Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 480
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Lost in a fairytale ...
Аз винаги взимам продукти от най-задната част на реда. Освен, че рядко някой си прави труда да пипне чак там, обикновено като се зареждат стелажи, най-пресните продукти се слагат най-отзад, за да не им изтече срока на годност, докато се продадат.

# 631
Аз винаги взимам продукти от най-задната част на реда. Освен, че рядко някой си прави труда да пипне чак там, обикновено като се зареждат стелажи, най-пресните продукти се слагат най-отзад, за да не им изтече срока на годност, докато се продадат.
И аз правя така.

# 632
  • Пловдив
И аз правя така.

Аз също. Обаче веднъж някой в темата беше писал, че когато поставят продуктите, продавачките избутват стоящите отпред  продукти назад и на тяхното място нареждат новите отпред. Тоест тези, които са назад, преди да отидат там, са престояли и отпред. Сега дали 100% навсякъде е така, не знам. Но все пак аз винаги си взимам по-назад стоящ продукт. Никога не награбвам първото, най-отпред сложено нещо. И в хранителните магазинини съм така.

# 633
Купих си този комплект на нивея и ще ползвам всичко, взех го главно заради бутилката. Душ гела не се пени богато, по-кремест е, дезодоранта не се води против изпотяване, но мирише приятно. Аз съм свикнала като че ли на тези против изпотяване, а този е вид парфюмен. Пак ще го ползвам разбира се. На бутилката можеха да се постараят да сложат едно лого нивея, щеше да е по-приятно.

# 634
В брошурата на Лили има намаление на сс Лумене и още нещо тяхно.
Аз си харесах тоалетна вода и део спрей на Тесори,към 12 лв е комплекта,това ме грабна на пръв поглед ,то няма с него да се размина само.

# 635
Купих си този комплект на нивея и ще ползвам всичко, взех го главно заради бутилката. Душ гела не се пени богато, по-кремест е, дезодоранта не се води против изпотяване, но мирише приятно. Аз съм свикнала като че ли на тези против изпотяване, а този е вид парфюмен. Пак ще го ползвам разбира се.

Дезодорантът си е против изпотяване (anti-perspirant). Освен това пише, че осигурява 48часа защита.

# 636
  • Сливен
Мацки имам нужда от помощ,не е съвсем по темата за което се извинявам.
Искам да взема този парфюм https://www.notino.bg/hugo-boss/boss-bottled-intense-parfjumna-v … go-boss-parfem%7C
Обаче нямам идея как е като аромат.
Мъжа за който го искам харесва такъв тип аромати

# 637
Нека пише. Аз предпочитам такива, които имат защита на тъканите при потене, като например предотвратяване на жълти следи от потта върху бели дрехи и на бели следи по тъмни дрехи. Не е задължително да работи, но поне го обозначават върху флаконите на някои марки и серии дезодоранти. Към тези се придържам. Като пример и изпробвано от мен мога да споделя за Гарниер.

# 638
ДМ и Лили работят, не знам дали се продава там, но можеш да отидеш и да видиш как е като аромат. Моловете не работят, но предполагам, че можеш да видиш в някоя парфюмерия.

Мацки имам нужда от помощ,не е съвсем по темата за което се извинявам.
Искам да взема този парфюм https://www.notino.bg/hugo-boss/boss-bottled-intense-parfjumna-v … go-boss-parfem%7C
Обаче нямам идея как е като аромат.
Мъжа за който го искам харесва такъв тип аромати

# 639
Смятате ли, че продуктите на Доори са хубави? Чета противоречиви мнения.
Никога не съм използвала.

# 640
Ами са ти кажа една идея по-добри от обикновените дрогерийни. Аз ползвам, и сравненени с професионални серии не са по-хубави, но и моята коса е третирана и изисква много грижа.

# 641
Имам подарък един червен серум на доори. С това нещо ползвано вече редовно и самостоятелно като грижа, мога да кажа, че не знам какво е заплетена коса от шала, яката, електризирана, на топка.. А е дълга и тъничка.. Цял ден мога да не я реша, да слагам 3 пъти шал, яки, дебели дрехи, преобличане и после ресането да е много по-лесно и приятно. Онзи ден се къдрих и спах с ролките. Косата се разреши лесно със самите къдрици. Следващото решене беше вечерта и къдриците не ми бяха заплетени, както обикновено. Аз съм много доволна. И мисля да подаря текущите си кремове без отмиване, млека за коса, олиа за коса и тем подобни шишенца.. Разни лореали, глис, гарниер, пантен, ейвън, дм и не знам какво още имам..

# 642
Смея да кажа - ДА!
Откакто започнах да използвам продуктите им съм много доволна. Използвам ги от две години и опитах да разнообразя с други. Изпробвах какво ли не - длогерийни, от аптеката, висок клас и нищо не ми се отрази така положително на косата както Доори. Върнах се към тях и не смятам да ги сменям. Изпробвах продукти на Garnier, Gliss, Klorane, Loreal Professionnel, но уви върнах се към Доори. Моят съвет е да си вземете малка опаковка, за да не давате големи суми в случай, че не Ви харесат. Този месец в Ремедиум има намаление на розовата серия.

# 643
  • Пловдив
аз не съм доволна.

# 644
  • София
Някой пробвал ли е тоалетните води на Pepe Jeans? Гледам имат комплекти. Много са сладки, ама като нямат тестери...

Общи условия

Активация на акаунт