Как да спрем стареенето на кожата? Открийте 120-годишната рецепта за младост на Eucerin

• 15 426
  • 901
  •   1
Отговори
# 840
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift , мисля, че е подходящ за моята възраст , а и имам нужда от подобряване на лицевия контур

# 841
  • София
Да почиствам всяка вечер кожата на лицето.
Бих я посъветвала да ходи на масажи по-често

# 842
Еucerin Hyaluron-Filler + Elasticity
Заради крайния резултат, който е обещан:) Искам по-сияйна кожа.

# 843
От майка ми научих, че почистването на лицето е първата стъпка в грижата за кожата. Тя ме научи, че жената може да не е облечена със скъпи дрехи и обувки, да не е силно гримирана, но когато е усмихната и с подържана кожа тя сияе и прави впечатление.

# 844
Най-добрият съвет, който ми е дала майка ми за добра кожа е да не пуша. Това наистина я съсипва.

# 845
Кой е най-ценният съвет/урок за грижа за кожата и красотата, който сте научили от майка си? На какво бихте искали да научите самата нея?

Да си почиствам редовно грима и да си хидратирам кожата.Всъщност майка ми за първи път ми купи крем за очи и лице .
Аз следя марките и се старая да препоръчвам  най- подходящия продукт за нейната възраст и проблемни зони,чета ревюта ,препоръки ,мнения на близки хора .

# 846
Eucerin Hyaluron-Filler защото се боря с първите бръчки.

# 847
Eucerin Hyaluron-Filler Нощен Пилинг & Серум и  HYALURON-FILLER
Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster - заради пилинг ефекта, хидратацията и избелващото действие.

# 848
  • Бургас
Колко е важно доброто почистване.

# 849
Здравейте дами, чудя се дали някоя от вас е ползвала продукти от серията им за проблемна кожа. Моя позната много ми похвали измивния гел срещу акне и мазна кожа и се чудя дали да не пробвам с няколко продукта от тази серия..

# 850
  • София
Да почиствам лицето си и никога да не лягам с грим.

# 851
От майка ми научих колко е важно всекидневното почистване на лицето.А нея бих научила да използва по-често релаксиращ масаж на лицето при козметик.

# 852
Първите признаци на стареене при мен са дълбоките бръчки на челото ми!  За мен е подходящ  представеният продукт Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity !
Запълва дори дълбоките бръчки, които аз имам и ще  подобри еластичността на кожата ми! И защото съм 55 плюс!

# 853
Заради крайния резултат, който е обещан:) Искам по-сияйна кожа.

# 854
Признаци на стареене при мен,като цяло отпуснат контур.Гравитацията си казва своето.Мисля,че този продукт би бил подходящ.
Мама ми казваше,че спокойствието е най-важно за психическото и физическо здраве.Редовно наспиване,здр.начин на живот,въздух,движение се отразяват положително на лицето.Всекидневна грижа и почистване на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт