Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 610
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Хубави са, да! Но тази опаковка е неудобна. Пластмасовата туба е много твърда й накрая винаги остава част от лосиона, който изхвърлям. Вече предпочитам или масла, или с помпичка. Simple Smile)

# 451
  • София
Просто го изрязвате от долу и си го доизползвате Simple Smile

# 452
Loreal paradise extatixc си взех за 11 лв. от parfimo.bg и също съм много доволна.

На Bioten си взех 400лм. лосион с ванилия, но не останах особено доволна. Върнах се към Mixa след като свърши и за сега не съм намерила по-добра опция от тях спрямо състав, цена и качество.

В Лили се предлагат продукти на Farmona, но не знам дали кехлибарения го има. В интернет със сигурност се продават в ремедиум, моятакозметика и makeup.bg.

# 453
Няма смисъл от нощния крем на Балеа, сложен след маслото. Маслото запечатва и след него нищо не се усвоява от кожата. Затова и масла се ползват като последна стъпка в грижата. И за кожа, и за коса. 🤗

Не е вярно. Поне не на 100%.

Цитат
Бела, колебаех се кое след кое да използвам, четох различни мнения и останах с впечатление, че и двата варианта са ок.

Да, но с условие.

Няма универсално правило, защото няма универсални формули. Някои масла са запечатващи, повечето обаче не са! Някои кремове са леки и хидратиращи, други обаче - повечето нощни - са запечатващи. Трябва да се знае какви са двата продукта, за да се реши кое след кое има смисъл да се нанася, за да се усвоят и двата. Simple Smile
Продукт, който съдържа масло от ший, вазелин, пчелен восък, сквалан, силикони е запечатващ и трябва да е най-накрая. Масла като жожоба, шипка, кокос НЕ са запечатващи, съответно се нанасят преди крема. Като генерално правило - олиата с висока oleic acid са оклузиви. Като проверявате в нета, търсете сериозни източници, не статии на космополитън (давам тях като пример, защото излизат на първа страница, а са писани неверни неща). Има супер информирани блогъри, има подфорум в reddit и т.н.

# 454

Ето този. Всъщност и сега сутринта кожата ми е все още толкова добре хидратирана.
Но това е Биотен, не Балеа...

# 455
  • София
Да моя грешка, но ми беше препоръчано тук и исках да споделя. Не съм обърнала внимание явно.

# 456
Скрит текст:
Loreal paradise extatixc си взех за 11 лв. от parfimo.bg и също съм много доволна.

На Bioten си взех 400лм. лосион с ванилия, но не останах особено доволна. Върнах се към Mixa след като свърши и за сега не съм намерила по-добра опция от тях спрямо състав, цена и качество.

В Лили се предлагат продукти на Farmona, но не знам дали кехлибарения го има. В интернет със сигурност се продават в ремедиум, моятакозметика и makeup.bg.
Благодаря, orchid. xx. Най-вероятно в Плевен Лили няма да го намеря.

# 457
https://content.services.dmtech.com/rootpage-dm-web-bg-bg/resour … adobjekt-data.pdf
журнал от ДМ,
преди време някой беше писал за нова серия от ШП на Балеа, нещо с макадамия беше, от тези тумбестите шишенца, дали го има зареден вече по нашите ширини?

# 458
Момичета, след петък ДМ и Лили дали ще бъдат отново затворени? Пролетта не работеха и поръчвах от сайта на Лили, но за ДМ нямаше опция.

# 459
  • София
Може би извън моловете да. Но нека излезнат с някакво решение в Петък и тогава ще се види какво окончателно ще бъде затворено.

# 460
Може би извън моловете да. Но нека излезнат с някакво решение в Петък и тогава ще се види какво окончателно ще бъде затворено.
В мола също работеха през ИП и сега ще работят. Нямали е неработещи ДМ и Лили, дори в мол и сега няма да има. Те са дрогерии.

# 461
  • София
Ами до колкото помня миналият път Лили не работеше в The mall, за ДМ не помня.

# 462
Дрогериите си работеха първия път като ни затвориха, ще си работят и сега.

# 463
Дм си работеше защото бебешкото мляко,каши и кърпички са ни от там и не съм оставала без ...

# 464
Предния път само в моловете не работеха. Аз редовно пазарувах от 2 обекта на ДМ извън МОЛ.
Вчера си взех тази термозащита за коса, за първи път ще я ползвам. Досега само кристали съм ползвала и то преди преса.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт