Отговори
# 720

Коледа в Истанбул - катедралата Св. Антоан

Всичко, което си пожелаете тази вечер, да ви се сбъдне! Heart

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 08:12 от LU4IQ

# 721
  • Горски извор

# 722
Пожелавам ви красива рождественска хармония
в тесен семеен (приятелски) кръг! Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/CJMDcqrJeI4/?hl=bg

# 723
Hearts Честито Рождество Христово! Hearts

Сегодня празднует свой День рождения партнёр Халита Эргенча по сериалу
 "Великолепный век" Бурак Озчивит!
Красавец Белибей ♥
Актёру исполнилось 36 лет!
Поздравляем 🎉🎂🎉

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 06:42 от vera17

# 724
ФОТО на деня!.... Hearts

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 08:20 от vera17

# 725

Пожелавам на вас и близките ви да сте здрави и усмихнати! Нека домовете ви са пълни с благоденствие, топлина и любов! Heart

Раждането на Исус - Албрехт Алтдорфер 1520 г.

https://www.instagram.com/p/CJMWVAgHVb9/

Превод на спомените, споделени от Берг вчера по време на сутрешната разходка. Благодарности! Flowers Bouquet

Цитат на: Marina
Доброе утро. Когда увидела такое тёмное утро, вот какие всплыли воспоминания.
Я отвозила Али в школу, потом надевала грубую, неудобную обувь. Дикий холод. Носишь эту обувь, начинают кости болеть от холода.
Смотришь планы на день, а у тебя 15 страниц сцены, которую надо снять. И все со слезами, с криками. Все на улице. Да даже если бы и внутри были съемки, ничего не поменялось бы, потому что в тех домах (на плато в Кундуре) нет отопления или обогрева.
А в доме Азизе и подавно, айййй...
Дома холоднее, чем на улице. Нельзя включить обогревательные лампы, потому что, если ее свет попадёт в кадр, то будет ярко оранжевый цвет.
Когда сцена закончивается, 4-5 человек бегут греться у одного обогревателя. Очень холодно.
Сейчас смотрю на друзей. В такое тяжелое время, во время короны и они на съёмках. Желаю им легкой работы.
Или, например, снимаешь сцену. Слеза вот тут в глазу должна потечь. И тут пролетает самолёт. Прервали съемку... И ты ждёшь со слезами в глазах, пока пролетит самолёт. Да, 10 секунд, 20 секунд... Аааа и снова должна продолжать. Потом было ещё. Однажды ночью, в 2 часа , помощник актеров ушёл. Его нет. Спросила почему. Говорит: «я не буду умирать, я что должен здесь умирать». И ушёл. Темно. Надо успеть снять серию, а всё зависит от него. Ах, много чего ещё есть.....

Отново вчера - участие в живото благотворително предаване в ИГ на колегите ѝ от сериала "Мистър Грешен" Серкай Тютюнджю и Анъл Челик /вляво на снимката/. Събираха средства за лечението на Хамза.

Още един превод - отпреди месец, Абдуррахман/Саффет благодари на екипа на "Вавилон".

Цитат на: Marina
Дорогая команда Вавилона, у меня не было возможности поблагодарить всех вас одного за другим, вы все действительно ценны для меня. Улуч бей и всея команда без исключения...
Мои любимые партнеры - Лесли Каравиль и Халит Эргенч, а также Нур Феттахоглу и Берен Кассимогулари, Бирдже Акалай и Аслы Энвер, Месут Акуста и Онур Сайлак и все мои друзья актеры.
Всем, с кем пересекался наш путь в "Вавилон"ском путешествии.
Бесконечное спасибо с надеждой, что однажды мы где-то снова встретится... ❤🙂🙋‍♀(20.11.2020 г.)

# 726
# 727
  • Горски извор

Ако някой има такъв.
Весели празници Kissing Heart

# 728
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

И да сте здрави, весели и да се почерпите за Коледа! Flowers Four Leaf Clover

На всички именици - ЧЕСТИТО!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 13:51 от jupetrov7

# 729
# 730
Фуркан Палалъ предоставя фланелка от Фенербахче с подписи на футболистите и  президента на клуба Али Коч за благотворителния търг за лечението на Пойраз Али и Хамза. Начална цена 2 000 ТЛ. Край на търга 16:00 ч. на 26.12.2020. Фланелката от Галатасарай беше продадена за 130 000 ТЛ.

https://www.instagram.com/p/CJMHfB9AZPv/

# 731

Спокойна вечер!...HeartsHeartsHearts 

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 16:29 от vera17

# 732

Парите за Йойкю са събрани.

Берг и Хатидже са направили подаръци на Есра и на всички участници в живото предаване и са им благодарили за помощта за Пойраз Али. Hands Clap

https://vk.com/berguzar_korel?w=wall-29037595_196490

От Мерве Диздар: "Большое, большое спасибо за то, что включили меня в это благо."

Не подаръкът е важен за хората, които се отзоваха и станаха съмишленици в една прекрасна кауза, а вниманието към тях. Сигурна съм, че всички са се трогнали от жеста. Heart И парите за Пойраз Али ще съберат - останаха три седмици и само 8%.

Oт Есра

И за Гюнче има подарък Heart Eyes - от Бурджу Куш

# 733
Рядко фото! 

# 734
Берг в момента е на живо в ИГ - помага за парите за лечение на Берра.

Чистофайницата Сафие Heart Eyes

Клипчета

https://vk.com/berguzar_korel?w=wall-29037595_196520

От Есра

Общи условия

Активация на акаунт