Как да спрем стареенето на кожата? Открийте 120-годишната рецепта за младост на Eucerin

• 15 435
  • 901
  •   1
Отговори
# 825
От мама научих, че за да е красива една жена, тя няма нужда от много грим. Аз се опитвам да я науча да ползва козметика против бръчки.

# 826
  • SF
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity - ето това е моят продукт, защото първите признаци на стареене, които забелязвам, са по-отпуснатият контур.

# 827
  • Бургас
1.Признаци на стареене забелязвам,знам,че е нормалният ход на живота,но сухата ми кожа с бръчици около очите не изглежда много добре.Най-много ме притеснява отпускането на кожата,поради сериозни хормонални проблеми ту напълнявам с 20+ кг,ту отслабвам...Това се отрази изключително зле на контура на лицето ми.
2.Eucerin Hyaluron Filler+Elasticity искам да пробвам, предполагам,че ще помогне в моя случай,а и продукти с хиалуронова киселина много добре ми се отразяват.
Най-ценното урок/съвет за красота,който съм получила от майка си е как да си преливам сенките на очите.Много добре се получава.Тя обаче отдавна вече не се гримира,не ползва крем за лице.Няма толкова болезнено суха кожа като моята и понеже не ѝ създава дискомфорт,не слага крем.И съответно кожата не изглежда добре.Бих искала да я науча да слага по малко крем,въпреки че годините са си казали своето,хидратираната и обгрижвана кожа изглежда доста по-добре...

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 06:00 от mariqivanova799

# 828
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift  -  имам нужда от подобряване на лицевия контур

# 829
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift представлява интерес за мен.

А относно последния въпрос - май не се сещам за нещо конкретно Simple Smile

# 830
Първите признаци на стареене на кожата на лицето, които забелязах са, че изгуби еластичността си и онзи свеж вид от младежките ми години. В последствие започнаха да се появяват и леки, не много дълбоки мимически бръчки.
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift
Подмладяваща грижа за кожата за възстановяване на обема и подобряване на лицевия контур е най-подходящата серия на Eucerin за мен.
Най-ценният урок за грижа за кожата, който научих от майка си е да бъда постоянна в грижата за кожата си, да не пропускам нито един ден, в който да я почиствам и да я защитавам и подхранвам.
Бих искала да я науча да опитва повече нови продукти, да не се доверява само на изпитани от нея във времето средства за подхранване на кожата.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 07:29 от Illy_

# 831
Да си почиствам лицето всяка вечер и да използвам качествена козметика

# 832
Да се грижа за чистотата и свежестта на кожата си, че спокойствие и сън са много важни и липсата им винаги личи отвън.
Бих искала да я науча, да опитва нови неща и как да подбира натурална и качествена козметика.

# 833
  • Вдън горите тилилейски
От мама научих, че трябва ежедневно почистване на кожата, че не трябва да се ляга с грим, както и че пъпките не се изтискват Simple Smile
Аз бих искала да я науча да полага повече грижи за подхранване на кожата - отвън и отвътре.

# 834
От майка си научих, че трябва да пия много вода и да не си лягам с непочистени лице. Нея бих искала да науча да използва козметика против бръчки.

# 835
Научила съм от майка си, че трябва да се грижим за кожата си, да я подхранваме, да пием повече течности, които се отразяват на еластичността.
Нея бих я научила да подбира по-внимателно  продуктите си и да ползва иновативни такива.

# 836
Научи ме да се пазя от слънцето и никога да не си лягам с грим. Нея няма на какво да я науча май 😊

# 837
да почиствам лицето си сутрин и вечер  качествени продукти

# 838
  • София
От мама се научих да се грижа за кожата си - здрав сън и чист въздух са предпоставка за хубава кожа. За съжаление вече не мога да я науча на нищо.....

# 839
Майка ми никога не е използвала козметика за лице и бих я научила, че вече е крайно време да го направи!

Общи условия

Активация на акаунт