутринта и леко ми мазнее,гъста е ,обемна,да не говоря пък че детето ми свикна да ме гледа вързана и като я пусна плаче неистово.Макар че като я вържа не й личи,пак ме дразни и слагам сух ш-н.Батисте ползвам само зеления с бяла капачка,тук и на Шаума е хвален.На Дав е отвратителен ,слепеа,мирише едно кофти,няма да повторя.
Бях си взела един травъл размер на Балеа,харесва ми много.Но аз съм руса и нищо не ми остава по корена.

# 361
Fair цвят е с много жълт подтон! Имай го предвид Simple Smile)

Жива и здрава да си, доживях! Всичко е или розово, или оранжево, или сиво! Ако ти е удобно и го имаш, дали можеш да направиш суочове в сравнение с други? Ако не, нищо, ще го поръчам насляпо. Много хубави неща четох за това СС.

# 362
  • София
Аз ползвам сух шампоан под формата на пяна на Syoss. Предпочитам пред всичко под спрей форма, което съм пробвала, няма го облака талк, неприятния аромат ( няма такъв продукт, чиито аромат да не ме дразни), белите следи, много по икономичен е.  И все пак ползвам рядко, не ми е рутина, не е особено добре за косата.

# 363
Не съм го мяркала,ще потърся.Интересно звучи .

# 364
  • София
Ето снимка . От Дм го купувам.

# 365
Благодаря много!Още утре ще мина да го потърся.
Крем за коса термозащитен,или друга термозащита Без Балеа,Сайъс и Тресеме,искам нещо ново да пробвам.

# 366
Калина, карите и шеа/ший са имена на едно и също масло.
Аз маслата ги ползвам над серум и под крем. Маслото запечатва влагата. Някои момичета пък ползват маслото над крема, като последна стъпка. Масла се ползват и за маслено почистване. По принцип самостоятелно нямат голям ефект и могат да изсушат кожата, но всичко е до кожа и нужди.
Хахаха, сметни колко съм зле! 😂😂😂😂😂 Седя си тук и сама си се смея на невежеството.

# 367
Бобчи,и моето дете е така само че като изляза от банята с кърпа на главата,лудия рев ..махна ли кърпата се успокоява...
Аз използвам масло от шипки един път в седмицата след дълбоко почистваща маска след него слагам крем ..

# 368

Заповядай!
Скрит текст:
Само аз ли имам проблем с изстискването на шампоаните на Балеа? Голяма борба пада в банята. 😂
[/quote]

Ползвам го 1-2 пъти и след това с ножица режа отгоре, отсипвам си нужното количество и слагам отрязаното капаче отгоре 👌👍

# 369
Бобчи,и моето дете е така само че като изляза от банята с кърпа на главата,лудия рев ..махна ли кърпата се успокоява...
Аз използвам масло от шипки един път в седмицата след дълбоко почистваща маска след него слагам крем ..
Ау и моето,никога не се къпя цялата ако мъжа ми не е вкъщи,Явно е нормално.
Извинявайте всички останали за спама,но не знаех че и други бебета се плашат от майки с хавлии на главата!

# 370
Шипково масло слагах  вечер без нищо друго и сутрин кожата на лицето беше чувствително по-суха, което доста ме озадачи. Вече ползвам след серум и крем и няма такъв проблем.

# 371
И шипковото ли е твърдо като мас? Тъкмо се намазах с маслото от Шеа, направо се изнервих докато го размажа.

# 372
Не, течно е. Малко кофти мирише, обаче.

# 373
Аз съм използвала такова масло и уникално се грижеше за моята суха кожа. Но първо напръсквах лицето със  спрей (домашен) с мин.вода и после го нанасях на кожата.

# 374

Да попитам доволни ли сте от течните сапуни на Velnea?

И аз се интересувам от течните сапуни на Велена. Днес ги гледах в Лили и исках да си взема, но се отказах. Едно, че нямаше с маслина,а мисля, че имаха такъв. Но пък имаше други интересин аромати. Обаче цената ми се стори съмнително ниска - 2,19 лв. за цял литър и се разколебах. Взех течен сапун с маслина на Палмолив В тези пандемични времена не ми се рискува с недобър сапун, но пък ми е интересно да ги пробвам тези на Велнеа. Надявам се някой да ги похвали и ще си купя. Simple Smile
На мен ми харесват течните сапуни на Велнеа, любим ми е може би този с мед, по-кремообразен ми е някак, аз обичам такива. Заслужават си за тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт