Пазаруване от НМ, тема 46

• 46 257
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
При мен също вчера хвана НМ057 на намален артикул.
Благодаря, че споделяте!💐

# 601
  • София
Здравейте, много интересно нещо се получи, този суитчър:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0948456001.html го дава изчерпан, но го сложих в любими да го следя. След малко влизам в любими и гледам че всички номера са в наличност, бъг ли е това нещо, какво е. Даже го поръчах, но ми е много интересно дали ще дойде или ще го откажат.

# 602
Виждам че всички размери са налични. Суичър е супер, чак се замислих да не си поръчам и за мен. 😊

# 603
Може да са заредили нови бройки. От време на време, през определени интервали в рамките на деня, съм забелязала да променя наличностите.

# 604
  • Варна
Като цъкнеш на артикула го дава изчерпан, като го добавиш в любими директно от там има размери. Определено има нещо бъгнато с него.

# 605
  • София
Да чакам ли потвърждаващ мейл при връщане на стока? На 7-и е пристигнала при тях и нищо досега. То вярно, че имат 2 седмици за връщане, но очаквах имейл след пристигането.
Ако съм платила с Револют карта по нея ли ще върнат или банковата сметка от профила? Rolling Eyes

# 606
Здравейте, много интересно нещо се получи, този суитчър:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0948456001.html го дава изчерпан, но го сложих в любими да го следя. След малко влизам в любими и гледам че всички номера са в наличност, бъг ли е това нещо, какво е. Даже го поръчах, но ми е много интересно дали ще дойде или ще го откажат.
Като го получиш, ще напишеш ли дали е дебел и топли добре?
Според мен това може да са търговски трикове. И при мен го дава изчерпан, не съм пробвала да влизам в профила и слагам в любими.

# 607
  • София
Няма проблем, ще напиша, но като го гледам 100% полиестер...., пък и ми се вижда доста уголемен.

# 608
Да, сега видях, дава изчерпан, добави ли се в любими - наличности във всички размери. Бъг е явно, но предполагам, че си има наличност.
Намалението за детски роклички още е валидно и днес, до края на деня (висят ми едни за тестване в кошницата).

# 609
  • София
Намалението за детски роклички още е валидно и днес, до края на деня (висят ми едни за тестване в кошницата).
Не са само детските роклички. Всички рокли и поли са.

# 610
На мен ми го дава наличен. Забеляза съм така се случва като обявят нови неща. След час два пускат размерите.

# 611
Получих днес боксерки от серията на Хари Потър и една тениска пак от тази серия. Страхотни са.

# 612
Ами в любими имам чаршафи, в сектора за чаршафи ги няма. Що за номера

# 613
Преди време си спомням, че някой май беше написал, че панталон или дънки от Р номерацията са дошли по-дълги от обикновенните. Някоя от вас има ли нещо с Р номерация и как е като дължина и отговаря ли?
Досега имам 2 дънки и 1 панталон ХМ от нормалната номерация и са ми добре като дължина, освен едните дънки, които са ми с някой сантиметър по-дълги.

# 614
Аз имах, 168 съм, дължината на панталона беше 93см. Но беше тесен според мен спрямо стансартния размер

Общи условия

Активация на акаунт