Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 578
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Дали е възможно да е от витамини това? Пия Бисептол също, но го пия вече 20 дни и ако беше от него си мисля, че би трябвало да се появи по-рано този сърбеж. Не съм сменяла козметика, нито орах за пране, само тези витамини са нови.
След 20 дена на Бисептол, е абсолютно възможно да направиш алергична реакция, поради натрупване в организма. Как са ти показателите на Черният дроб?

# 496
  • Бургас
Ами ако напълниш кошницата с продукти за 100 лв като мен,получаваш 20 лв отстъпка и безплатна доставка...
Пак е нещо.
На тези неща,които поръчах,ме съм виждала отстъпка,а и един комплект,който много исках,го няма никъде във физическите магазини,които съм имала възможността да посетя...

# 497
Дали е възможно да е от витамини това? Пия Бисептол също, но го пия вече 20 дни и ако беше от него си мисля, че би трябвало да се появи по-рано този сърбеж. Не съм сменяла козметика, нито орах за пране, само тези витамини са нови.
След 20 дена на Бисептол, е абсолютно възможно да направиш алергична реакция, поради натрупване в организма. Как са ти показателите на Черният дроб?
Нямам идея как са, не са ми пускали, още не ми е приключил курса на лечение, 25 дни е. Но го спирам още тази вечер.

# 498
Нямам идея как са, не са ми пускали, още не ми е приключил курса на лечение, 25 дни е. Но го спирам още тази вечер.
Ама вземи си някакво противоалергично... Аериус например. Не знам за какво ти е изписан, но 25 дена ми се струва прекалено

# 499
Ами ако напълниш кошницата с продукти за 100 лв като мен,получаваш 20 лв отстъпка и безплатна доставка...
Пак е нещо.
На тези неща,които поръчах,ме съм виждала отстъпка,а и един комплект,който много исках,го няма никъде във физическите магазини,които съм имала възможността да посетя...
Абсолютно,а и ми харесва когато намалението е на всичко,не на избрани артикули.
От Нотино си напазарувах като беше на 15 %.

# 500
Ама вземи си някакво противоалергично... Аериус например. Не знам за какво ти е изписан, но 25 дена ми се струва прекалено
Благодаря ти много! 🌺
Още една дама ми писа на лични, явно е от Бисептола. Нямам денонощна аптека наблизо, утре вече ще взема противоалергично.
На останалите се извинявам, че отклоних така темата! 🌺

# 501
Пробвала съм различни марки от тези чорапи и категорично няма да повторя . 
Купете си крем с висока доза на уреа . Има такъв на Кератолан . Бих ви препоръчала и един идеален за пети .
Ако е по - груба - пила и после крем . Пилата- само една признавам . Но за жалост не се продава тук и трябва после да я поръчам от Амазон . Че и доставка до България няма.

Коя е пилата, ще намеря как да я докарам до България Smiling Imp
https://www.amazon.com/Rechargeable-Electric-Remover-Professiona … 511131&sr=8-2 Тук май има доставка до България - но става двойна цена . А моята я купих за 15 лв , без доставката / от олх или базар бг

# 502
  • Пловдив
Пак е нещо.

mariqivanova799, ти поръча ненамалени неща, така ли? Пробвах, напълних количката, но не ми даде нито отстъпка, нито безплатна доставка. Но продуктите бяха намалени в момента, вероятно това е причината. Ти можеш ли да споделиш какво поръча?

# 503
В кошницата накрая се начислява отстъпка,но
Това е за теглото и затова няма да поръчам,а днес ще си напазаря отново от физически магазин прословутата бебешка манджа.

# 504
Бях останала с впечатление, че коридорите не важат за дрогериите, но сега не ме пуснаха в Лили до 10.30. Явно нещо не съм разбрала. В предния коридор съм ходила в ДМ без проблем.

# 505
  • Пловдив
В предния коридор съм ходила в ДМ без проблем.

Е, как, на предния коридор специално имаше залепени големи стикери в ДМ, че по време на коридора се допускат само възрасти хора. Много добре си го спомням.

# 506
Значи може да е било или в края или малко след коридора, но беше следобед. Явно не съм разбрала, нищо де, не ми е драма. Пиша го и ако някой друг се чуди.

# 507
Не виждам защо коридорите да не важат за дрогериите, и те са си магазини.
Вероятно е пропуск на служителя, те толкова пъти ги променяха и отменяха, че всички се объркаха кога и за кого важат.

# 508
  • виртуално
Бях останала с впечатление, че коридорите не важат за дрогериите, но сега не ме пуснаха в Лили до 10.30. Явно нещо не съм разбрала. В предния коридор съм ходила в ДМ без проблем.
коридорът не е ли само за хр магазини ?
"Променят се и правилата на „зеления коридор” за възрастните хора. Той ще важи само за хранителните магазини от 8:30 до 10:30."

# 509
Да, наистина се обърках, преди мисля и в темата се беше питало и затова с такова впечатление съм останала, но да знаете.
Това е от заповедта на министъра(т.18), четох и че за аптеките вече не важи.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 11:12 от Poppyflower

Общи условия

Активация на акаунт