Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 530
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Една част от крема попива, няма как. Пера ги често.Аз намазвам, изчаквам малко и тогава слагам ръкавичките. По някое време през нощта се будя и ги свалям. За мен освен ефекта на маска от значение , че не омазвам чаршафите. Не е приятно, но се свиква.
Ръкавичките ми са от AVON , белички, памучни. Много се надявам да съм полезна на някой с нещо, което открих за себе си - обръщам ръкавиците с шевовете навън. Така ръбчетата не ми убиват и е по-комфортно.

# 571
Извинявам се, че не е по темата, но сега видях реклама на Цикатидрина крем и даваха точно такива сухи, напукани ръце.
Скрит текст:

# 572
Memento, подкрепям мнението ти за маската за коса на Gliss. Изобщо не съм доволна, също пробвах и като пре уош и след измиване - не си заслужава.

Маската за коса с макадамия на Garnier hair food не е много хидратираща, пробвайте маската с банан или с алое, те са хидратиращи.

За дамите, които харесват червилата на Revlon - в makeup.bg има големи намаления до утре включително.

# 573
  • София
Някой знае ли дали продават горчив лак в ДМ или Лили или по аптеките знам ли? Имам една госпожица вкъщи, която постоянно си гризе ноктите... Питах днес в Лили обаче момичето беше супер учудено и каза, че не знае какво е това.

# 574
Това нещо дали върши някаква работа https://www.emag.bg/sistema-za-obezkosmjavane-sys-6-pristavki-ma … 966/pd/DVG17GBBM/  . Като разглеждах онези ножчета за вежди и попадах на това .

# 575
В Нотино безплатна доставка.

# 576
I.kraeva чувала съм от други мами че от аптеката са го взимали горчивия лак..моя брат едно време с люта чушка му мазаха ръцете ..направо ужасно ми звучи но без ефект и до днес си ги гризе,мм и той така особенно като гледа филм голямо чекнете пада ..ние пък от биберонка трябва да се отказваме но без нея не можем грам ...

# 577
Наскоро купих горчив лак на Perfect, много трудно намерих. Не е от ДМ или Лили.

# 578
  • София
А от къде го намерихте този горчив лак, от някоя аптека или онлайн го поръчахте? Ако да, може ли линк?

# 579
  • Пловдив
За какво служи този лак?

# 580
За сухите и напукващи се до кръв ръце може да пробвате крема на Атрикс с лайка. Ползвам го от 16 години и винаги съм била изключително доволна.

# 581
  • Плевен
Горчивият лак е против гризане на нокти.

# 582
# 583
Не знам колко е голяма госпожицата, но да внимава само да не си търка очичките с това последното, щото при моята резултата беше плачевен буквално Sweat Smile и след това повече не можах да я излъжа да и сложа това нещо :/ Не само горчи, но и люти.
ДАУМ ЕКСОЛ лосион 10 мл
Състав:
Етил ацетат, алкохол, екстракт от люта чушка, захарен октаацетат, етилцелулоза.

# 584
  • София
Ами госпожицата е на 2години и 3 месеца почти. Ами ще барне веднъж и предполагам, че повече няма да посмее ако се случи това с очите...

Общи условия

Активация на акаунт