Отговори
# 60
  • Горски извор

# 61
Журалистката Ранини в отговор на въпроса за финал на "Вавилон": "Как и любой сериал, который должен закончиться по плану, он делает финал."

Берг е бременна - м. януари 2020

# 62
Забравила съм тази реклама. Blush Но е много хубава! Hands Clap

# 63
"Воскресение! Heartpulse

"Вавилон" прави финал??

Хубава вечер!.... HeartsHeartsHearts

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 16:26 от vera17

# 64
Ирфан е на финалната права с отмъщението на Сюлейман и Егемен, остава само да ги тикне в затвора. С жените ще е по - сложно - Илай ще се отърве от Сюлейман, но Ирфан я използва. Не знаем какво ще е бъдещето ѝ. Еда тъкмо реши, че Егемен заслужава доверие, но следващите години ще го гледа през решетките. Е, не може да му се отрече, че за първи път постъпи честно и не взе парите на Дениз. Може в него наистина да се е породило бащинско чувство.
Нихал е много разочарована след последната сцена, но като види крайния резултат от гениалния план на Ирфан, тя ще го разбере. Нали затова го пуснаха от затвора и му дадоха два месеца да си изработи оправдаването.

# 65
Лу, както виждам, ти вече си подредила последния епизод...
Но от друг източник разбрах, че последният епизод ще бъде еп.21.
Ще видим кое е истината. Simple Smile

Интересен ще бъде финалът на оръжейната мафия, на оръжейния бос
и на Кръстника - там може би ще има сериозен екшън,
в който със сигурност ще участва и Ирфан. Неслучайно показаха
точния му мерник в един от предните  епизоди.
Каква ще бъде съдбата на Кудрет и Хакан (на гърба му има едно  убийство
и едно отвличане на дете с намерение убийство)...
Не се знае какво ще бъде решението за Дениз - предстои изход от съдебния иск,
който Ирфан обеща да заведе. Дали адвокатът на Ирфан ще се появи отново
и дали ще бъде отсъдена справедливост за него.
Какво ще бъде участието  и на симпатичния Джихан в този финал.
Отделно и специално място ще бъде отделено (предполагам) на Нихал
и на развитието на отнощенията й с Ирфан. Не ми се вярва да ги претупат
и те да отлетят в небитието...
Всички тези събития не знаем как ще бъдат разпределени  
в останалите 3 или 4 епизода, които предстоят.
И така - остава ни да видим едни от най-интересните епизоди.
Дано така да ги виждат и сценаристите и режисьорът. Hands Pray
Много се надявам.

Стоп-кадър от най-трогателната сцена в еп.18 с Ирфан и Дениз,
когато детето утешава баща си да не плаче... Sob

# 66
"Вавилон", еп.18 с англ. субтитри.

# 67
  • Горски извор

# 68
Руски вариант на продължението на "Вавилон". Laughing Hands Plus1

https://vk.com/ergenc_halit?z=video-172438229_456241057%2Fa89e6f … l_wall_-172438229

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 23:27 от jupetrov7

# 69
Hearts Добро утро в понеделник и новата, хубава седмица! Hearts

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 06:29 от vera17

# 70
ФОТО на деня!.... Hearts

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 09:18 от vera17

# 71
Добро утро! Hug

Благодаря за английския превод! Flowers Bouquet
Aз нищо не съм подреждала, ще се радвам, ако сериите са повече, но засега навсякъде пишат, че последен ще е или еп. 20 или 21. Тази седмица би трябвало да разберем - след излъчването на еп. 19.
Гордостта на Сюлейман се подхранва от това, което е постигнал с престъпления и много пари, мръсни пари. Но не пожела да поеме отговорността за грешките на Хакан, защото той не е научил сина си кое е правилно и вината е негова. Вместо да плати с живота си, предпочете да излъже и да прехвърли наказанието върху сина си. Ирфан помогна и на двамата - беше готов да им прости и поиска само извинение за унижението на което го подложи Сюлейман. Даже Йозкан се съгласи да прости, но Сюлейман все още не разбира, че губи всичко, потъва необратимо.
Погледът на Ирфан, когато баща се отказва от сина си. 

И все пак Ирфан помогна - отвори очите на Хакан и той успя да види истинския образ на Сюлейман и това го върна при Кудрет.

Много интересен е разговорът между професора Ирфан и бившия студент Джихан за златото, парите и къде е коренът на всичко, което видяхме.

Сега всеки както може, се упражнява върху финала на "Вавилон. Във видеото се говори за рейнтинга, но май не се казва нищо за продажбите в чужбина. Слагам го, за да видите устройството с което мерят рейтинга. На дистанционното се виждат бутони с имена и до тях други - с възрастта на зрителя, която го сортира в съответната група. Знаем, че AB и ABC1 са най - важни за рекламодателите - там са платежоспособните, които привличат рекламодателите към един или друг сериал.

Хиляди хора от цял свят се сбогуваха с Гли, пазителка и символ на храма.
"Сега съм завинаги в дома си, Света София. На специално място в градината на Света София, сестра ми, дъщеря ми и аз ще продължим да разпространяваме безкрайната любов, която сме получили от вас, по целия свят.🐾🤍"

Клипчето е трето поред в албума на автора на колажа.

https://www.instagram.com/p/CHTYhayjReG/

# 72
  • Горски извор

# 73
Здравейте, момичета! Hug
Аз може да не се появявам, но не съм ви забравила. Hug
И обичания сериал, който ме срещна с вас! Heart
Затова сега влизам като вихър, за да споделя какво се появи в мрежите- непоказван досега плакат на "Ти си моята Родина". Heart Eyes
Не знам отъкде го намериха, ама много му се зарадвах.  Blush

# 74
И Бирсен днес съобщава за финала на "Вавилон" еп. 20.

Цитат на: IG
Сериал ️Ay Yapım "Вавилон", со своим гигантским актерским составом , выходит в финал.
Сериал, в котором снимаются Халит Эргенч, Бирже Акалай, Аслы Энвер, Онур Сайлак, Месут Акуста и Нур Феттахоглу, попрощается с экраном на 20-й серии. Сериал, который планировался как цифровой, а затем был переведен на телевидение, был одним из самых бюджетных проектов последних лет.

Онче Hands Plus1, винаги има по няколко варианта на плакатите, накрая избират един - два... И сцени при монтажа на епизодите отпадат. Времето за нас е без значение, винаги се радваме на новопоявили се снимки и клипчета. Heart Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт